Darkness falls across the land 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Darkness falls across the land

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkness falls across the land DPKsfdL
Anonymous
272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Darkness falls across the land   Darkness falls across the land Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 16:23

Het was duidelijk merkbaar dat Leafbare begon te naderen: het werd steeds vroeger donker en de temperaturen zakten razendsnel, al viel het nu naar Stormflight’s idee nogal mee. Het was al wel eens erger geweest. En hoewel Leafbare niet zijn favoriete seizoen was, was er ergens wel dat kittenachtige gedeelte in hem dat er naar uit keek om zijn territorium te zien veranderen in een sneeuwtapijt. Hij herinnerde zich nog hoe de eerste sneeuwvlokjes op zijn neus waren gevallen toen hij nog maar net uit de nursery kon kruipen en dat was wel een leuke ervaring geweest. Nu hij een volwassene was, snapte hij echter wel hoe vervelend de situatie voor zijn Clan kon worden als het sneeuwtapijt te lang aanhield en hoopte hij dan ook dat het niet al te lang zou duren dat de strenge Leafbare zich zou aanhouden. Maar goed, dat had hij allemaal niet in zijn poten en dus maakte hij zich er voor nu ook maar niet te druk om. Stormflight liep het kamp binnen toen de schemering goed in begon te gaan en wachtte geduldig af tot de elders en de kittens hadden gegeten voordat hij naar de prooistapel liep. Zijn blik bleef kort hangen op Salmonsight, die hetzelfde idee leek te hebben als hemzelf. Hij herinnerde zich dat ze samen een nachtelijke wandeling hadden gedaan door het territorium en hij glimlachte warm naar haar. “Zie je het zitten om een prooi met me te delen?” vroeg hij op een warme toon aan haar, knikkend naar haar als begroeting.


+ @Salmonsight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkness falls across the land Giphy
Ema
55
Actief
I am defect
I am broken
But that won't keep me from working atleast a bit

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 18 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Salmonsight
BerichtOnderwerp: Re: Darkness falls across the land   Darkness falls across the land Icon_minitimedo 26 nov 2020 - 21:44


De schemering viel en de dag zat er weer op. Opnieuw ging de zon onder om zijn nachtelijke rust te nemen en het duister even over te laten nemen voor hij weer zou rijzen de volgende dag. De poes had vandaag een poging gedaan tot de jacht en ze had wat prooien gevangen, waarna ze die legde op de prooistapel. Maar net toen ze weg wilde gaan, vroeg een bekende stem of ze samen met hem een prooi wilde delen. Het lichtniveau was net nog hoog genoeg om hem duidelijk te kunnen zien en ze slikte een kleine brok door haar keel want ze had geen honger, ze had daarstraks goed gegeten en ze was hier enkel om prooien af te leveren. “I-ik… ehm”, stamelde de bruine kattin wat, “Ik heb niet echt honger”. De kattin had ooit een nachtelijke wandeling met hem gemaakt, maar veel had dat niet echt voor haar betekend, want ja, het was donker en ze zag niets… Het was gewoon een stuk van haar leven die ze snel vergat.


Darkness falls across the land Salmon11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkness falls across the land DPKsfdL
Anonymous
272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Darkness falls across the land   Darkness falls across the land Icon_minitimeGisteren om 15:38

Stormflight gaf een knikje toen ze zei dat ze geen honger had. “Des te meer voor mij,” zei hij op een plagerige toon. Hij keek in de richting van de nursery en vroeg zich af of hij nog even langs Dawnkit moest gaan, maar besloot uiteindelijk om toch nog een poging te wagen een gesprek te hebben met de poes hier voor hem. Ze hadden elkaar niet echt goed leren kennen tijdens hun nachtelijke wandeling omdat het meer had bestaan uit Stormflight die ervoor moest zorgen dat ze nergens tegen botste dan iets anders en hij had het gevoel dat hij dat aan zichzelf te danken had. “Zie je het dan wel zitten om nog eens een poging te doen elkaar beter te leren kennen? Ik heb het gevoel dat dat niet zo goed ging de vorige keer,” grinnikte hij, zijn blik laten glijdend naar de warrior’s den. Hij pakte de prooi tussen zijn kaken en liep naar een plekje vlak voor de den, waar hij ging liggen. Hij zou zelf wel zien of ze zin had in een gesprek of niet.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Darkness falls across the land
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: