False confidence 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 False confidence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Carameltwirl
Member
False confidence  Carramello
-
73
Actief
She may look innocent, but she knows how to leave her mark.

CAT'S PROFILE
Age: ⤜ 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Carameltwirl
BerichtOnderwerp: False confidence    False confidence  Icon_minitimedi 19 jan 2021 - 22:43

Carameltwirl wist niet meer wat ze moest met zichzelf, leven van dag tot dag. De hartzeer was wel een beetje weggeëbd. Ze had zich er praktisch bij neergelegd dat het zo was. Dat ze gewoon een stomme poes was geweest, die in de trucjes van een kater was gevallen. Het zij zo. Maar het maakte haar saaie leventje zo'n sleur. Leven van dag tot dag. Wakker worden, jagen, eten, slapen, enzovoorts. Zo nu en dan had ze een praatje met één van de katten in haar clan tijdens sharing tongues. Maar het was allemaal maar zo-zo. Ze liep door de sneeuw, zo muisstil als ze maar kon. Zelfs in de winter kwam ze eigenlijk dagelijks nog wel met prooi terug. Het waren bijna alleen nog maar vogels. Merels en andere overwinteraars. Het was lastiger, maar vogels werden ook wanhopiger voor voedsel, dus waren ze vaker op de grond te vinden. Zelfs zo nu en dan een duif. Maar ze had al snel genoeg door dat ze hier niets meer zou vangen, want er bewoog zich iemand wat onvoorzichtiger door de sneeuw. Zijn grijze vacht was al snel duidelijk. ‘Oh, hoi, Bluejay,’ miauwde ze op haar zachte stemmetje.


Maybe forever is not ment for us
False confidence  Caramelos2
Maybe forever is waiting for us
Terug naar boven Ga naar beneden
 
False confidence
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: