[Event] Danger 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Danger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
StarClan
Events
[Event] Danger DPKsfdL
54
StarClan
BerichtOnderwerp: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 21:08


Thunderclan event
Open event
Zware slepende pootstappen klonken met een zwaar gegrom als ondertoon. Met langzame passen sleepte de das zich voort, zijn zwart witte pels als schaduwen tegen de dichte begroeiing. Speeksel liep in draden langs zijn bek naar beneden terwijl zijn huid koortsig warm voelde door ziekte. Hij zou eten.. hij had niks meer te verliezen.

Een hongerige das loopt door het Thunderclan gebied. Het maakt niet uit wat voor vlees hij krijgt, prooi of jager...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Danger DPKsfdL
Aimée
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 23:43


Have fun around take all your time!

You got nothing to worry about!
Een Apprentice had hem gewaarschuwd, ze was bijna tegen hem aangerend toen hij net het kamp uit was. Er was een das in het bos en hij leek op oorlogspad te zijn. Niet dat hij dacht dat dassen oorlogen voerden en of deze das daar op had was. Niettemin, het betekende gevaar. Hij had tegen de Apprentice gezegd hulp te halen in het kamp terwijl hij zelf een kijkje ging nemen. Hij wou liever meteen weten waar ze mee te maken hadden voordat het te dichtbij kwam. Het was al laat en het begon donker te worden. Als ze dit nu niet aanpakte was er een grote kans dat de das vannacht een kijkje ging nemen in het kamp. Vooral de achterkant van de Nursey was een risico, als hij er een gat in kon maken. Zodra Smouldertongue hem rook en zware pootstappen hoorden achter de struiken keek hij naar de eerste beste boom en bedacht hij zich niet. Zover hij wist konden dassen niet boomklimmen en vanaf daar kon hij de situatie goed bekijken. Bovendien zag hij het hopelijk meteen als er hulptroepen aankwamen. Hij vloog in de boom en zat binnen een paar seconden boven de das die onder hem door liep. Of het bedoeld was of puur toeval, hij ging recht op het kamp af. Hij rook vreemd, naar ziekte. Smouldertongue sprong naar de volgende boom, het lawaai leidde de das af. Dat was mooi. Als Smouldertongue hem hier kon houden. Of misschien uit het gebied lokken. Nee dat was dwaas en te gevaarlijk. Hij kon zich meteen omkeren of naar een andere clan gaan. En als hij echt zo ziek was, wat hem misschien zo maakte, dan was hem doden de enige optie. Het was tegelijk ook de gevaarlijkste. En hij ging het niet in zijn eentje doen.

To:das?|| Words:-|| Notes:Smoulder zit de das af te leiden in een boom
girlwhowaited @ (cttw)(​shine)(​tcb)


[Event] Danger Ssdd13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Danger Giphy-downsized-large
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Coppertusk
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimema 4 jan 2021 - 0:37


[Event] Danger Dciy1bz-ebec0a1e-a5af-419f-866e-005571186009    c  o  p  p  e  r  t  u  s  k    [Event] Danger Dciy1p8-7e38ade1-e768-4354-a79c-84fd86e5c5b0
[Event] Danger Ztut955

In de namiddag was hij er vandoor gegaan met een jachtpatrouille, gezien de dikke wolken sneeuw beloofden later op de avond. Hij had er weinig trek in om zijn dikke vacht weer van nattigheid te ontdoen, dus hield hij er een stevig tempo in. Tallfright was bij hem, en helaas ook een apprentice. Hoewel het van warriors verwacht werd om geduld te hebben met de jeugd, omdat ze heel logisch gezien nog veel te leren hadden, vond Coppertusk dat maar onzin. Je leerde maar van je fouten, en snel ook. Tot zijn grote ergernis hadden ze tot dusverre geen succes gehad, en de afgrijnselijke stank die zijn neus binnen kwam maakte zijn humeur er zeker niet beter op. "Starclanverdomme," siste hij tussen zijn tanden door en hij wenkte zijn patrouille genoten om laag te blijven. Het zwart-witte beest was als een wilde aan het klauwen aan een boom... Waar Smouldertongue in zat. Een grom verliet zijn bek en hij richtte zich tot Tallfright. "Ik denk dat we 'm aankunnen, wat zeg jij?" hij respecteerde de ander genoeg om zijn mening aan te horen, nét genoeg. Bovendien... Smouldertongue leek niet in direct gevaar, maar hij wilde niet toekijken hoe diens pels een andere tint rood kreeg.
[Event] Danger Dceo2qr-44995109-1d50-430e-b0b2-a317d41bdaf8


[Event] Danger Yeee
when in doubt, close the blinds
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
StarClan
Events
[Event] Danger DPKsfdL
54
StarClan
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimedo 7 jan 2021 - 12:41


Thunderclan event
Open event
Sporen van slijm lopen langs de bek van de das heen en een laag gekuch komt uit zijn bek. Zijn zware kop beweegt langzaam heen en weer terwijl het begint te grommen. De das is duidelijk erg ziek en heeft de katten opgemerkt. Zou zijn ziekte betekenen dat hij makkelijk te verslaan is of dat hij juist vol ervoor gaat omdat er weinig meer te verliezen valt..?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cynthia
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior
Junipernose
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimedo 7 jan 2021 - 14:35

Ze was meegegaan met een jachtpatrouille, maar ze hadden nog niet veel geluk gehad in het vangen van prooi. Ze was met Coppertusk en Tallfright en ook de twee warriors leken nog niet echt geluk te hebben met het vinden en vangen van prooi. Ze hield dan ook haar zintuigen op scherp voor een kans om een prooi te vangen, alleen het was niet de geur van een prooidier dat ze ontdekte, maar een die echt stonk. "Yuk," Bracht ze dan ook uit terwijl ze haar gezicht optrok. Ze volgde de twee warriors en bleef laag tot ze zag waar de geur vandaan kwam. Natuurlijk had ze de verhalen gehoord over het beest voor haar, maar niemand had haar verteld dat ze zo groot waren. Haar haren rezen dan ook overeind en ze staarde met grote ogen naar het beest. Zei Coppertusk nu echt dat ze het dier wel aan moesten kunnen? Ze was er zelf niet zeker van met drie warriors en een apprentice, maar als het besluit genomen zou worden om te vechten, dan zou ze geen keuze hebben. Dan zou ze wel moeten vechten, want ze kon moeilijk haar clangenoten het werk laten doen.


[Event] Danger 5z47bF
[Event] Danger 2J9HgEZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Danger D0v6Agh
Yanthe
650
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallfright
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimema 11 jan 2021 - 23:49

De koude temperatuur deed de kater niet veel. Andere factoren bleken wel te lijden onder de koude temperatuur, waaronder hun prooien. Veel kregen ze niet te zien. Het was wel alsof ze hen telkens hoorde aankomen, terwijl de patrouille muisstil geweest was bij het manoeuvreren door het gebied. De grote kater. Alle beesten leken verdwenen te zijn, toch was er één beest dat hen eerde met een bezoekje. Hij haalde zijn neus op bij de geur die hij opving. Ziekte hing in de lucht, een das verscheen in zijn blikveld en hij was dan ook direct alert. Hij hield zich laag en zakte neer naast Coppertusk. Zijn ogen bleven op het beest gericht, terwijl hij zijn oren spitste bij wat zijn mede-warrior voorstelde. De das gedroeg ze anders dan andere dassen die hij al gezien had. De ziekte had greep op de das, wat het beest onvoorspelbaar maakte. "Ik denk dat we 'm aankunnen, wat zeg jij?" Kort draaide hij zijn kopje opzij en knikte hij op wat de ander zei. "Met gemak," zei hij met een grijnsje. Uiteraard ging hij geen uitdaging uit de weg, hij was voor het groter goed getraind. "Enkel zien dat je je niet laat bijten. Je weet maar nooit welke ziekte het beest met zich mee bracht." voegde hij nog wel toe en keek even zijdelings naar de apprentice, Juniperpaw. Hij was niet zeker welke vaardigheden de apprentice al had opgedaan tijdens de trainingen. Hij hoopte in ieder geval dat ze voldoende had om een aanval af te wenden en zelfs een aanval te verrichten. Bij het horen van gegrom, was hij meteen alert. De das had hen gezien. "Jij link, ik rechts?" stelde hij snel voor en stond als klaar om te vertrekken. "Juniper, met mij mee." Hij wist dat Coppertusk minder gesteld was op apprentices, niet dat hij er evengoed dol op was, maar omdat de kater ook wat ouder was, kon hij maar beter zo helpen in de verdeling. De das langs twee kanten benaderen was beter dan dat de das hen in één keer frontaal zou benaderen. Hij wachtte nog even op een teken van de andere warrior, voordat hij zou vertrekken.


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Danger DPKsfdL
Aimée
252
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 18:24


Have fun around take all your time!

You got nothing to worry about!
Daar waren zijn redders, bestaand uit drie katers. Coppertusk, Tallfright en Juniperpaw kwamen eraan toen de das besloten had om zijn klauwen te scherpen aan de boom waar Smouldertongue toevallig in zat. Het schudde een beetje, maar hij hield zichzelf stevig was. Hij hoopte de aandacht van de das nog even te houden, zodat de drie de kans hadden de situatie goed te bekijken, maar nadat Coppertusk gepraat had merkte hij de nieuwkomers op en liet hij Smouldertongue alleen, gericht op een prooi die niet in een boom zat. Wel jammer dan, moest hij maar toch eens naar beneden komen. Tallfright ging al naar de ene kant van het beest toe, met het bevel naar Juniperpaw dat die mee ging. Smouldertongue keek nu naar de achterkant van de das en zette zich af, op een veilige afstand landde hij op de grond. Zijn spieren aangespannen en zijn staart langzaam zwiepend, dik opgezet. Hij zocht oogcontact met Coppertusk vlug. "Dit was niet de avondbesteding die ik in gedachte had''merkte hij op, klaar om aan te vallen wanneer het moest. Met Tallfright en Juniper aan de rechterkant, Coppertusk aan de linkerkant en hij aan de achterkant moesten ze das zodoende kunnen aanvallen zonder te dicht te bij de kop te komen. Want Tallfright had gelijk, gebeten worden door dit zieke dier was geen slim idee.

To:Coppertusk|| Words:-|| Notes:
girlwhowaited @ (cttw)(​shine)(​tcb)


[Event] Danger Ssdd13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Argentpaw
Member
[Event] Danger DPKsfdL
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Argentpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 20:03

Ze had net een muis gevangen die ze trots naar het kamp wilde brengen. Ze was al heel lang buiten en de prooi had zich niet willen laten zien in het gedeelte waar zij net aan het jagen was geweest, maar toen ze dichterbij een groep stemmen en een duidelijke zware grom dat volgde met een stank die de warme geur van haar prooi over trof. Geschrokken keek ze even om zich heen, maar kon niet direct zien waar ze heen moest tot de stem van haar mentor als laatste opklonk. Wat Argentpaw niet wist was dat ze van opzij van een groot zwart/wit dier op gelopen kwam. Dit was voor het eerst dat zij een das mocht aanschouwen. Hij was nog groter dan Smouldertongue of welke andere grote kat van de Thunderclan dan ook. Haar blik ging even van links naar rechts en daar zag ze haar mentor met een paar andere van haar clangenoten staan. Ze wist heel even niet meer wat ze nu moest doen, maar één ding was zeker. Argent stond te dichtbij dit grote beest.


argent11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
StarClan
Events
[Event] Danger DPKsfdL
54
StarClan
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimewo 20 jan 2021 - 21:26


Thunderclan event
Open event
De das buigt zich naar voren, luid gehoest komt uit zijn keel, gevolgd door slijm en bloed. Vervolgens zakt het dier door zijn poten heen en blijft het kuchend liggen.

De das is geïnfecteerd met Bovine tuberculosis.. En dit is ook erg besmettelijk voor katten. Heb jij de das aangeraakt? Blijf je gezond? Tja.. Social distancing is ook lastig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Danger D0v6Agh
Yanthe
650
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallfright
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimeza 23 jan 2021 - 15:15

Net op het moment dat de kater dichter naar het beest toe stapte, begon de das luid te hoesten. Tallfright zette snel een stapje naar achteren toen hij slijm en bloed zag rond de snuit van het zwart-witte beest. Zijn oren waren verrast naar voren gericht. Uhm. Ze hadden hem nog slag of stoot op de grond gekregen, wat niet niets was voor zo'n dier. Een das was normaal een groot gevaar, maar zo zag dit exemplaar er niet uit. Hij bleef hoesten en even wisselde Tallfright een blik uit met de andere warriors. "Argentpaw, achteruit!" siste hij de jonge apprentice toe. De grote kater was op zijn hoede en tevens ook enorm in de war door wat er net gebeurt was. Hijzelf zette terug een stap naar voren. Als de das terug recht zou staan, was hij een gevaar voor de clan. Ze moesten hem doden, zodat hij niet verder zou gaan dwalen. "We moeten hem doden." zei Tallfright en zette nog een stap naar voren, dichter naar het best toe. Kort wierp hij een blik naar de tijdelijke deputy, wachtende op toestemming. Hij stond in ieder geval dicht genoeg om in één sprong op het beest te springen en hem in de hals te bijten.


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Danger DPKsfdL
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nighttooth
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimedo 11 feb 2021 - 20:08

Nighttooth zuchte wanneer Smokekit weer eens op haar sprong in de Nursery. "Ik zie dat je even je benen wil strekken Nighttooth", zei een andere Queen vriendelijk. "Ik zal wel even op Smokekit passen!" vervolgde ze. Nighttooth knikte dankbaar en murmelde even tegen Smokekit dat ze eventjes weg ging. Nighttooth stond op en liep de Nursery uit. Even keek ze om haar heen om te zien wat ze kon gaan doen. Toen ze richting de prooi keek zag ze dat er wel meer bij kon. Nighttooth dacht even na en liep daarna het kamp uit. Na een tijdje had ze helaas nog steeds geen prooi gezien of maar geroken. Ze liep nog even verder toen ze een onbekende vieze en een bekende geur rook. Nighttooth ging richtig de geur. Hier wordt de geur sterker, ik kan beter gaan sluipen bedacht Nighttooth. Aan de andere kant van het veldje waar Nighttooth stond zag ze de Argentpaw en Tallfright. Ze keek nog even om haar heen om te zien wat ze daar deden. Nighttooths haren gingen omhoog toe ze erachter kwam waar die vreselijke geur vandaan kwam: van een das! Nighttooth liep een beetje naar achter een dacht diep na. Zou ze naar Argentpaw en Tallfright gaan of veilig terug naar het kamp, naar Smokekit, een plek waar haar been niet open kan gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Argentpaw
Member
[Event] Danger DPKsfdL
121
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Argentpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimedo 11 feb 2021 - 20:49

Toen de das begon te hoesten en een beetje slijm met bloed op de poot van haar prooi terecht kwam liet ze de muis walgend vallen. 'Ieuwh!' piepte ze in een uitademing en sprong direct samenvallend met de woorden van Tallfright naar achteren. Direct renden ze naar de andere toe en ging naast haar mentor staan. 'Je zei tot dat dassen gevaarlijke dieren waren? Deze lijkt me niet zo gevaarlijk.' vroeg Argentpaw aan Smouldertounge. De blauw/witte Apprentice was even helemaal haar prooi vergeten. Maar ze was nieuwsgierig naar het antwoord.


argent11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokepaw.
Member
[Event] Danger DPKsfdL
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 17:08

Smokekit verveelde zich. Stiekem sloop ze van haar oppas weg en ging op zoek naar moeder Nighttooth. Stiekem sloop de bijna aprentice het kamp uit. Smokekit vond het moeilijk, maar het lukte wel om het spoor te volgen. Na een tijdje vond hij eindelijk zijn moeder op pad terug. "Smokekit! Wat doe jij hier?!", riep Nighttooth geschrokken. "Ik wilde weten wat je deed.", stamelde Smokekit. "Ieuw! Wat ruik je vies!" Nighttooth schudde haar hoofd. "Laat me je niet nog een keer buiten het kamp zien! Wat je ruikt is een das en die lusten wel kleine kittens" dreigde Smokekits moeder. Nighttooth pakte hem op een liep terug naar het kamp. Ze zette Smokekit weer in de Nursery en liep het kamp weer uit. Smokekit werd stil. Waarom loopt mama weer die kant op, dacht Smokekit.


Laatst aangepast door Smokekit, op zo 14 feb 2021 - 19:27; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
[Event] Danger Original
✮ Michelle ✮
286
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Danger   [Event] Danger Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 18:29

@Smokekit, gelieve even eerst de stand van het topic te lezen! Deze is namelijk al best ver heen en zou Smokekit niet meer zomaar de das tegen kunnen komen. Graag even alles nalezen en je post daarop aanpassen. Dankje!The world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Danger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: