[EVENT] Caught by Fate 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [EVENT] Caught by Fate

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormpaw"
Member
[EVENT] Caught by Fate Giphy
Anouk
53
Actief
Good girls don't fight
Be you, dress right
White face, tan skin
Stand out, fit in

41 IC

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Stormpaw
BerichtOnderwerp: [EVENT] Caught by Fate   [EVENT] Caught by Fate Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 13:41


De bomen raasde langs haar lijf terwijl ze het Thunderclan kamp naderde. Zo nu en dan keek ze over haar schouder of haar zusje haar nog kon volgen. Ze kon natuurlijk moelijk voor de ander uit rennen, dit nieuws moesten ze samen aan de clan brengen. Ondanks haar domme acties, hield ze nog steeds van haar clan. Haar naam was afgenomen, ze was terug naar een apprentice, maar in haar hart was ze zeker nog een Thunderclanner, een Warrior. Ze had haar trots en had het beste met de clan voor. Daarom moesten ze dit nieuws zo snel mogelijk brengen. Met een rotvaart racete ze door de ingang in de struiken het kamp in.

"HEY!"

Stormpaw schreeuwde zo hard mogelijk om de aandacht van zo veel mogelijk katten te kunnen krijgen. Een paar keer hapte ze naar adem voor ze verder ging. "Thornstar... Twoleg val", bracht ze uit met duidelijke paniek in haar stem. Heatherpaw was degene die het beter moest kunnen uitleggen. Het was allemaal zo snel gebeurd dat haar kleine brein het niet allemaal precies had bij kunnen houden. Zo vrolijk was ze met Thornstar, Heatherpaw en nog twee warriors op patrouille gegaan. Met een klap was het anders. "Heather?", hijgde ze naar haar zusje, hopend dat zij de situatie beter kon uitleggen.

[Eerste post voor Heatherpaw, daarna open]
[Heatherpaw & Stormpaw komen het nieuws brengen dat Thornstar door een Twoleg val is gevangen]


She danced in the storm

As if it was meant to take her home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Caught by Fate Tumblr_po6kifB5xZ1vw48cvo1_400
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Heatherpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Caught by Fate   [EVENT] Caught by Fate Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 20:50


Ze was niet zo snel als Stormpaw was, maar rennen kon ze zeker. Ze zag haar zusje door de opening van het Thunderclan kamp schieten en verdwijnen. Snel dook ze er achter aan en ze kon horen dat Stormpaw probeerde uit te leggen wat er gebeurd was. Dat lukte niet zo goed omdat ze buiten adem was. De blik verschoof naar haar en zo ook de blik van heel Thunderclan. Oh jee. "Thornstar is gevangen in een twolegval!" riep ze toen naar haar clangenoten. "De twolegs hebben hem opgepakt en meegenomen in een monster!" riep ze vervolgens. Het was een schok die door de clan leek te trekken. Want plots stonden ze zonder hun leider. "Stormpaw en ik hebben het monster geprobeerd te volgen maar we zijn hem kwijt geraakt, ze waren te snel.." de apprentice liet haar kop hangen. Ze hadden gefaald. Wat moesten ze nu?
fool me once, fool me twice
are you death or paradise?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stagtine
Clanleader
[EVENT] Caught by Fate UrWppj5
❊ Michelle ❊
83
Actief
“It's hard and ugly to know someone can understand you without even liking you.”

CAT'S PROFILE
Age: ❊ 21 Moons ❊
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Stagtine
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Caught by Fate   [EVENT] Caught by Fate Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 21:18

WORDS ARE LIVING THINGS.
De apprentices schoten het kamp binnen en de donker gekleurde kater zijn kop schoot omhoog. Hij was iets voor hen terug gekomen met een bek vol prooi. Prooi die beter maar al op de fresh kill stapel lag want het had sowieso nu uit zijn bek gedonderd. Thornstar was gevangen, de twolegs hadden hem meegenomen.. Zijn oren schoten naar achteren terwijl hij met naar de apprentices luisterde. "Ik ga met Eveningglow praten." Riep hij luid genoeg over het kamp zodat de anderen wisten dat hij direct naar de deputy en de moeder van zijn kits zou gaan. Snel schoot hij de nursery in de chaos die het kamp nu mogelijk zou worden achter zich latende, voor nu.
THEY HAVE PERSONALITY, POINT OF VIEW, AGENDA.It's hard to shake off something
When it's already under your skin


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Caught by Fate DPKsfdL
Cynthia
265
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Caught by Fate   [EVENT] Caught by Fate Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 21:48

Twee apprentices kwamen terug het kamp binnen, in paniek leek het wel. Er was wat met Thornstar? Hij was meegenomen door tweebenen? Voor hij echt wat kon zeggen kondigde Stagtine aan dat hij met Eveningglow ging praten. Dit zorgde ervoor dat hij zijn ogen lichtjes vernauwde. Zijn broer was niet te vertrouwen, was te instabiel. Dat was wel gebleken toen hij met de ander had gesproken over Littlefish. Hoe Stagtine van haar hield en doordraaide toen hij zelf vertelde dat de kittens ook van hem konden zijn. Nee, hij was voor geen meter te vertrouwen, dus stapte hij op de apprentices af. "Waar zagen jullie hem voor het laatst?" Misschien konden ze nog een poging doen om Thornstar te zoeken, ze konden het niet zo snel opgeven.


[EVENT] Caught by Fate MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormpaw"
Member
[EVENT] Caught by Fate Giphy
Anouk
53
Actief
Good girls don't fight
Be you, dress right
White face, tan skin
Stand out, fit in

41 IC

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Stormpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Caught by Fate   [EVENT] Caught by Fate Icon_minitimedo 7 jan 2021 - 21:22

Ze mocht misschien sneller zijn dan haar zusje maar de betere conditie had ze zeker niet. Het was makkelijker om Heatherpaw het te laten uitleggen terwijl zij even op adem kwam. "Thornstar is gevangen in een twolegval!" riep de witte kattin door het kamp. "De twolegs hebben hem opgepakt en meegenomen in een monster!" Stormpaw knikte bevestigend op de woorden van haar zusje. Haar ogen nog steeds groot door de hele gebeurtenis. "Stormpaw en ik hebben het monster geprobeerd te volgen maar we zijn hem kwijt geraakt, ze waren te snel.." In synchroon met haar zusje liet ze haar kop hangen. "Ik ga met Eveningglow praten." Stormpaw keek op bij het horen van Stagtine's stem. Ze wist niet meer dan een klein knikje te geven voor Dustspirit hun kant op kwam. "Waar zagen jullie hem voor het laatst?" vroeg de kater. "Grens. Meegenomen." sprak ze tussen een paar diepe ademteugen door.


She danced in the storm

As if it was meant to take her home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[EVENT] Caught by Fate
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp-
Ga naar: