Making up words 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Making up words

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hermitpaw
Member
Making up words Hermit10
Eline
318
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Making up words   Making up words Icon_minitimedi 17 nov 2020 - 11:47

Hoewel hij nog niet was ontslagen als patiënt mocht hij de medicine cat den wel al verlaten. Het kamp was nog een heel ander verhaal, maar dat maakte zijn tripje naar Fourtrees alleen maar leuker. De tocht had hem dankzij zijn nog licht gekneusde poot een stuk langer gekost dan gewoonlijk, iets wat hem er toch weer van bewust maakte dat hij inderdaad nog een lang herstel te gaan had. Niet dat hij dat ging toegeven, en al helemaal niet aan zijn mentor. Crystalstar verdiende het niet om hem ook hiervoor op zijn plek te zetten. Hij was even helemaal klaar met haar. Met een zucht liet hij zich op de open plek op de grond vallen. De laatste keer dat hij hier was kwam hij Bluepaw tegen, een verrassend aardig iemand voor het feit dat ze geen RiverClanner was. Hij hoopte vandaag weer iets interessants mee te maken. De weken dat hij opgesloten zat in het kamp hadden hem niet bepaald goed gedaan en hij snakte naar iets van vermaak. Was het slim om in zijn staat naar een plek als deze te komen? Nee. Maar daar had hij dan ook nog niet zo goed over nagedacht.

[Acornstar]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Making up words DPKsfdL
Cynthia
3141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 90 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Making up words   Making up words Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 20:52

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Hij merkte dat het steeds slechter met hem ging, maar het was iets dat hij toch maar steeds aan de kant bleef schuiven. Hij had de luxe niet om gewoon te stoppen en wat rust te nemen, dan zouden zich katten straks tegen hem keren. Het was dan ook misschien een reden dat hij vaker het kamp uit ging. Op die manier zouden minder katten de veranderingen in hem kunnen opmerken. Het feit dat hij magerder aan het worden was, maar ook dat hij eigenlijk niet meer sliep en daardoor toch wel moe was en soms ook duizelig. Vandaag was dan wel een van de betere dagen, waardoor hij besloten had om wat verder te gaan, namelijk naar fourtrees. Het bleef een goede plek om katten van een andere clan te ontmoeten en te horen hoe het daar ging tenslotte. Hij merkte dan ook snel een riverclanapprentice op, een die hij mogelijk nog wel gezien had terwijl hij bij riverclan was geweest die paar dagen. Hij knikte dan ook kort ter begroeting, maar een naam kwam zo snel nog niet bij hem op.


If you are strong, you'll find responsibility
Making up words 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hermitpaw
Member
Making up words Hermit10
Eline
318
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 10 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Re: Making up words   Making up words Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 12:07

Het kon haast niet anders dan dat hij vandaag iemand van een andere clan zou ontmoeten, maar dat diegene de leader van Shadowclan was had hij niet verwacht. Met grote ogen knikte hij terug. Zijn mentor had weleens laten doorschemeren hem niet te vertrouwen, maar de reden was onduidelijk. Waarschijnlijk was het uit voorzorg, of omdat ruzie zoeken nou eenmaal in haar karakter lag. Na kort overwegen of hij wel veilig was besefte hij dat de kater hem niks kon doen. Niet zonder een oorlog te starten. En dus probeerde hij te ontspannen. Tegenover zo'n iemand wilde je geen zwakte tonen, want dan zou hij zijn respect voor Riverclan verliezen. "Wat brengt u hier?" vroeg hij, zijn hoofd hoog en zijn stem stabiel. Bah, zo praatte hij nooit. Dit was veel te formeel. Hij moest stoppen met zo zenuwachtig doen. Leaders waren immers ook gewoon personen met gevoelen en problemen. Er was niks aan de hand. "Serieuze business of gewoon het mooie weer?" Het was helemaal geen mooi weer. De lucht was grauw en het zou vandaag nog eens kunnen gaan regenen. Maar ach, dat was hoe smalltalk ging. Het had geen zin om te gaan zitten overdenken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Making up words
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: