✥ Borderless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ✥ Borderless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
✥ Borderless  Howl
James
13
Actief
"Strip away my conscience. Peel away my values. Rip off my compassion with your teeth. Pound away my morals. Spank off all my kindness. Expose the dormant bitch that lies beneath"

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Howlingpaw'
BerichtOnderwerp: ✥ Borderless    ✥ Borderless  Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 13:40

Haar vacht stond recht overeind door de harde wind, iets wat haar zeker irriteerde maar ook niet genoeg om te stoppen in haar weg naar huis en moeder toe. Ze had buiten gejaagd, of eerder een poging tot gedaan. Al was poging ook nog een vriendelijke verwoording. Ze had niet eens prooi gezien. Toegegeven, ze had ook nog geen echte training gehad en degene die ze had gehad had enkel geleid tot ongeduldigheid. Howlingpaw had het gewoon gisteren al willen leren en kunnen, dat hele geduldig stapje voor stapje uitvogelen was gewoon niks voor haar. Ze kon nog niet sluipen of sporen vinden, al had ze dit net met volledig zelfvertrouwen geprobeerd, ze mistte gewoon de theorie erachter. Maar goed. Ze had het nu koud en het werd donker en ze wilde naar haar moeder. Ze kwam het kamp in en wist de gevlekte poes meteen te vinden. "Mam" mauwde ze in volle overtuiging, waarnaar ze haar op onder de kin van de ander drukte en tegen haar aan ging liggen zoals ze als kitten zo vaak had gedaan, ook al paste ze eigenlijk niet meer. "Jagen is stom"

+ Softbelly


✥ Borderless  Howlingos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
✥ Borderless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: