When she was young 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When she was young

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
When she was young Original
Renske
1474
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: When she was young   When she was young Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 16:18


Het was in tijden zoals deze dat zijn gedachten afdwaalden naar zijn ouders, specifiek zijn moeder. Zou ze op hem neerkijken en zich teleurgesteld voelen, dat hij dezelfde fouten als haar had gemaakt? Of zou ze zich schuldig voelen, dat ze hem niet op had kunnen voeden. Vroeger was Settleddust zo kwaad op haar geweest, zich zo beledigd en gekwetst door haar. Waarom ze hen niet had gewild, waarom ze zich had laten verleiden door een Riverclanner, waarom ze zijn leven zo verpest had. Maar opeens begreep hij zulke dingen opeens. Was ze verliefd geweest op Outrage, had ze van hem gehouden zoals hij van Seamist hield? Had ze dezelfde pijn gevoeld als ze naar hem keek, diezelfde pijn die hij voelde als hij naar zijn kinderen keek? Settleddust zuchtte diep terwijl hij zich onbewust naar Fourtrees had gebracht en bij het grafje van Morningkit stond. Niemand wist dat ze hier onder de grond lag te rusten, haar fysieke zelf. Hij hoopte dat ze gelukkig was in Starclan, en hem op een of andere manier kon vergeven. Hij had zijn kop gebogen en was verdronken in zijn gedachten, terwijl hij zonder woorden naar Starclan bad of ze hem alsjeblieft konden vergeven voor zijn daden, dat hij zijn straffen zonder klagen zou ondergaan. Want hij had de pijn die hij in zijn borst voelde verdient.

+ Littlefish
S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When she was young BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: When she was young   When she was young Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 16:36

Littlefish wist nooit zeker wat haar naar hier leidde. Soms voelde het alsof haar poten dit pad bewandelden zonder dat ze zich er überhaupt bewust van was. Misschien werd ze geleid door alle katten aan de overkant van de grens, degenen naar wie ze niet mocht verlangen maar naar waar haar koppige hart dat toch deed. De jonge kattin zuchtte lichtjes en liet de glimlach van haar gezicht vallen. Sommige dagen voelde het als een masker dat ze opzette, alsof ze zo alles kon vergeten, alsof ze zo kon doen alsof alles oké was. Ze was nooit goed geweest in het negatieve omhelzen. Nee, alles moest goed zijn, positief en vrolijk. Ze zou niet anders willen. Maar Starclan luisterde niet naar zo'n naïeve smeekbeden. De kleine kattin sloot even haar ogen; toen ze ze weer opende keek ze om zich heen. Fourtrees. De bomen wierpen een schaduw over haar heen. Ze voelde zich klein en hulpeloos, alsof ze slechts een kitten was. Oh, wat verlangde ze terug naar die tijd, toen alles nog ongecompliceerd was. Toen het enige wat ze wou was om te zwemmen. Haar turquoise blik merkte een bekende gestalte op, zijn kop neergebogen naar de aarde als in een gebed. Het voelde alsof ze hem al manen niet meer gezien had, al een leven lang niet. Ze zag de pijn in zijn hele houding maar kon niet afleiden van waar die kwam, wat er gebeurd was om hem zo te doen leiden. En dus deed ze het enige dat ze wist, het enige dat ze kon. Littlefish toverde een glimlach op haar snuitje, al raakte die haar ogen niet volledig, en liep op hem af. Met een zacht gebaar duwde ze haar neusje tegen zijn schouder, schijnbaar onbewust van de druk die in de lucht hing, ook al voelde ze een echo van zijn pijn haar eigen hart samenknijpen. Ja, ze kende pijn. Als ze haar ogen te lang sloot zag ze het lichaampje van haar laatstgeborene door de lucht vliegen, geregen aan de klauwen van zijn.. Nee. Ze mocht er niet aan denken, dwong zichzelf om de pijn en de herinneringen te negeren alsof ze nooit gebeurd waren, alsof ze slechts een nachtmerrie waren. "Hé, broertje, hoe gaat het?", mauwde ze met een opgetogen stem die niet verraadde wat er in haar hoofd omging. Nee, slechts iemand die door haar muren kon breken zou zien dat ze niet altijd zo vrolijk was als ze leek, dat haar emoties dieper gingen dan die oppervlakkige vrolijkheid die ze aan de wereld toonde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When she was young Original
Renske
1474
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: When she was young   When she was young Icon_minitimeza 2 jan 2021 - 16:15


Settleddust was gewoon compleet van de wereld bijna. Dat hij zich zo openbaar even zo kwetsbaar opstelde maakte hem niet uit. Hij schudde gewoon wat met zijn kop, terwijl hij zijn ogen dicht had, zich afvragend waar het zo mis had kunnen gaan. Voor even had hij gedacht dat hij de hele wereld aan had gekund, maar het was ook allemaal zo snel weer ingestort. Het was dan ook geen verrassing dat hij schrok toen hij opeens aangeraakt werd. Zijn ogen vlogen open en hij kromp schichtig ineen, totdat hij zijn kop keerde en zag dat hij zijn zusje was. Meteen ontspande zijn houding weer en zette hij een zwakke glimlach op zijn gezicht. Ze had een stralende uitdrukking op haar gezicht, maar het leek een beetje... anders. Was ze bezorgd om hem? Even fronste hij, waarna hij de façade weer wat liet vallen. Hij zag er waarschijnlijk verschrikkelijk ongelukkig uit, en toen ze vroeg hoe het ging haalde hij zijn schouders wat op. ‘Geen idee,’ miauwde hij. Ja, slecht? Goed? Hij wist het eigenlijk ook niet echt meer. Hij zuchtte en keek weer naar de grond, daar waar zijn dochtertje begraven was. ‘Ik heb gewoon.. veel aan mijn kop. Het is bijna overweldigend,’ gaf hij toe. Halve waarheid. Ze hoefde niet alles te weten. Ze mócht niet alles weten. Over Seamist, zijn kittens, Arcticwolf, Acornstar, alles. Alles was gewoon teveel. Hij wreef een poot over zijn gezicht, een poging doende om zo de vermoeidheid uit zijn ogen te doen verdwijnen, waarna hij zijn zusje weer aankeek. ‘Maar.. hoe is het met jou? Ik heb je al zo lang niet gezien. Ik heb je gemist,’ miauwde hij zachtjes. Hij wilde het liever niet over hemzelf hebben. Wat als hij brak? Wat als hij zich niet langer groot kon houden? Het was een te groot risico. Hij was deputy. Hij moest sterk en trots zijn, niet een slap aftreksel van wat hij zou kunnen zijn. Niet een kat die verteerd werd door hartzeer.
S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
When she was young BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: When she was young   When she was young Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 19:43

Zijn antwoord was niet helemaal wat ze verwacht had. Hij haalde zijn schouders op en mauwde dat hij geen idee had hoe het met hem ging. Oké, domme vraag van haar, gevaarlijke vraag. Je vroeg niet aan iemand hoe het ging als je niet voorbereid was op het antwoord. Beginnersfout. Littlefish haalde lichtjes bevend adem, al verdween de glimlach niet van haar snuitje. Ze kon zich het niet permitteren om nu te verzwakken. Settleddust verklaarde zijn antwoord nader, dan hij veel aan zijn hoofd had, en vroeg toen hoe het met haar ging. De kattin wendde haar blik weg van zijn priemende groene ogen. "Ik.. Ik heb kittens gekregen.", antwoordde ze, een lichte aarzeling in haar stem. Ze wou niet té eerlijk zijn, niet te veel weggeven. Dat deed hij immers ook niet. En ze wou niet zwak lijken, ze wou zijn medelijden niet. Hij had al genoeg aan zijn hoofd. Ze had hem ook nooit verteld dat ze zwanger was, toen ze het zelf al wist en hem zag op de gathering. Ze had nooit een goed moment gevonden - en een deel van haar had het ook nooit willen geloven. Natuurlijk was ze nu ontzettend blij met haar kittens, met haar drie prachtige gevlekte kindjes. Maar een deel van haar verlangde ook naar de vrijheid die ze ervoor gehad had, zonder al die verantwoordelijkheid, zonder het gewicht van die levens op haar schouders. Ze had al ééntje niet kunnen redden, hoe weinig ze ook probeerde te denken aan haar jongste zoontje die zo kort maar deze wereld had mogen verlichten. Ze had gezien hoe kwetsbaar ze waren, hoe hard ze op haar steunden om hen te beschermen. Hoe kon ze dat ooit doen, zonder hen teleur te stellen? Het was voor die reden dat Littlefish liever maar niet te lang stilstond. Wanneer ze in beweging was, kon ze al die gedachten terugdringen, kon ze zich vrolijk voelen. Maar gelukkig? Littlefish wist niet zeker of ze eigenlijk wel wist wat dat was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When she was young
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: