Promises 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Promises

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
Promises XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Promises   Promises Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 12:24

Ze was niet van plan om haar vuile was buiten te hangen voor het hele bos, nog minder haar plannen voor de toekomst. Hoe dan ook moest ze ervoor zorgen dat haar geliefden hier het goed zouden hebben wanneer ze zou vertrekken. Met snelle passen had ze dan ook de eenogige kater benaderd. Ze sprong voor hem en sneed hem zo de pas af. "Dinspots, we moeten praten, nu," zei ze snel, haar ogen wijd en helder. er stond weinig emotie op haar gezicht, maar de urgentie in haar blik was een vage reflectie die ze probeerde te onderdrukken. "Het gaat over Routnose," vulde ze snel aan waarna ze zijn blik probeerde vast te houden. Ze wilde nu met hem praten, hoe sneller het van haar borst was, hoe sneller ze haarzelf kon klaarmaken voor haar vertrek.

- Dinspots


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Dinspots
Member
Promises RfBFH8A
loïs
247
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 32 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dinspots
BerichtOnderwerp: Re: Promises   Promises Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 18:10

Het was zijn vrije middag, wat betekende dat hij deze volgepland had met lekker luieren en niets doen. Harstikke belangrijk hoor, als je zo'n drukke, loyale warrior was als hem. Helaas kwam het er vaak niet van. Wat verstoord keek Din op toen zijn naam opeens in ontzettende nood uitgesproken werd. Heh? Was er een damsel in distress die per sè zijn hulp nodig had? Vragend keek hij naar Burnetbliss vanuit zijn liggende houding, maar krabbelde gauw overeind toen de naam van z'n duif werd uitgesproken. "Wat is er?" vroeg hij terug, direct zo alert als hij maar zijn kon. Vluchtig keek hij het kamp rond, of hij haar kon zien, in de hoop zijn ongeruste hart gerust te stellen.


Promises Dinyee10
Promises 5mYVNNKPromises UaJatYaPromises UnknownPromises 6IRKqVAPromises NMT5ue8
look at my wife:
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
Promises XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: Promises   Promises Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 20:52

Het leek erop dat de kat geen interesse in haar had tot ze de naam van haar vriendin liet droppen. Even trok ze met haar oortjes waarna een diepe zucht van haar lippen rolde, wat een idioot. Kort rolde ze met haar ogen, dacht hij nu echt dat er iets vreselijk was met haar? "Kalm aan, ze heeft niks," sprak ze tegen de eenogige kater. "Je bent close met Routnose, niet? Als in, je houd een oogje op haar en zorgt dat ze veilig is? Dat ze gelukkig is?" sprak ze kalm. "Als in vrienden of niet, maakt me niet uit. Ik wil gewoon weten dat je het beste voor haar voor hebt, is dat zo of neh?" strak keek ze de ander aan, haar stem zacht zodat de andere katten in het kamp haar niet konden horen. Dit was een prive gesprek en als het te intens zou worden dan zou ze het gesprek ergens anders brengen.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Promises   Promises Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Promises
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: