[Nyra] Courage. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Nyra] Courage.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cheriey
Member
[Nyra] Courage. Cherie31
Sannemander>:)
202
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheriey
BerichtOnderwerp: [Nyra] Courage.   [Nyra] Courage. Icon_minitimema 25 jan 2021 - 22:46

Fall   They hit like bullets. When her petals

Echt goed wist ze niet waar ze naar zocht hier. Maar wist dat onbewust er wel iets moest zijn. Vertrouwde er zowat blindelings op dat haar gevoel haar zou leiden naar wat ze al een hele tijd zocht. Het sneeuw was inmiddels dikker, en het deed haar pijn te beseffen dat ze er geen vreugde in kon vinden, was met haar zusters gestorven. Een maan geleden zou ze nog staan te springen bij het idee, haar eerste keer sneeuw zou iets magisch moeten zijn geweest. Maar nu vond ze er enkel verdriet in, vond ze enkel iets wat ze nooit meer terug zou zien, nooit meer terug zou krijgen. Cheriey slikte, liet haar lege blik over de huizen heen glijden. Kon de nieuwsgierigheid niet vinden om erover na te denken zoals ze voorheen altijd deed. Andere hun levens waren in eens zo niet interessant meer nu dat van haar niet meer bestond. Niet meer op orde was. Kon ze enkel hopen dat het onbewuste haar zou leiden, het leven leek immers geen rekening te houden met de wensen van een jonge meid als zij. Maar toch, was wat ze vond niet al te ver van wat ze gewenst zou hebben te vinden.

Haar pels, enkel het rossige was te onderscheiden van de sneeuw om hen heen. Al hoefde ze ook niet al te veel moeite te doen om de halsband die de poes droeg door de vallende sneeuw heen te zien. Ze knipperde korte, zag de sneeuwvlokjes op haar wimpers plakken. Voor haar stond waarvoor ze gebleven was. De geen waar ze nooit schande op zou willen brengen, ten koste van haar eigen leven en blijdschap. Cheriey slikte, stapte voorzichtig op de oudere poes af terwijl ze hopeloos probeerde het verdriet uit haar vermoeide oogjes te knipperen. "...N-Nyra?"

♠ ♥ ♣ ♦CHERIEY


⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Nyra] Courage.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: