The silence that surrounds us 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 The silence that surrounds us

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dragonpaw"
Member
The silence that surrounds us DPKsfdL
Anonymous
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw
BerichtOnderwerp: The silence that surrounds us   The silence that surrounds us Icon_minitimeza 28 nov 2020 - 17:22

De avond begon langzaamaan te vallen. De hemel begon al meerdere kleuren te vertonen ten teken dat het niet lang meer zou duren eer dat de kleur van de nacht daar zou blijven. Dragonpaw was zijn weg terug aan het zoeken naar het kamp, zijn mentor aan zijn zijde. De twee namen met een knikje afscheid van elkaar en Dragonpaw liep naar de apprentices’s den toe, waar hij geduldig wachtte tot de kittens en elders gegeten hadden. Toen zijn mentor hem vanaf de andere kant van het kamp een teken gaf dat hij zijn prooi mocht komen halen, liep Dragonpaw naar de prooistapel en liet beleefd een paar warriors eerst gaan. Hij pakte een magere muis voor zichzelf en liep weer terug naar zijn eerder ingenomen plek vlakbij de apprentice’s den, waar hij zich op zijn prooi focuste. Zijn blik gleed naar een Clanmate die zijn richting op kwam en ook haar gaf hij een beleefd knikje terwijl hij wat ruimte maakte zodat ze naast hem kon gaan zitten als ze wilde. Het was niet dat hij per se behoefte had aan gezelschap, maar hij zou het zeker ook niet afwimpelen als het zijn richting op zou komen. Zo was hij nu eenmaal.


+ @Auburnpaw


The silence that surrounds us Dragonpawsig2embers
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The silence that surrounds us
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: