I can't begin to knowing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I can't begin to knowing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I can't begin to knowing Yes10
Sannemander~
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Morningpaw,
BerichtOnderwerp: I can't begin to knowing   I can't begin to knowing Icon_minitimeza 2 jan 2021 - 20:34

Some things in life are worth waking up for
Hij lag er lekker bij zo, lang uitgerekt op zijn rug. Terwijl zijn leeftijds genoten door modder en dras ploegde vond hij zwaarte in het denk werk. Deed hij zijn best begrip te vinden in een wereld nog net wat te hoog gegrepen voor hem. Gek was het dan ook niet om er zo bij te liggen rond het avonduur, vermoeid van alles wat hij wel niet moest onthouden, snappen. Een vermoeide glimlach sierde zijn kop terwijl hij verdwaalde in de orangje wolken boven hen, het zag er mooi uit, ja dat deed het. En bovenal was het simpel, rustig voor zijn hoofd, gewoon kijken zonder na te denken. Leven in het nu, het was hem opgelegd te doen.

+ Brokenkpaw
MONTYMORNINGPAW

I was the goldfish that leapt out of the bowl
⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brokenpaw
Member
I can't begin to knowing DPKsfdL
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokenpaw
BerichtOnderwerp: Re: I can't begin to knowing   I can't begin to knowing Icon_minitimema 4 jan 2021 - 20:58

Een paar dagen terug lag hij nog te slapen in de Nursey, maar nu waren ze met een groot gedeelte naar de Apprentice Den verhuisd. De kit in zijn naam was veranderd naar paw en hij had Hazelnut als mentor gekregen. De Senior Warrior leek wel veel te weten en bovendien kreeg hij vast veel respect, dus stiekem was Brokenpaw er trots op dat hij hem als mentor had. Zijn nieuwe leven was een stuk zwaarder, maar dat had hij er voor over. Hij zou zijn mentor trots maken. Bovendien hoefde hij voor zijn gevoel nu minder met Clawpaw om te gaan, ook al deed hij dat nauwelijks. Ze sliepen nu gewoon apart en dat scheelde wel. Al hoopte hij niet dat Hazelnut en Wolfblood het idee kregen om de twee broers samen te trainen. Net terug van training zat hij nu even uit te rusten in het kamp en keek hij eens rond. Er heerste helaas ziekte momenteel en hun Leader was al out the running, hij was in een vreemde tijd Apprentice geworden. Nou ja, als hij voorzichtig was en uit de buurt van de zieken bleef zou hij vast gezond blijven toch? Zijn groene ogen vielen op een leeftijdsgenoot die lekker lag. Hoewel hij ook zes manen oud was, was deze geen Apprentice geworden. Zijn broer en zus waren dat wel en Brokenpaw wist niet precies waarom Morningkit geen Morningpaw was. Hij had nooit echt met de andere te maken gehad, maar hij leek niet ziek te zijn. Uit nieuwsgierigheid liep Brokenpaw naar de roodwit gekleurde kitten. Was dat de juiste benaming nog? "Hey Morningkit, wat ben je aan het doen?'' want tja, wat was hij aan het doen behalve op zijn rug liggen.


I can't begin to knowing Bt10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I can't begin to knowing Yes10
Sannemander~
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Morningpaw,
BerichtOnderwerp: Re: I can't begin to knowing   I can't begin to knowing Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 13:58

Some things in life are worth waking up for Iemand vroeg hem wat hij aan het doen was. De kitten knipperde verbaasd met zijn oogjes, ontmoette de ogen van een kater voor hem vrij onbekend. Hij had al moeite gehad de nestgenoten waarmee hij well spark een naam op te leggen maar diegene die hij amper gesproken had? Hij kantelde iet wat zijn koppie, een lichte frons op zijn kop. "Hi, wie ben jij?" kaatste hij terug, in zijn verwarring de originele vraag totaal vergeten, want ja, wie was dit eigenlijk? Hij zag er stoer uit, het was vreemd dat hij geen naam op hem wist te leggen.
MONTYMORNINGPAW

I was the goldfish that leapt out of the bowl
⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I can't begin to knowing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: