[Healer To-Be] Bright clouds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Healer To-Be] Bright clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Healer To-Be] Bright clouds  13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
332
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fireteller
BerichtOnderwerp: [Healer To-Be] Bright clouds    [Healer To-Be] Bright clouds  Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 10:29

Fireteller was niet veel. Hij was niet groot of sterk of ervaren. Maar hij was een snelle leerling en hij kon observeren. Zo nu ook. Het had hem niet lang geduurd voor hij het plaatje in de hoek van zijn ogen was opgevangen. Niks wat niet welgeteld zou kunnen worden als schijn maar hij wist wel beter. Een die enkel zijn vermoedens bevestigden. Hij kon dit niet alleen. Dat wist hij zelf ook. Het was tijd om nog een man sterker te zijn, een die net zoals hem deze last veel de jong zou moeten dragen, maar alsnog boven zijn eigen leeftijd zat. Toch zaten ze in dezelfde fase van hun leven en dat was iets wat hij belangrijk achtte. Hij had niemand nodig die dacht dat hij het beter wist, hij had niemand nodig die al manen deze bergen bewandelde. Skyteller was zo stabiel en zo zeker geweest als de bergen en hemel zelf. Maar hij niet. Hij was vernoemd naar het vuur en dat vertelde al veel over hemzelf. Hij was bewegelijk, hij was veranderlijk en hij was altijd nieuw, altijd in motie. Hij riskeerde uit te branden maar dat was een risico wat hij voor lief moest nemen. Nee, hij had iemand nodig aan zijn zijde die ook het vuur in zich kon dragen.

En hij had het gevoel dat Endless Hunting en hij een overeenkomst hadden bereikt op wie dit zou worden. Natuurlijk kon hij het hun niet direct vragen. Hij had niet eens een Totem die voor hem dat harde werk kon doen. Maar dat maakte niet uit. De jonge kater was bereid hiermee het diepe in te springen. Met twee zouden ze stabieler staan, zouden ze meer opties hebben. Daarbij had hij plannen voor wanneer de bomen weer blad zouden dragen, en voor die plannen had hij hulp nodig. Met zijn staart in de lucht geheven vond hij daarom weer de hoge stenen waarop hij de Tribe toesprak. Met enkele soepele sprongen kwam hij bovenaan en riep de groep toe. “Laat alle katten van de Tribe of Rushing Water samenkomen” Zijn stem nog altijd fragiel wanneer hij hem zo hard moest opzetten, al hielp de grot hem gelukkig mee om het luid genoeg te maken. Hij duwde zijn kleine oren naar voren en wachtte geduldig af tot iedereen tot hem kwam en stilte weer viel in zijn familie.

Wederom bevond hij dat woorden moeilijk waren om te verzamelen. Wat zei je ook wanneer je zo een hele groep voor je snoet had? Hoe vond je de manier om dit op de juiste wijze te doen? Hoe deden andere leiders dit? Hij zuchtte zachtjes binnen hemzelf terwijl hij zijn ogen over de rest liet glijden. Hij begon redelijk comfortabel te worden als het ging om hier te staan, maar het spreken bleef toch moeilijk. Hij eindigde keer op keer weer met gewoon… praten, zoals hij op de grond ook zou doen. “Wij komen vandaag samen voor het aanstellen van de nieuwe Healer To-Be” Zijn stem groeide stabieler naar mate hij meer sprak, wetende dat dit de juiste zet was om te maken. Zijn blik vond een specifieke kat in de cave. “De Tribe of Endless Hunting heeft met mij gesproken, de ochtend liet een schijn over de uiterste golven van de wolken vallen. Ze hebben mij naar jou geleid. Shine on the Outer Waves, vanaf het moment dat de zon weer over de bergtoppen streelt zullen wij samen de Tribe leiden” Zijn zekerheid schemerde hierin door. De tekenen van hun voorouders waren altijd maar iel, niks meer dan fragmenten, dan een gok. En toch was hij overtuigt dat hij de juiste conclusie had getrokken.

Hij gaf de kans voor diens naam om door te ruimte te echoën, waarna hij zijn kop neeg naar zijn familie toe en met snelle sprongen zichzelf weer naar beneden werkte. Eenmaal op de grond en weer een stuk kleiner dan de rest liep hij naar zijn lotgenoot toe, tussen de menigte door. Een kleine glimlach op zijn gezicht te vinden terwijl hij omhoog keek naar zijn nieuwe partner. “Gefeliciteerd Shine” Hiermee de ruimte open latende voor vragen of reacties.
Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shine •
Healer To-be
[Healer To-Be] Bright clouds  Unknown
Ema
324
Actief
There are millions of things
that can make you smile
don't let the little bad things
get you down once in that while

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 13 moons ✧
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer to-be
Shine •
BerichtOnderwerp: Re: [Healer To-Be] Bright clouds    [Healer To-Be] Bright clouds  Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 16:33


Vandaag was het een rustige dag geweest voor hem. Hij had nog meer tijd gespendeerd met de geliefde spin die steeds over de muren van de grot kroop. Het gaf hem altijd wat rust en ontspanning om bij het spinnetje te zijn. Misschien had het beestje het niet eens door hoe blij het hem maakte wanneer hij eventjes wilde pauzeren van al zijn enthousiasme. Er was elke dag wel iets moois of leuks te beleven, maar soms was een kleine tijd van stilte ook niet erg. Het gaf hem tijd om te denken over alle leuke dingen die hij kon gaan doen in de toekomst: en hoe de to-be binnenkort een prey hunter zou worden, en zou kunnen jagen tussen al de andere prey hunters. Dat was best wel een leuke gedachte, als hij eerlijk moest zijn.

Laat alle katten van de Tribe of Rushing Water samenkomen’, klonk een stem die door de grot galmde. Het spinnetje kroop snel het barstje van de muur in en verliet zijn beeld. De  zwarte tom hief zijn kopje op en keerde zich naar de groep katten toe, waar hij zich al snel bij voegde. Wat zou de healer hen vandaag meedelen en vertellen? Misschien was er wat nieuws zoals een super eng roofdier of misschien werden er een paar kittens to-bes? Het kon allemaal, en daarom borrelde zijn nieuwsgierigheid weer op. Het bleef een tijdje stil, maar een grote groep van woorden volgden. ‘Wij komen vandaag samen voor het aanstellen van de nieuwe Healer To-Be’. Dus een van al die katten die hier in deze grote groep stonden zou een healer to-be worden? Dat was echt heel cool. De zwarte kater deed zijn amberen blik glijden over de groep voordat zijn blik weer naar de healer was gericht. ‘De Tribe of Endless Hunting heeft met mij gesproken, de ochtend liet een schijn over de uiterste golven-’, dat laatste deeltje klonk hem wel heel bekend. Waarom leek hij het te herkennen? Waar kwam het toch vandaan? De kater richtte extra aandachtig zijn oren naar voren want hij wilde dit snappen. ‘-van de wolken vallen. Ze hebben mij naar jou geleid. Shine on the Outer Waves, vanaf het moment dat de zon weer over de bergtoppen streelt  zullen wij samen de Tribe leiden’.

Shine on the Outer Waves? Dat was hij toch? Dat kon toch niet- hij was een prey hunter to-be! Of was hij veranderd van naam? Had iemand zijn identiteit gestolen? De tom keek met grote ogen naar de healer toen iedereen opeens zijn naam begon te juichen. Het was natuurlijk iets goeds. Het gaf hem zelfs een vrolijk gevoel om aan de zijde te staan van iemand die erg belangrijk was. Maar het was een vreemd moment om zoiets te weten komen. Dat hij nooit prey hunter zou worden op het eind. Dat was diep. ‘Gefeliciteerd Shine’. De kleinere kater had een glimlachje op zijn gezicht, die hij wederkeerde. “Dankje... Ik zal me best doen, I promise!”, beloofde hij aan de ander. Zo, een nieuw lot. Hij had nog heel erg veel vragen- want niet iedereen werd elke dag een healer to-be. Wat moest hij doen? Wat ging hij leren? Zijn wereld werd net een stuk groter zonder dat hij het zelf door had. De to-be... Of eerder, de healer to-be had nu een grote verantwoordelijkheid op zijn schouders gekregen. En hij zou het proberen zo goed mogelijk te volbrengen.


One good deed
always sparks another
[Healer To-Be] Bright clouds  Shine_18

and that'll make you shine like a star

:✧:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Healer To-Be] Bright clouds  DPKsfdL
Anonymous
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frozen •
BerichtOnderwerp: Re: [Healer To-Be] Bright clouds    [Healer To-Be] Bright clouds  Icon_minitimeza 16 jan 2021 - 17:26

Frozen keek op toen ze de kreet van Fireteller hoorde. Een warme blik verscheen in haar ogen terwijl ze opstond en naar haar Healer wandelde. Het was nog steeds even wennen dat er nu zo’n jonge kat op de troon stond, maar het was de keuze van the Tribe of Endless Hunting om Fireteler the Tribe te laten leiden en dus had Frozen er niks op tegen. Ze had bovendien gezien dat de jongste katten soms de meest volwassen houding konden hebben en dus had ze er niet echt moeite meer dat ze naar iemand moest luisteren die veel jonger dan haar was. Ze ging zitten en richtte haar blik weer op haar Healer toen deze begon over een nieuwe Healer To-Be. Ze wiebelde kort met haar oortjes en volgde zijn blik, welke bleef hangen op Shine. Haar mondhoeken kropen omhoog en haar glimlach werd nog breder toen ze de verraste blik in Shine’s ogen zag nadat hij benoemd werd door Fireteller. Zodra Shine gefeliciteerd werd door Fireteller stond Frozen op en liep naar de kater toe, waarna ze kort met haar wang de zijne aanraakte. “Shine,” begon ze op een warme toon. “Toen we elkaar de laatste keer spraken, was ik er heilig van overtuigd dat je mij binnen dit en één maan zou vergezellen als een Prey Hunter. Ik zie nu dat the Tribe of Endless Hunting een veel belangrijkere positie voor je weg heeft gelegd en wil je daarmee feliciteren. Ik weet zeker dat je het goed zal doen en dat je er samen met Fireteller voor zal zorgen dat the Tribe een plek is waar ik me thuis en veilig zal voelen. Veel succes met je training, Shine. Ik geloof in je.” Ze wierp hem nog een warme blik toe en deed toen een paar stappen naar achteren zodat anderen hem ook konden feliciteren. Ze was ontzettend trots op hem en dat was duidelijk te zien in haar houding.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[Healer To-Be] Bright clouds  DPKsfdL
Floriske
576
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [Healer To-Be] Bright clouds    [Healer To-Be] Bright clouds  Icon_minitimedi 19 jan 2021 - 10:37

Het was nog zo'n jonge stem die de Tribe bijeen riep, maar de akoestiek van de grot deed hem galmen. Nog zo'n manier waarop de wereld zijn kracht aan zijn bewoners verleende. Het kwam Day opeens magisch voor.
Er stond geen ceremonie op de planning, dus het moest iets anders zijn waarvoor Fireteller hen opriep. Al gauw werd het duidelijk wat. Een hoopvolle glimlach brak door op Days gezicht. Een Healer To-be! Dat was heugelijk nieuws. Het zou goed voor hun Healer zijn om iemand aan zijn zijde te hebben. Natuurlijk stond zijn Chief achter hem, maar er waren zaken waarin een Chief nooit zou kunnen delen, zaken die enkel weggelegd waren voor de katten die door hun voorouders aangewezen waren. De Tribe of Endless Hunting had gekozen en het werd Day bij de eerste zin al duidelijk op wie hun oog gevallen was. Het deed zijn glimlach nog verder verbreden. Firetellers stem werd zekerder en zekerder naarmate hij verder sprak. Er werd gejuicht voor de nieuwe Healer To-be en zijn naam werd vol trots uitgeroepen. Day liep naar het tweetal toe en wachtte met een glimlach tot Frozen haar warme felicitatie uitgesproken had en plaatsmaakte. "Fireteller en Shine, de Tribe of Endless Hunting heeft waarlijk een heldere toekomst voor ons op het oog", miauwde hij met een twinkeling in zijn ogen. Duizend sterren en zonsopkomsten, wat was hij trots op deze twee jonge katten. Het bracht bijna tranen in zijn ogen. Hij voelde iets over zijn wang rollen en besefte dat het woordje 'bijna' niet van toepassing was. "Het doet me goed om weer een Healer en Healer To-be zij aan zij te zien staan."


[Healer To-Be] Bright clouds  WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Healer To-Be] Bright clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: