Give 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Give

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Give DPKsfdL
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littleghost
BerichtOnderwerp: Give   Give Icon_minitimezo 6 dec 2020 - 20:03

Littleghost Can you scare me up a little bit of love
Nu een beetje honger hebbend verliet Littleghost de Nursey, haar kittens maar eventjes achterlatend. Die redde het wel even. Zo goed mogelijk oplettend op haar omgeving liep ze naar de prooistapel om daar maar wat van af te halen. Het was vreemd, vandaag had ze al de hele dag geen honger gehad maar nu begon haar maag toch te klagen. En eigenlijk hoefde ze nou ook niet zo graag, maar het was nodig want zonder eten kon ze niet genoeg melk produceren en straks raakte ze haar overgebleven dochtertje en zoon ook nog kwijt. Bij de prooistapel nam ze een muis af die niet al te groot was en nam deze mee naar een mooi hoekje om daar eventjes te kijken wat er allemaal gebeurde in het kamp en gewoon even een frisse neus halen. Het was vandaag opvallend kalm, maar op dit tijdstip waren de meesten op jacht en plezier hebbend in hun territorium, waar ze zonder begeleiding naar toe mochten. Er hing wel een bepaalde sfeer, een soort van spanning in de lucht. Ze wist vaag dat er iets gebeurd was met Acornstar, gehoord van de verhalen die de Nursey doorgingen. Hij was ziek en gevallen tijdens een ceremonie, maar dat was alles wat ze wist. Ze begon langzaam te knagen op de muis, het met opvallende moeite binnenkrijgend. Een beetje boos op haarzelf begon ze wat harder te kauwen, in de hoop dat het werkte, want ze moest eten voor haar kittens.
Disarmingpaw


Give Lig_310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Give DPKsfdL
Anonymous
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Give   Give Icon_minitimezo 13 dec 2020 - 12:36

Als Disarmingpaw het kamp kon ontsnappen, dan deed hij dat ook. Dat wilde eigenlijk dus zeggen dat als Darktrail hem niet kwam halen voor een training, hij niet in het kamp was. En dan ging hij niet per se jagen of wat ronddwalen, maar dan zorgde hij ervoor dat hij uit de buurt van zijn Clanmates bleef. Hij zag dat er steeds meer katten ziek werden en hij had echt geen zin om zelf ook ziek te worden. Als iemand deze pandemie moest overleven, dan was hij het wel. Hij was een sterke apprentice en het zat er dik in dat hij één van de beste warriors van ShadowClan ging worden en dan kon hij het zich niet permitteren om als een zielig hoopje in de medicine cat’s den te gaan liggen. In zijn eigen den probeerde Disarmingpaw zo ver mogelijk van de andere apprentices af te gaan liggen en gaf hij katten die probeerden om in zijn buurt te komen liggen een vuile blik. Gelukkig behielden de meesten al wel hun afstand omdat ze zijn karakter niet leuk vonden en op dit moment was dat voor Disarmingpaw meer een zegen dan dat hij zich daar echt slecht over voelde. De kater liep door het woud en keek om zich heen, waar zijn blik algauw op Littleghost viel. Hij zag dat ze moeite had met prooi eten en geïrriteerd deed hij weer wat stappen naar achteren zodat er genoeg afstand tussen hun was. “Je bent toch niet ziek, hè?” vroeg hij achterdochtig aan haar, knikkend naar de prooi die ze maar moeizaam opat.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Give DPKsfdL
59
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littleghost
BerichtOnderwerp: Re: Give   Give Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 19:22

Littleghost Can you scare me up a little bit of love
Er kwam een Apprentice op haar af die ze herkende als Disarmingpaw, enigszins tevreden dat ze zijn naam wist keek ze op. Ze kreeg immers niet altijd alles mee en bij sommigen Apprentices wist ze echt de naam niet. Of waren ze Warrior geworden en had ze dat niet door. Niet dat het uitmaakte, aangezien Littleghost ze toch niet kon aanspreken. Disarmingpaw keek even naar haar en deed opeens een paar stappen terug. Verbaasd en een beetje beledigd staarde Littleghost hem aan. Waar was dat goed voor? Toen vroeg hij aan haar of ze ziek was. Ze kon het maar net verstaan. Of ze had het verkeerd verstaan. Verbaasd schudde ze van nee. Enkel gewoon niet zo honger, maar dat was toch niet zo erg? Er was iets aan de poot in het kamp, sinds Acornstar blijkbaar van de rots was afgevallen. Littleghost wist niet wat het was en ze kon het ook aan niemand vragen.


Give Lig_310
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Give DPKsfdL
Anonymous
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Give   Give Icon_minitimevr 8 jan 2021 - 20:00

Disarmingpaw negeerde de beledigde blik die in haar ogen verscheen. Ze mocht misschien wel zo kijken en dit mocht misschien wel vervelend voor haar aankomen, maar het zou nog vervelender zijn als hij door haar ziek zou worden. Zo’n perfecte apprentice konden ze immers niet missen. Zijn weerstand was natuurlijk beter dan die van de rest van de katten omdat StarClan het hem gewoon gunde om gezond te blijven zodat hij tenminste iets kon betekenen voor zijn Clan, maar hij mocht het lot natuurlijk niet gaan testen. Disarmingpaw kneep zijn ogen achterdochtig samen toen ze haar kopje naar hem schudden. “Waarom heb je dan zo veel moeite met die prooi op te eten?” vroeg hij op een achterdochtige toon, zijn amberkleurige ogen nog dichter knijpend. “Het is Leafbare en prooi begint schaars te worden. Ik zou denken dat iedereen zijn maag nu zou rammelen van de honger.” Of… was dit soms iets vrouwelijks? Hij voelde zich ongemakkelijk bij het idee dat ze daar over ging praten en zijn ogen flitsten kort naar opzij. Misschien kon hij wel een ontsnappingsplan bedenken als hij dingen zou horen die hij liever niet wilde weten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Give
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: