Before the fire, before the flood 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Before the fire, before the flood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daintywhiff
Member
Before the fire, before the flood Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Before the fire, before the flood   Before the fire, before the flood Icon_minitimevr 8 jan 2021 - 20:19

daintywhiff ♡ c♡nfess and be hanged f♡r what you l♡ve . Daintywhiff kon niet wachten om de Nursery uit te gaan om haar warrior taken weer op te nemen. Ze hield van haar kinderen en voelde zeker wel de moederband, maar het was niet wat de meeste moederpoezen beschreven. Ze voelde zich meer één met de vadergevoelens en ze had het idee dat Shadefeather wel meer moedergevoelens had, dus Daintywhiff was erg gelukkig dat ze op voorhand hadden afgesproken dat hij de Nursery ging intrekken. Als dat nog doorging natuurlijk.

Als je over de duivel sprak, kwam hij je halen. Ze keek op van haar nestje krioelende en herkende de zwarte vacht van haar partner. Snorrend glimlachte ze naar hem. Ze rekte haar lange, witte lichaam uit. "Kom je me vergezellen?", vroeg ze een beetje wanhopig. Kinderen in toom houden die zo onstuimig werden was wel moeilijk. Ze zou ze eigenlijk binnenkort eens uit het kamp moeten nemen voor wat afleiding.
MONTY


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

Before the fire, before the flood 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
Before the fire, before the flood VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: Before the fire, before the flood   Before the fire, before the flood Icon_minitimeza 9 jan 2021 - 14:48


Zo, vogel was gedumpt op de prooistapel en zo snel als hij kon ging Shadefeather richting de Nursery. Heel de jacht waren zijn gedachtes bij zijn familie. Gelukkig had hij nog wel concentratie genoeg om een prooi te vangen. Met een vrolijke glimlach trad Shade de Nursery binnen. Na wat zachte begroetingen en lichte knikjes naar de Queens en diens kittens arriveerde hij bij hun nest. Daintywhiff had hem al aan zien komen en rekte zich uit. 'Kom je me vergezellen?' vroeg ze. De kater snorde en gaf haar een liefkozende lik tussen de oren. 'Ik heb de hele middag,' murmelde hij en knielde neer naast het nest om zijn kleintjes te groeten. 'Hey schatjes.'


Before the fire, before the flood Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Before the fire, before the flood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: