Let the darkness comsume you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Let the darkness comsume you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sharkpaw
Member
Let the darkness comsume you DPKsfdL
Anonymous
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sharkpaw
BerichtOnderwerp: Let the darkness comsume you   Let the darkness comsume you Icon_minitimema 23 nov 2020 - 19:19

De dagen begonnen nu echt wel saai te worden. En het zou nog anderhalve maan duren eer dat hij apprentice zou worden ook. Niet dat hij dacht dat zijn dagen er dan opwindender van werden, maar het feit bleef dan wel dat hij het kamp uit mocht, dat hij weer een stapje dichter zou zijn bij het worden van een warrior en dat het niet meer zo’n obstakel leek om leader te worden. Hij had al wel wat ideeën wat hij door kon voeren als hij leader zou worden en hij dacht niet dat die dwazen hier dat echt zo leuk zouden vinden. Sharkkit liet zijn blik door de nursery glijden en bleven kort hangen op Sunkit. Ugh. Was zij niet het zusje van dat mormel, Morningkit? Voor zijn part mocht heel dat nestje door een stel vossen opgegeten worden. Dat verdienden ze wel. Hun blikken kruisten elkaar en Sharkkit wierp haar een kille blik toe, waarna hij zijn blik weer van haar afwendde. Ze was zijn tijd en moeite niet waard, that’s for sure.


+ @Sunkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Sunhalo
Member
Let the darkness comsume you Giphy
Ema
116
Actief
ʂųŋʂɧıŋɛ, ʂųŋʂɧıŋɛ
Ɩaɖybųgʂ ąῳąƙɛ!

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Sunhalo
BerichtOnderwerp: Re: Let the darkness comsume you   Let the darkness comsume you Icon_minitimema 14 dec 2020 - 17:19

Ze had haar broertje wel horen zeggen dat hij in gevecht was gevlogen met een andere kitten, een kitten genaamd Sharkkit. Iedereen die haar broers niet mochten, mocht zij ook niet. Zeker niet. Al helemaal niet. Nou, ze wist in ieder geval door de andere kittens wel wie Sharkkit was en ze kruiste zelfs blikken met hem voordat die weer weg zat te kijken. De lichtrode kitten wist niet zeker wat ze nu moest doen. Ze wilde niet met die vent praten als die haar liefste broer pijn durfde te doen. En als die vent ooit een leider zou worden, dan zou ze liever de Clan verlaten dan zijn orders opvolgen. Bah! Hoe dan ook, Haar blauwe ogen keken genieperig naar de ander toe, wachtend tot die iets zou doen.
Sunhalo.


Let the darkness comsume you Sun_sig_V5
It's the sun that keeps us alive and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Sharkpaw
Member
Let the darkness comsume you DPKsfdL
Anonymous
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sharkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Let the darkness comsume you   Let the darkness comsume you Icon_minitimedo 17 dec 2020 - 15:02

Sharkkit had het meestal wel in de gaten dat hij aangekeken werd. Nu dat hij meer gesprekken begon te hebben met anderen en ze er achter begonnen te komen hoe dat hij was, was hij iemand waar katten of erg voor terug deinsden of iemand die ze uit wilden dagen. Zijn blik gleed weer terug naar de rode kitten en hij ontmoette, zoals verwacht, haar blauwe blik. Sharkkit wierp haar een kille blik toe toen dat hij zag dat ze op een geniepige manier naar hem aan het kijken was en hij stond op, waarna hij zijn weg moeiteloos naar haar vond. “Is er soms een probleem, Sunkit?” vroeg hij op een kille toon aan haar. Hij hield zijn afstand van haar, maar boorde zijn groene blik in de hare en zwiepte traag met zijn staartje terwijl hij afwachtte op wat ze ging zeggen. Als ze een probleem ging maken over het gedoe met Morningkit, dan zou hij haar moeiteloos een mep geven als dat zou moeten. Hij was niet echt terughoudend puur omdat ze een she-cat was.

Terug naar boven Ga naar beneden
Sunhalo
Member
Let the darkness comsume you Giphy
Ema
116
Actief
ʂųŋʂɧıŋɛ, ʂųŋʂɧıŋɛ
Ɩaɖybųgʂ ąῳąƙɛ!

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Sunhalo
BerichtOnderwerp: Re: Let the darkness comsume you   Let the darkness comsume you Icon_minitimema 15 feb 2021 - 19:38

Hij vroeg haar of er een probleem was, alsof hij verwachtte dat ze ruzie kwam zoeken. Maar ze wist wel wat beters te zeggen dan direct woedend te worden, want zo was zij niet. Ze was geen brandende vlam die anderen kwam verbrandden met haar woede. Nee, zij was de zon die licht probeerde te geven en warmte. Soms ging dat niet, maar ze probeerde goed te zijn, des ondanks wat er allemaal in haar bloed zat. En trouwens, hij zag er ook niet echt betrouwbaar uit, zeker als hij haar broer al pijn had durven doen. “Er is geen probleem, maar misschien ben je wel opzoek naar een.”, sprak ze koeltjes en sloeg een keertje met haar staart. “Waarom bezeerde je mijn broer, Sharkkit? Geef me één goede reden”. Terwijl ze dat zei, stapte ze wat naar achteren. Zijn zwiepende staart zag er dreigend uit en ze wilde liever geen klappen krijgen. Het was gewoon te zien in die giftige groene ogen, die ogen van haat.
Sunhalo.Let the darkness comsume you Sun_sig_V5
It's the sun that keeps us alive and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Sharkpaw
Member
Let the darkness comsume you DPKsfdL
Anonymous
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sharkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Let the darkness comsume you   Let the darkness comsume you Icon_minitimevr 19 feb 2021 - 20:37

Zo, zo. Het poesje durfde te spreken, dat kon hij haar wel nageven. Ze was dan misschien van het vrouwelijke geslacht, maar ze had al bewezen meer ballen aan haar lijf te hebben dan die pieperd van een Morningkit ooit zou hebben. Sharkkit zou zijn hart al vasthouden als die dwaas apprentice zou worden. Als je hem naar een oorlog stuurde, zou hij het zeker niet overleven zonder de hulp van zijn Clanmates. Maar goed, misschien zouden er een paar dwazen samen met hem sterven in het gevecht en dan was dat ook niet zo heel erg. Sharkkit richtte zijn donkergroene strak naar Sunkit en hij lachte om de vraag die ze stelde, al was het geen echte lach. Het was een sadistische lach en zijn gifgroene ogen flikkerden kwaadaardig terwijl hij in haar richting keek. “Een goede reden?” Hij haalde zijn schouders op. “Morningkit wilde spelen en ik ging daar in mee. Ik kan er toch niks aan doen dat zijn visie van spelen anders is dan het mijne?” Hij haalde zijn schouders op, alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat hij ervoor had gezorgd dat Morningkit nu met een wonde rondliep. Niet zijn probleem. Hij snoof spottend toen hij haar naar achteren zag stappen. “Heel stoer om met zo veel pit op me af te komen en dan vervolgens als een bange mus weg te stappen. ShadowClan kan echt trots zijn op zo’n toekomstige apprentice.”
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let the darkness comsume you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: