Twinning = Winning [Search] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Twinning = Winning [Search]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honorbound
Member
Twinning = Winning [Search] Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Twinning = Winning [Search]   Twinning = Winning [Search] Icon_minitimevr 4 dec 2020 - 23:24

The world is a magical place

Het zou ook eens niet. Butter heeft weer eens een idee en andere mensen nodig om haar te helpen. Dus welkom bij dit topic en deze search. Ik ben op zoek naar een kitten die zeer op de kitten die ik zal spelen zal lijken. Dit omdat er een kleine verhaallijn aan zit en ik denk dat er lekker veel ingewikkelde verhaallijnen zullen kunnen worden gevormd in het verdere leven. Ik sta open voor inspiratie van buitenaf dus heb mijn eigen kitten nog niet uitgeschreven maar zal het leuk vinden als ze de jongste van de tweeling is.

Wie mama is, is onbekend maar het komt erop neer dat ze denkt dat de tweeling een en dezelfde kitten is tijdens de geboorte en hen dus beide dezelfde naam geeft en vastbesloten is deze ook zo te houden. Dit zorgt ervoor dat ze wellicht moeite zullen hebben een eigen identiteit te behouden en te ontwikkelen. Ook maakt het voor andere katten het zeer moeilijk de kittens uit elkaar te halen.

Search
Oudere tweelingbroer/zus De naam wordt samen bepaald en ook welk thema er aangehouden wordt. Ik heb een namenlijst waaruit we kunnen kiezen en anders zouden we ook samen kunnen kijken. Ik dacht er wel aan een origineel soort naam aan te houden.
Andere broers/zussen Er mogen meer kittens in het zelfde nest zitten en ook in oudere nesten.
Ouders Als iemand het leuk vind een onhandige tweeling te hebben en talloze vragen te beantwoorden zijn ze welkom. De Clan is nog niet bepaald. Ik zou dus graag verder met geïnteresseerden plotten. Het gaat mij er wel om dat de kittens niet slecht geboren worden. Hoewel ze natuurlijk volwassen wellicht toch veranderd kunnen zijn door het leven zou ik het leuk vinden als ze een beetje de Fred en George vibe hebben, dus het ondeugende maar niet gemene. Hopelijk is er interesse. Plotten kan in dit topic zodat ik alles bij elkaar heb.

Butter
TAGS AND NOTES HERE
Terug naar boven Ga naar beneden
Skadi
Captain
Twinning = Winning [Search] Skadi-10
Elfje
673
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Twinning = Winning [Search]   Twinning = Winning [Search] Icon_minitimevr 4 dec 2020 - 23:35

intresse intresse intresse
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Twinning = Winning [Search]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: