I got places to conquer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I got places to conquer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ebonypaw
Member
I got places to conquer DPKsfdL
Anonymous
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ebonypaw
BerichtOnderwerp: I got places to conquer   I got places to conquer Icon_minitimevr 8 jan 2021 - 20:47

“Ik denk dat het beter is als je je rechterpoot gebruikt,” zei Ebonypaw al voordat ze zichzelf kon stoppen. “Het lijkt erop dat dat je dominante poot is en zo kun je makkelijker balans houden op je linkerpoot. Je verspilt er minder prooi mee omdat je minder snel mis zult slaan.” Er werden nu echt blikken in haar richting geworpen en Ebonypaw draaide met haar oortjes. Ze deed een stapje naar achteren en liet de apprentice haar ding doen. Ze voelde toch wel iets van trots toen ze opmerkte dat de apprentice haar woorden overwoog, al hoorde ze het zachte gemurmel voor haar ook wel. Ze probeerde het gekwetste gevoel dat zich in haar binnenste nestelde te onderdrukken en hield haar gezichtsuitdrukking blank, al was dat niet zo heel makkelijk om te doen. Ze liet haar blik naar opzij glijden toen een andere kat zich bij haar voegde en Ebonypaw herkende haar algauw als Heatherpaw. “Is het echt zo erg als ik hun een beetje probeer bij te sturen?” murmelde ze op een zachte toon naar de kattin naast haar, knikkend naar het groepje voor hun. Ze kende Heatherpaw niet goed, maar ze wist wel dat de kattin ook een strategische manier van aanpak had en dat zij Ebonypaw’s hulp misschien niet zo zou afkeuren zoals de rest wel leek te doen.+ @Heatherpaw-
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I got places to conquer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: