Trust issues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Trust issues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snakepaw,
Member
Trust issues DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Trust issues   Trust issues Icon_minitimevr 20 nov 2020 - 17:57

Hoewel Snakekit een meester was in het doen alsof het hem niks kon schelen, had hij wel gemerkt dat hij een oogje had gehouden op Sunkit toen Disarmingpaw opeens de nursery binnen was komen lopen. Het was hem niet ontgaan hoe erg de grotere kater had proberen te flirten met Sunkit en voor de één of andere reden had dat hem vervuld met irritatie. Waarschijnlijk omdat de apprentice zo verschrikkelijk vol was van zichzelf dat hij niet in de gaten had gehad of niet in de gaten had willen hebben dat hij Sunkit eindeloos irriteerde met zijn opmerkingen. En Snakekit was er aan de ene kant wel bij willen komen staan, maar aan de andere kant had hij zich erbuiten willen houden omdat hij nog niet zeker was welke band hij had met Sunkit en dat het ergens nogal vreemd aanvoelde als hij opeens voor haar op ging komen. Maar hij had zeker wel een oogje op hun gehouden. Disarmingpaw was zo’n ontzettende idioot, flirten met Sunkit en haar vervolgens uitleggen waarom hij zo geweldig was… Als she-cats daar echt voor vielen, dan at hij de eerstvolgende vleermuis die hij samen met Eaglepaw zou vangen op. Over Sunkit gesproken… Snakekit liet zijn blik naar haar glijden en twijfelde kort, maar besloot uiteindelijk om wel naar haar toe te gaan. “Geen irritante, vol van zichzelf zijnde apprentices nog geweest hier?” bromde hij naar haar, zijn groene ogen licht twinkelend.


+ @Sunkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trust issues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: