Are we from outerspace[open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Are we from outerspace[open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smouldertongue
Member
Are we from outerspace[open] DPKsfdL
Aimée
299
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Are we from outerspace[open]   Are we from outerspace[open] Icon_minitimezo 13 dec 2020 - 21:21


Have fun around take all your time!

You got nothing to worry about!
Al was de lucht in het westen nog wat rood gekleurd met het laatste licht van de ondergaande zon, in de hemel boven hem verschenen de sterren al. Ze fonkelden allemaal even mooi, enkel sommigen sterker dan de anderen. Hij liep onder ze door, onder allen die zich in de Silverpelt bevonden. Zij zagen alles toch daar? Hij vroeg zich af of ze hem zagen, of ze aandacht aan hem besteedde. Wie weet waren ze zich suf aan het lachen daar als iemand een opmerking maakte over zijn nieuwe, wel tijdelijke, rang. Het kon natuurlijk ook gewoon zijn dat ze zich afvroegen wat hij hier deed op dit moment van de dag. Nacht? Terwijl de flink afgekoelde lucht, nog erger dan overdag nu, ervoor zorgde dat Smouldertongue zijn dikke vacht wat meer opzette, liep hij tussen de bomen door naar de open plek. Iets in hem had gezegd dat hij hier moest zijn, dat hij hier gewoon even moest staan. Zijn blauwe ogen keken op naar de grote rots voor hem, daar waar de Leaders stonden met hun Deputies naast hun. Zou wat zijn als hij daar ook zou staan, maar hij wist dat het niet zo ver ging komen. Thornstar was binnen een paar daagjes terug en dat was alles weer bij het oude. Natuurlijk, niemand hield de roodwitte Warrior tegen als hij een kijkje nam daarboven. Onder de blikken van zijn voorouders klom hij op de rots, het was geen boom maar het ging hem nog steeds gemakkelijk af. Binnen een paar tellen stond hij boven en keek hij over de lege plek beneden hem. Jammer dat er niet wat katten waren die hij kon aanspreken. Misschien ze een goeie grap vertellen. Hij ging zitten en keek weer eens naar de sterren boven hem. "En, is mijn houding goed?''vroeg hij aan ze, waarna hij kort lachte. Nou, hopelijk kwam hun echte Leader snel en veilig terug, dan was deze gekkigheid weer voorbij. En was hij weer een gewone Warrior.

To:Open|| Words:-|| Notes:-
girlwhowaited @ (cttw)(​shine)(​tcb)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Are we from outerspace[open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: