Oh Lord, Oh Lord 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh Lord, Oh Lord

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zahida
Member
Oh Lord, Oh Lord CtVqjS4
L O I S
267
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Oh Lord, Oh Lord   Oh Lord, Oh Lord Icon_minitimema 18 jan 2021 - 20:37

Met een muis in haar bek liep ze over een schutting heen, waarna ze hier vanaf sprong door gebruik te maken van een vuilnisbak en vervolgens richting een heg liep. De heg was kaal en lelijk, maar er zat een klein gat in waar ze doorheen kon naar een andere tuin die een wat meer beschut plekje had; een hondenhok, voor 't verwende mormel dat nu vanuit de huiskamer naar haar aan het blaffen was. Ze schonk hem geen aandacht en verdween het hok in. Hier was het warmer - maar belangrijker, droog. Zonder echte eetlust begon Zahida aan d'r eten. Het was een dag geleden dat ze Aura genadeloos haar nek had doorgebeten. En ze zat ermee, ze zat er echt mee. Was ze nu niet precies hetzelfde als Amberstorm. Eerlijk gezegd had ze al eerder zo'n wandaad gepleegd. Had ze twee Windclan young ones vermoord, en had ze niet eens ingezien hoe slecht ze bezig was. Ze was toen zo gevuld met woede geweest dat ze het niet had gezien. Maar sinds de maanden voorbij gingen en haar emotionele instabiliteit wat verminderde, had ze spijt van haar acties. En wat deed ze met die spijt? Precies hetzelfde. Blijkbaar was dat het enige wat er nog van haar over was. Een moordenaar, die niet op- of omkeek naar het vermoorden van kinderen. Ze kotste zichzelf uit. Maar ze kon niks terugdraaien en kon zichzelf blijkbaar ook niks beloven voor de toekomst.
- Hyzenthlay


Oh Lord, Oh Lord 10pvxmwOh Lord, Oh Lord 2gxnp75Oh Lord, Oh Lord 2hqc5lxOh Lord, Oh Lord 2iha58wOh Lord, Oh Lord 34nodx3Oh Lord, Oh Lord VmwrhyOh Lord, Oh Lord 89lmSOJOh Lord, Oh Lord 23mrb6wOh Lord, Oh Lord COxUkZtOh Lord, Oh Lord Okd2lwOh Lord, Oh Lord 10pvxmwOh Lord, Oh Lord 10pvxmw
Oh Lord, Oh Lord Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh Lord, Oh Lord
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: