If you don't walk today, you'll have to run tomorrow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 If you don't walk today, you'll have to run tomorrow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Iroh
Member
If you don't walk today, you'll have to run tomorrow DPKsfdL
Anonymous
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Iroh
BerichtOnderwerp: If you don't walk today, you'll have to run tomorrow   If you don't walk today, you'll have to run tomorrow Icon_minitimezo 27 dec 2020 - 14:37

Een tevreden, snorrend geluid ontsnapte zijn bekje toen zijn baasje naar hem toe liep en hem over zijn rug aaide. Hij volgde met zijn rug de beweging van de poot van zijn baasje en keek over zijn schouder toen zijn baasje weg wandelde, een licht ontevreden gevoel zich nestelend in zijn maag. Een klein deel in hem wilde zijn baasje achterna gaan zodat hij nog wat meer aandacht op kon eisen, maar een ander deel wilde ook nog graag naar buiten gaan voordat het volledig donker zou worden en zijn baasjes hem niet meer naar buiten zouden laten gaan. Iroh draaide zich om nadat hij een keuze had gemaakt en liep door het luikje naar buiten. Hij richtte zijn blik naar boven en schatte dat hij ongeveer nog een uurtje of twee buiten kon zijn voordat zijn baasjes hem naar binnen zouden roepen. De kater nam een aanloopje en sprong tegen het hek op, waar hij zijn dikke lijf over het hek heen hielp dat zijn nest scheidde van het woud. Verschillende geuren drongen zijn neusgaten binnen, maar zijn aandacht werd gefocust op de meest recente geur. Elite. Iroh draaide verwonderd zijn kopje en zijn blik viel op een jonge kat die niet erg ver van haar final assesment af moest zitten. Iroh ging zitten en wachtte geduldig totdat de kattin hem op zou merken, maar alert bleef hij wel. Dat moest wel bij katten van de Elite. Hij kon het weten.


+ @Skadi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
If you don't walk today, you'll have to run tomorrow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: