Sweetest thing on the block 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sweetest thing on the block

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sweet.
Deceased
Sweetest thing on the block DPKsfdL
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sweet.
BerichtOnderwerp: Sweetest thing on the block   Sweetest thing on the block Icon_minitimema 7 dec 2020 - 14:33

Het zonnetje was koud en kil, niet de warmte die ze gewend was in de zomer. Ze haatte het dat de zon zijn warmte begon te verliezen, en de wind in kou begon aan te nemen. Haar korte witte vacht was niet gemaakt voor deze kou en dit betekende dat ze vaker en meer binnen moest gaan zitten, vechtend om haar plekje. Ze was dan wel een van de oudere katten hier in deze verrotten plek, dat betekende niet dat ze ook maar iets van privileges had. Sweet snoof zachtjes, terwijl ze om zich heen keek en geeuwde. Ze rekte zich uit, likte de laatste druppels bloed van haar snuit af en slaakte een zucht. haar prooi was op, haar maag was gevuld voor het moment, maar ze verveelde zich alsnog kapot. Sinds de laatste verandering in leiding was er geen greintje lol meer in het kamp te vinden. De witte kattin had nu vier verschillende leaders gezien. Nadat haar moeder, Icy, was verdwenen, hadden Claw, Shark, Cobra en nu Brat het overgenomen. Ze vroeg zich af of deze het wel zou overleven. Kleine kans natuurlijk, dit was Bloodclan. Niemand overleefde het hier. Alleen zij, zij wist het te overleven voor een absurd lange tijd. Misschien door haar prachtige uiterlijk, misschien had 't toch zin gehad om al die prooien te ontdoen van hun bloed en dat in zich op te nemen .Sweet wist 't niet, maar het werkte in ieder geval.
De witte kattin keek uit over het gebied waar ze doorheen wandelde. Het was een van de achterlaten stukken van de twolegs, er waren hier in al geen manen meer twolegs geweest, maar er waren een paar nieuwe monsters geplaatst. Ze vroeg zich af wat er hier gaande was, maar terwijl ze in de rondte keek, hoorde ze in de verte een twoleg spreken. De kattin schrok van het geluid en viel naar beneden toe. Een klein monster dat in de buurt stond van de plek waar ze was gevallen, kwam tot leven en begon te brommen. Sweet probeerde overeind te komen, maar zat vast in iets dat haar vacht vast hield. Ze probeerde te schreeuwen, maar het monster kwam boven haar stem geluid heen. Van boven haar viel er iets nats op zich, een soort van modder, maar grijs in kleur. Sweet probeerde los te komen, maar er kwam geen beweging in. Ze wilde wegkomen, maar het wilde niet lukken. Inmiddels zat ze tot aan haar kop vast in de modder en niet veel later viel het helemaal over haar heen. Zuurstof verdween uit haar lichaam en niet veel later was de kattin niet meer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweetest thing on the block
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: