Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Grainkit
Member
Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) DPKsfdL
14

CAT'S PROFILE
Age: drie maanden
Gender:
Rank:
Grainkit
BerichtOnderwerp: Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit)   Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) Icon_minitimedo 19 jan 2012 - 18:03

Een orange gloed gleed over het kamp heen, de zonnestralen schenen de dennen en Nursey in en toonde je de slapende katten. Een stille ademhaling, elke kat was in een soort ritme. Geritsel van enkele katten, slaperige ogen gingen even open en sloten zich weer, het was nog iets te vroeg. Een vogel vloog fluitend over, zijn wijsje ging mee op de wind. Dan werden de eerste katten wakker, enkele Warriors en Apprentices. Al vlug is er leven in het Camp.

Maar in de Nursey is het nog stil, daar hoeven ze nog niet zo vroeg te zijn. Dus daar sliep men nog, terwijl de zon ze probeerde wakker te maken, was daar de rust nog onder de katten. Niemand toonde een teken van waakzaamheid, niemand. Maar opeens bewoog er iets, een rood kopje keek op, twee jonge blauwe ogen keken rond. Ze straalde slaperigheid uit en het leek er even op dat het rode bolletje weer slapen ging. Maar het stond op, haar korte staartje trilde bij het uitreiken. Ze keek rond en zag de slapende katten, zuchtend ging ze weer zitten, te vroeg....''Waarom is niemand wakker?'' vroeg ze fluisterend tegen niemand. Zij was altijd vroeg en ze stond bekend als Grainkit, natuurlijk ook gewoon Grain soms. Haar naam was erg uniek, ze wist van Warriors dat er niet heel veel katten met Grain als voor stuk hadden. Daar was ze trots op. Maar nu kon het haar niet zoveel schelen, ze wou spelen. Ze keek naar Ravenkit en Russetkit, haar broertje en zusje. Ze keek naar de andere kits en keek naar de opening van de Nursey, waar ze de schaduwen van katten zag. Vlug ging ze er naar toe en ging naar buiten, daar bleef ze zitten. Kijkend naar de andere katten, afwachtend tot er leven in de Nursey kwam. Even zat ze zo, tot ze geritsel hoorde achter zich, eindelijk! Vlug draaide ze zich om, in de hoop dat het een kit was. Ze keek de Nursey in, zoekend naar wakkere katten.

(Kort)


Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) 34q9pfq
Terug naar boven Ga naar beneden
Russetkit
Member
Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) DPKsfdL
KARP KARP MOTHERFUCKER ಠ_ಠ
83

CAT'S PROFILE
Age: 3 Manen
Gender:
Rank:
Russetkit
BerichtOnderwerp: Re: Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit)   Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) Icon_minitimeza 21 jan 2012 - 16:47

Russetkit lag nog steeds in een diepe coma opgekruld tegen Ravenkit aan te slapen. Haar lichte, zandkleurig vachtje stak licht af tegen Ravenkit’s lichte vacht. Haar lichte, bladgroene ogen opende zich heel langzaam toen ze beweging naast zich voelde. Slaperig opende ze haar ogen en geeuwde breed. Grainkit was wakker. Nors rekte Russetkit zich uit en keek de Nursery rond. Alles en iedereen was nog in diepe slaap, op Russetkit en Grainkit na. Ze kwam heel sloom omhoog en gromde zachtjes. Die muisbrein moest gaan slapen, waarom moest ze haar nu weer wakker maken? ”Hé, muizenbrein, pas de volgende keer op ik lag nog te slapen” Sneerde Russetkit. Oké, ze was niet altijd even aardig tegen haar nestgenootjes maar ze hield toch wel van ze. Ze liep naar Grainkit en keek haar nors aan. Haar aandacht werd getrokken door de rots waar normaal Hollystar haar Clan toesprak. Ze merkte nu pas dat de hele Clan al druk bezig was .. het leek in de Nursery of het heel vroeg was, door de stilte. Hier hoefde het Clanleven nog niet zo vroeg te beginnen. Russetkit keek naar de prooistapel, en was zich er vaag van bewust dat ze honger had .. ”Wie het eerste prooi heeft is Clanleader!” Kwetterde ze keihard zodat de rest van de Nursery waarschijnlijk ook wakker werd. Ze racede langs Grainkit heen en dook op de schaarse prooistapel. Ze greep een muis, en trok die met moeite van de prooistapel af. Net toen ze hem aan Grainkit wilde laten zien landde er een grote poot op de muis. Russetkit keek geschokt omhoog en zag een WindClan krijger naar beneden kijken. Darkleaf. ”Wat moet dat?” Siste hij boos. Russetkit keek hem boos aan en gromde, heel gedurfd. ”Ik en Grainkit doen een wedstrijdje ..” Ze werd meten afgekapt toen Darkleaf boos siste. ”Prooi is schaars, in WindClan. Leg dat nu terug, en deel het met je zusje- of laat het liggen. Er word geen onnodige prooi verspilt” Russetkit legde haar oortjes plat. ”Ja, Darkleaf” Ze legde de muis terug en trippelde naar Grainkit toe. Vragend keek ze haar zusje aan, alsof ze om bevestiging vroeg.


Dreams of the morrow hath the shattered soul. Pride is lost. Wings stripped away, the end is night.
Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) 13z21yp


Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit) Russetkit

Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Here everyone sleeps in the nursey? (Russetkit en Ravenkit)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: