[Event] What is ours 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] What is ours

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
[Event] What is ours August10
Bo3
687
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: [Event] What is ours   [Event] What is ours Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 18:32

Het koste haar tot later in de ochtend om haar beslissing te maken. Crystalstar had alle mogelijkheden afgewogen. Nu de rivier vergiftigd leek te zijn, alle vissen gestorven en oneetbaar waren, moest het voedsel ergens anders vandaan komen. Ze wist dat de kans dat de andere clans hen zouden helpen klein was, zeker nu Leafbare eraan kwam. Niet dat ze die mogelijkheid lang had overwogen, ze wilde absoluut niet smeken om de goedheid van een andere clan. Ze zou zelf iets regelen voor Riverclan, en dacht precies te weten wat ze daarvoor moest doen. In wezen behaalde ze hiermee drie voordelen: Haar clan zou weer te eten hebben, ze zouden versterkt worden in hun vertrouwen in haar, en ze zou een de andere clans eindelijk laten zien met wie ze te maken hadden. In andere tijden zou ze nooit zo ver gegaan zijn, tenminste, dat vertelde ze zichzelf.


"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een mededeling" De vervanging van "vis" voor "prooi" was subtiel, maar paste precies in wat ze nu zou gaan aankondigen. De grijze leader keek met een stalen gezicht rond terwijl haar clan zich onder de heuvel verzamelde. Ze had haar kinderen opgedragen in de Nursery te blijven, zij hoefden nog niet te zien wat voor beslissingen hun moeder soms moest maken. "Vrienden, een verschrikkelijk onheil is over onze clan gevallen... De rivier is vergiftigd."  Iedereen zou dat ondertussen weten, het nieuws had zich al vanaf de vroegste uurtjes van de dag door het kamp verspreid, samen met de rottende geur. "Dit betekend dat wij honger zullen leiden, en dat onze zwakkeren zullen sterven.." Ze liet een stilte vallen, om die boodschap in te laten zinken. "Mits wij niks doen. Maar wij zullen wel iets doen. Want, Riverclan, zoals velen van jullie zullen weten is er nog een ander gebied waar wij onze prooi vandaan haalden." Nu moest ze rekenen op de strijdlust van haar clan, ze hoopte dat zij haar beslissing rechtvaardig zou vinden. "Sunningrocks, gestolen door Thunderclan. Dát is waar wij prooi vandaan haalden, en weer zullen halen." Opnieuw een korte stilte "Ik zal vandaag nog afreizen en Thornstar een ultimatum stellen: Sunningrocks teruggeven, of teruggenomen zien worden." Ze was niet ontevreden met de speech, en wist dat die niet slecht in de smaak zou vallen bij de meesten. Ze waren hongerig, en in elke Riverclankat schuilde diep vanbinnen nog het verlangen om Sunningrocks eindelijk weer terug te krijgen. "Nu, mijn waarde Warriors, wil ik horen: Staan jullie achter mij? Redden wij samen Riverclan, en nemen wij tegelijk datgene terug dat ons al zo lang is afgenomen?" 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
[Event] What is ours JZv3fBA
✮ Michelle ✮
149
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [Event] What is ours   [Event] What is ours Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 18:37

I'm sorry it took me so long to see you
Het was een chaos geweest in haar hoofd. Te veel en te zwaar tegelijk. De gedachte dat hun enige echte voedselbron van hen was afgenomen door wat dan ook.. Het maakte haar bang, maar ook boos. Waarom de rivier. Waarom hun voedselbron. Maar ze had haar mond gehouden en wanhopig gezocht naar prooi dat niet besmet was met de onbekende dood. Prooi die kittens konden eten, elders op konden overleven. Ze was met een miezerige muis thuis gekomen. Dream was een zwemmer, een visser. Ze was te log op het droge land maar ze had haar best gedaan.

En ze kwam net op tijd om de stem van Crystalstar te horen. Snel plaatste ze haar prooi op de ontsmette prooistapel en nam plaats. Opkijkend naar haar leader. Nog altijd miste ze haar pleegvader op die positie maar het begon te wennen. Crystal was een goed leader en ze wist dat Crystal nu een goede beslissing zou maken. Sunningrocks.. Het kwam als een shock maar ze knikte langzaam. Ze kende Sunningrocks, had er naar gestaard aan de andere kant van de rivier. Wist dat het eens van hen was geweest maar de het vooruitzicht dat.. Ja, het hoorde bij hen. Het was van hen. Toch? Ze duwde haar lichaam overeind, groots en gespierd. Sterker met de dag. "Ik sta bij je!" Riep ze uit, haar blauwe ogen iets vernauwd. Klaar, sterk. Ze hielt niet van vechten, maar voor het overleven van haar clan, de veiligheid van hen die ze lief had, zou ze alles doen.
But I see you nowIn the end, maybe love just meant longing
for something impossibly bright and forever out of reach.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[Event] What is ours 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1881
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [Event] What is ours   [Event] What is ours Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 18:47 

Just one more thing before the end

No, time has never been a friend


@[tagged]


Hun belangrijkste voedselbron was vergiftigd, de vissen hadden dood gedreven in het water. Alles was in slag veranderd en ze moesten het doen met de jacht op het land. Hoewel het jagen op het land werd aangeleerd, waren ze toch sterker in het vissen. Bovendien leek de prooi op het land ook te weinig te zijn. Lynxfang was dus niet verbaasd om Crystalstar te horen die de clan bijeen riep en ook niet toen ze het duidelijk maakte het hier niet bij te laten zitten. Riverclan had al eerder gebieden ingenomen en ook weer kwijt geraakt, maar ditmaal was het enige wat ze konden doen. Sunning Rocks mocht de oplossing zijn voor hun probleem en de redding van de clan. Crystalstar was niet meteen van plan om ze in oorlog te gooien, maar Lynxfang vroeg zich af hoe bereid Thunderclan was om dat gebied af te geven. Crystalstar vroeg weer achter haar stond en Dreamdust riep al mee. Ze leek een stuk zekere te zijn geworden. Lynxfang ogen ontmoette die van Crystalstar kort en hij knikte. Dit was nodig voor de clan.
[Event] What is ours Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
[Event] What is ours I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Appleseed
Member
[Event] What is ours 6VpWtAD
Beertje
165
Actief
All is stone
And all is soft inside

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Appleseed
BerichtOnderwerp: Re: [Event] What is ours   [Event] What is ours Icon_minitimedo 26 nov 2020 - 15:08


[Event] What is ours KEdYxLK
Digging my feet into the ground,
like an apple tree

Appleseed spitste zijn verfomfaaide oren toen Crystalstar op de rots stond om de clan toe te spreken. Ze zag er daadkrachtig uit, het ging sowieso om de vis gaan die vergiftigd was. Niet enkel was de rivier nu leeg, angst bestond over het feit dat kittens en queens nog hadden gedronken en gegeten van de vis. Appleseed liep op een drafje naar voren en ging zitten. Hij luisterde naar haar woorden. Ze wist hoe ze een clan moest leiden! De cyperse kater knikte heftig. "Ja!", viel hij zijn clanleden bij. Dit was het juiste om te doen, oorlog voeren was nooit goed, maar het moest.


[Event] What is ours YlY5zoT
art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[Event] What is ours Honor2
Butter
426
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] What is ours   [Event] What is ours Icon_minitimedo 26 nov 2020 - 15:38

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw had ergens wel verwacht dat het niet lang meer zou duren voordat Crystalstar de bekende woorden over de Clan zou laten galmen. 'Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een mededeling,' de parelgrijze Apprentice kwam naast haar mentor staan terwijl ze haar oren langzaam wiebelde. Wat was hun Leader van plan? Er moest toch iets zijn dat ze konden doen, ze mocht jong zijn maar wist zelf ook dat ze niet voldoende land hadden om alle monden te voeden. 'Vrienden, een verschrikkelijk onheil is over onze clan gevallen... De rivier is vergiftigd.' Honorpaw kon nog bijna de afschuwelijke geur van de rotte prooi in haar mond proeven. De angst die op dat moment om haar hart had geslagen was nog niet helemaal verdwenen. Ze was jong maar niet geheel dom, prooi kwam ergens vandaan. 'Dit betekend dat wij honger zullen leiden, en dat onze zwakkeren zullen sterven..' De Leader liet een stilte vallen, om die boodschap in te laten zinken. 'Mits wij niks doen. Maar wij zullen wel iets doen. Want, Riverclan, zoals velen van jullie zullen weten is er nog een ander gebied waar wij onze prooi vandaan haalden.' Honorpaw sloot haar ogen, een ander gebied? Ze herrinderde wellicht vaag wat van de verhalen, maar was dat niet een gebied dat nu van een andere Clan was? 'Sunningrocks, gestolen door Thunderclan. Dát is waar wij prooi vandaan haalden, en weer zullen halen.' Crystalstar wilde vechten, voor prooi. Voor het recht op leven. Opnieuw viel een korte stilte. 'Ik zal vandaag nog afreizen en Thornstar een ultimatum stellen: Sunningrocks teruggeven, of teruggenomen zien worden.' Honorpaw haalde diep adem, Shrimppaw zou het hierin moeilijk krijgen. Ze konden nu niet veel zwaar gewonde of licht gewonde katten gebruiken. Ze beet op haar lip terwijl ze gespannen met haar staart zwiepte. Hoe dan ook zou de den vol kunnen raken, of met Warriors en Apprentices of met de zwakste van de Clan. 'Nu, mijn waarde Warriors, wil ik horen: Staan jullie achter mij? Redden wij samen Riverclan, en nemen wij tegelijk datgene terug dat ons al zo lang is afgenomen?' Dreamdust, Lynxfang en zelfs haar mentor leken klaar te staan voor deze optie waardoor ze langzaam met haar staart haar mentor aan tikte. 'Kan ik ook helpen?' Mauwde ze zachtjes, immers moest ze zich ooit ook bewijzen en ze wilde dat ook. Ze wilde haar vader bewijzen met moed, met kracht en door haar Clan te helpen. Ze wilde Whitewalker laten zien dat ze niet zomaar op haar luie kont zat.
words: 428 | tag: Appleseed


[Event] What is ours Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] What is ours
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: