The three wise kings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The three wise kings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
Member
The three wise kings 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1862
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: The three wise kings   The three wise kings Icon_minitimevr 20 nov 2020 - 23:31 

Just one more thing before the end

No, time has never been a friend


@[tagged]


Vergeleken met vroeger bemoeide hij erg weinig met de stand van zaken in de clan, vertrouwend erop dat Crystalstar en Blueflower het wel in de poot hadden. Hij was ook meer bezig met zijn eigen problemen dan hij eerst deed en daarnaast twijfelde hij over hoe erg zijn mening nog meetelde. Natuurlijk, ze vertrouwden blindelings op hem en als hij sprak werd er echt wel naar hem geluisterd, maar hij had het gevoel gewoon te weinig mee te krijgen. Het gaf niks, hij zal ook nog geen vele seizoenen meemaken. In elk geval niet als Warrior meer. Toch vond hij wel recht te hebben op enige inspraak in de clan, dus hoopte hij wat vrije tijd te vinden bij de Leader, maar voor nu had hij andere plannen. Lynxfang kwam soms bij de Fourtrees naast de Gatherings, als hij zichzelf van jagen of zelfs andere gedachtes wou houden was dit een plek die hem daarbij hield. Hij wist ergens wel dat hij soms te hard werkte, maar hij was een kanspakker. Als hij nog even kon jagen deed hij dat, ook al betekende het dat hij dan weer tot zonlaag bezig was. Hier joeg hij niet, dus hier had hij geen last van dat.

Een andere reden was dat hij hier niet altijd alleen was en hij kwam wel eens iemand tegen van een andere clan. Natuurlijk, ze gingen niet alle geheimen vertellen, maar alles wat hij van informatie kon winnen was bruikbaar. Hij was niet eentje die oorlog wou voeren of gebieden wou overnemen, enkel in nood. Onnodige gevechten vond hij niet nodig, maar als het kwam stond hij wel klaar. En tenslotte waren ze allemaal vijanden van elkaar, dus je wist nooit zeker waar je je rug naar toe moest keren. Met zijn bekende rustige bewegingen stapte hij op het open veld omringd. Even keek hij naar de rots, voordat zijn groene ogen zich richtte op de kant van Shadowclan. Hij meende daar iets gehoord te hebben, iets groter dan een prooi. Zijn vermoeden waren juist en hij keek de nieuwkomer met een neutrale blik aan. ''Acornstar''begroette hij met een respectvol knikje de Shadowclanleader.

-Acornstar
The three wise kings Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The three wise kings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: