Try to move on 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Try to move on

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
Try to move on XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Try to move on   Try to move on Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 11:41

Sinds het gebeuren met Amberstorm had Burnet nogal zitten malen. Haar gedachten kwamen steeds terug op haar moeder; Oceanstar. Ze had altijd al het verlies van haar ex-leader weg geduwd. Ze wilde er immers niet aan denken, ze wilde geen pijn en verdriet voelen. Ze wilde gewoon verder gaan met haar leven... Maar sinds die tijd was haar leven eerder een gevecht voor overleven geworden. Ze leefde niet, genoot van niks. Had ze dat ooit gedaan? Kort keek ze op, maar schudde al snel haar kop en draaide zich om. De mooie, rossige poes was door het kamp aan het ijsberen. Af en toe tilde ze haar gewonde pootje langer van de grond, waardoor ze kort hinkte. Nog steeds had ze geen poging gedaan om iets aan haar brandwonden te doen. Waarom? Eerst was het koppigheid geweest, een typische eigenschap van de jonge warrior... maar nu, nu was het gewoon niet langer iets waar ze over aan het malen was. Ze stond er niet bij stil, wilde niet over de pijn denken. Daarom keek ze er ook niet meer naar, ze dacht er niet meer aan. Het was al genoeg dat ze het soms voelde, en zelfs dan beet ze even op haar lip en deed ze gewoon verder met wat ze aan het doen was.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Try to move on
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: