My Sweet girl! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 My Sweet girl!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimema 16 nov 2020 - 19:29

Trotser had een vader niet kunnen zijn. Nou ja misschien als de clan een mega groot nest van kittens zou zijn geschonken, maar toch was Scarface erg blij met zijn eigen dochtertje Mistkit. Hij had 2 pleeg kittens en de crème kater was wel blij dat Goldmoon het niet erg vond dat ze deels onder zijn zorg vielen. Swankit had wel een moeder, maar die kwam en ging wanneer het haar uit kwam en Wolfkit had wel een pleeg moeder. Nu was hij op weg naar de kraamkamer om naar zijn dochtertje te gaan kijken. Goldmoon zou ook vast wel even een pauze willen van hun Mistkitje. Hij stak zijn kop naar binnen en zag dat bijna alle kittens sliepen. Heel even wilde hij zich bedenken, maar al gauw trok zijn partner zijn aandacht en wenkte hem verder te komen. Scar snorde zachtjes om de kittens niet te storen in hun slaap en zag hoe Goldmoon al opstond en haar staart nog even op hun dochtertje hield. Voorzichtig natuurlijk. Toen de windclan kater haar plekje in genomen had legde hij zijn eigen staart op die van de hare en trok zij de hare weg voor Gold weg liep na zijn oor punt even nog met haar neus beroerd te hebben. Hoewel zijn staart iets minder pluizig was dan die van zijn partner viel dat vast wel op in het warmte verschil? In stilte wachten Scarface tot Mistkit uit zichzelf wakker zou worden.

@Mistkit
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimema 16 nov 2020 - 19:42

Mistkit knipperde met haar oogjes. Hm? Ze keek omhoog het was niet haar moeder. Ze zag haar moeder wel in de Nursery kijken naar haar en de kat. Mistkit dacht dat ze misschien al wist wie hij was. 'Ben jij mijn vader?' Ze keek naar de kater hij ziet er aardig uit. Mistkit was altijd al  opgewonden om haar vader te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimema 16 nov 2020 - 21:33

Het 1 maan oude kitten knipperde even met haar oogjes en zag hoe ze naar haar moeder zocht en later naar hem keek. Ze was zo schattig! Toen ze vroeg of hij haar vader was knikte Scarface met zijn kop. 'Ja ik ben je vader Mistkit. Ik ben Scarface.' miauwde Scar en hij was heel erg blij dat zijn dochtertje niet bang van zijn uiterlijk was. Hij wist dat katten die hem nog nooit ontmoet hadden hem niet direct vertrouwde vanwege alle littekens op zijn kop. Maar gelukkig was deze grijze bundel dat niet. De crème kater boog zijn kop iets naar Mistkit toe en likte haar zachtjes over haar kopje.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimedi 17 nov 2020 - 8:07

Mistkit was blij. (Dus deze kat is mijn vader) (Hij is zo cool!) Ze keek naar haar vader en vroeg: ' Kan ik later ook mee met de patrouilles en de jacht?' 'Dan kan ik samen met jou jagen!' Mistkit werd blij toen ze bedacht hoe het zou zijn om een moorrunner te zijn. Zou haar vader vroeger ook zo enthousiast daarover zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 19:43

Haar blije snuitje deed hem goed. Scarface moest zachtjes lachen toen Mistkit vroeg of ze later ook mee met de patrouilles en op jacht mocht, maar ze wilde ook samen gaan jagen met hem. 'Natuurlijk mag je dat, maar pas wanneer je je zesde maan hebt bereikt. Dat duurt voor nu nog even. Maar zodra je leerling geworden bent en je mentor je heeft leren jagen dan kunnen we samen op patrouilles en gaan jagen.' vertelde de crème kater zijn dochtertje en drukte even zijn snuit tegen de hare die nog zo veel kleiner was dan de zijne. Vroeger had Scar niet anders gewild dan snel groot worden en de clan te bewijzen dat hij een waardig clanlid zou zijn. Zo te horen had hun kitten ook een enthousiaste drang als zij beide hadden.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimevr 20 nov 2020 - 7:21

Mistkit's ogen fonkelden ze was enthousiast geweest over een echte warrior te zijn. Mistkit had wel minder hoop gekregen,omdat als ze op een mossball jaagde ze zou struikelen. En wat als de katten haar uitlachen? Mistkit had nog veel vragen maar deze hield ze bij zich. Haar vader zou zeker al vermoeid zijn. Mistkit dacht na over een minder vermoeiend vraag. 'Hoe gaat het met Swankit en Wolfkit?' Ze had ze niet in de Nursery gezien. Eigenlijk nog nooit, maar ze was benieuwd wat die twee zouden doen. Andere soort kittens. Niet zoals haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 21:59

Hij kon zien dat ze barstte van de vragen, maar iets hield haar tegen en Scarface luisterde naar de vraag die ze uiteindelijk stelde. Mistkit vroeg naar haar twee pleegzusjes. Swankit en Wolfkit. Die twee waren vaak wel vroeg uit hun nesten en waren dan snel buiten, maar Scar zag ze steeds zelderen nog in de kraamkamer. 'Ze zijn vaak voor langere tijd buiten. Bijna elke dag vroeger dan de meeste kitten hun nest uit en dan naar buiten. Ik denk dat ze de leerlingen soms misschien zelfs helpen of ze gewoon lastig vallen met allerlei vragen. Maar voor zo ver ik kan zien zijn ze gezond en wel. Nog even en jij zal ook zelf het kamp gaan verkennen.' zijn gesnor vulde zijn keel en Scar voelde zich zo gelukkig als maar kon. Voor langere tijd had hij gedacht dat er nooit een poes zou komen waar hij ooit verliefd op zou worden, maar toen was daar ineens Goldmoon die zijn hart vulde met liefde die ze nu deelde via hun dochtertje.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 0:09

Mistkit voelde dat haar vader blij was zij was zelf ook blij. Iets in haar wilde dat ze altijd kit wou blijven verhalen horen en kon knuffelen met haar vader en haar moeder. Ze duwde zich tegen haar vader aan en begon met haar kop over haar vader te wrijven ze zou eraan moeten wennen als ze een apprentice zou worden. Maar nu kon ze nog lekker kit zijn. Die gedachte maakte haar gelukkig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 0:15

Mistkit kwam naar hem toe en wreef met haar kleine kopje langs zijn vacht. Scarface boog zich naar haar toe en begon haar vachtje zachtjes te wassen. Hij was zo trots dat alles goed met haar was en snorde enkel nog luider door haar actie van genegenheid. Het was iets wat nog meer liefde uit straalde en dat was wat de crème kater haar en haar moeder wilde geven. Zijn tong schraapte over haar kleine lijfje. Zou ze over een paar manen ook nog zo lief en pluizig zijn? Daar kwam Scar van zelf wel achter.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 0:19

Mistkit was blij dat ze haar vader had ontmoet ze gaapte een keer en haar oogjes waren bijna dicht. En toen... was ze in slaap gevallen tegen haar vader. Ze miauwde zachtjes iets in haar droom. Ze lag er vredig bij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimema 23 nov 2020 - 23:35

Kittens! Dan waren ze wakker en dan sliepen ze weer. Net als Mistkit. Ze was ook nog zo jong! Ze viel in slaap tegen zijn korte maar warme pels. Scarface bleef snorren en legde zijn kop langs haar fragiele lijfje en sloot even zijn ogen. Maar viel niet in slaap. Hij genoot van zijn dochtertjes nabijheid. Het was toch net weer iets anders dan met zijn pleegkittens, maar toch zou Scarface ook voor hun vechten om hen dezelfde bescherming te bieden als zijn echte dochtertje!
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimedi 24 nov 2020 - 15:59

Mistkit droomde dat ze over het Windclanterritorium een konijn achterna zat. Ze had hem bijna.. Ze viel weer. 'Zo wordt ik nooit een echte moorrunner...' Mistkit  likte haar vacht schoon en zag dat ze de grens met Donderclan was overgestoken. Ze wou omdraaien, maar ze zag een zwarte kater op haar afkomen hij wou op haar springen. Ze ontweek de aanval en zette het op rennen. Toen ze omdraaide zag ze twee andere katten de grens blokkeren. Mistkit was nog nooit zo bang geweest. Toen ze wilde rennen struikelde ze. 'Muizenstront!' Ze probeerde op te staan, maar het lukte niet ze zag de katten dichterbij komen. 'Alsjeblieft ik ben nog maar een kit...', bracht ze uit. De katten keken elkaar aan. 'Denk hier over na.' Mistkit kon opstaan en zag de andere katten vertrekken. Ze stond nog steeds te rillen. (Wat zou dit betekenen?) ( Ben ik echt wel klaar om later een moorruner te zijn?) Ze twijfelde steeds meer.  Ze werd wakker en zag dat ze tegen haar in slaap was gevallen. ( ik hoop  dat ik hem niet heb gestoord met mijn nachtmerrie...)
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimedi 24 nov 2020 - 22:56

Mistkit lag wat te trekken met haar pootjes. Het was heel gewoon dat een kat zachtjes met zijn lichaam lag te trekken, dat was heel natuurlijk. Maar ineens begon ze onrustig te bewegen en Scarface opende zijn oog die dichtbij zijn dochtertje was. Zou ze een nachtmerrie hebben? Zou kunnen, maar dat was zo erg niet. Dat had hijzelf ook een lange tijd gehad toen de das pas aangevallen had gehad in zijn kittentijd. Haar oogjes gingen open en hij tilde zijn kop op waarna Scar Mistkit een lik over haar oren gaf. 'Naar gedroomd?' vroeg de Creme kater en hij keek het kitten afwachtend aan. Ze hoefde niet te zwijgen hij zou echt niet boos op haar worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 17:13

'Ja...' Mistkit duwde zichzelf noch dichter tegen haar vader aan. Ze was blij dat het niet echt was. (Het maakt me nog steeds rillen als ik aan die nachtmerrie denk...) Ze keek haar vader aan. 'Papa heb jij nog een verhaal?' Ze hoopte dat een verhaaltje haar rustiger zou maken . Ze was jullie al een beetje wakker en kon nu niet meer slapen.(Hij moet trouwens later weer weg... Dus kan ik beter nog wakker zijn als hij weggaat.) Ze wist zeker dat haar vader net zulke goede verhalen als haar moeder kon vertellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimevr 27 nov 2020 - 23:10

Een zachte ja was als antwoord en Scarface begon haar snuitje zachtjes te likken. 'Komt goed meisje. Zolang Starclan je niet voorbestemd heeft voor leider of medicijnkat zullen je dromen goed of slecht niet uitkomen.' verzekerde Scar zijn dochtertje en luisterde naar haar vraag. Of hij een verhaaltje wist. Even denken, er waren vele verhalen waar hij mee kon komen, maar toch besloot hij het deze keer op zichzelf te houden. 'Zie je het litteken dat over mijn linker oog loopt?' begon de Creme kater en hij wees er even met zijn poot naar het oudste litteken dat hij had. 'Ik was toen net zo oud als jij nu bent. Er was een grote das het kamp binnen gewalst. Hoewel mijn moeder me wilde beschermen is ze zelf toen diezelfde avond nog naar Starclan toe gegaan. De das probeerde de kraamkamer binnen te komen om kittens te stelen, maar de Warriors wisten hem weg te jagen, maar niet voor het mij verwonden. Ik heb geluk gehad dat ik me terug trok anders had ik misschien nu een oog gemist of er blind aan geweest. Toen ben ik een tijdje schuw en verlegen geweest, maar na een paar bemoedigende woorden van de moederkat die me toen onder haar hoede genomen had besloot ik me niet door ook maar iets tegen te laten houden. Niet door mijn litteken, niet door welke verwonding dan ook en zo mijn best te doen om de clan te steunen met alles dat ik in mijn macht heb. Daar behoor jij nu ook toe. Want je bent een deel van je moeder en een deel van mij.' zo eindigde Scarface met zijn verhaaltje. Het was niet zo goed als de verhalen van Goldmoon, maar hij deed zijn best.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimeza 28 nov 2020 - 11:29

Mistkit had medelijden met haar vader hij had iets heel gevaarlijks overleefd. Mistkit had ook medelijden, omdat zijn moeder die dag nog door die dassenaanval om het leven was gekomen. ( en dat litteken...) Ze vond haar vader zo dapper. Ze was blij dat hij niet meer zo verlegen was geworden en weer vertrouwen had. Ze had de beste vader die een kitten kon wensen. 'Ik hou van je papa...' Ze was blij dat haar vader haar moeder had ontmoet en haar moeder en haar vader van elkaar hielden. En ze vond haar vader ook een held doordat hij nog eens 2 pleegkittens heeft. ( Ik ben blij voor hem.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
My Sweet girl! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimewo 2 dec 2020 - 21:37

Die oogjes, zo vol medelijden. Hij drukte bemoedigend zijn snuit zachtjes tegen het kleine snuitje van haar aan. 'Elke warrior heeft littekens en allemaal hebben ze een ander verhaal, behalve medicijn katten die dragen bijna nooit zichtbare littekens. Zij staan buiten de clan rivaliteiten en hebben het te druk met het zoeken naar kruiden waarmee ze de clan dan helpen.' zei hij zachtjes, maar duidelijk hoorbaar voor zijn dochtertje en glimlachte zacht naar Mistkit.
Terug naar boven Ga naar beneden
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitimedo 3 dec 2020 - 17:35

Mistkit vond de Warriors wel heel heldhaftig, omdat ze hun clan proberen te verdedigen. En Medicijnkatten ook, omdat ze hun clanleden proberen te beschermen. Er zijn nog veel dingen waarover ze niet weet en honderden katten die elke dag een ander leven leiden. En toch heeft elke kat iemand die ze kennen en vertrouwen. Mistkit's maag rommelde. 'Papa...' 'Ik heb een beetje honger.' Ze had al zoveel zitten luisteren dat ze er honger van kreeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: My Sweet girl!   My Sweet girl! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My Sweet girl!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: