One is the next Caesar 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 One is the next Caesar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Moderator
One is the next Caesar E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: One is the next Caesar   One is the next Caesar Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 20:06

Iedereen had kennis met haar mogen maken. Ze had hen een introductie gegeven waarvan ze maar al te goed wist dat ze die niet snel zouden vergeten. Sinds haar gesprek met Acornstar was ze niet meer op fourtrees geweest buiten de gathering. Nu zat de grijze leader weer op het plekje van waarvandaan ze een paar dagen geleden de vier clans toegesproken had. Ze ruste haar rug tegen de koude steen en dacht na. Ze moest Thunderclan of Windclan, en het liefst allebei, te vriend houden als ze het tegen Shadowclan zou opnemen. Die oorlog zat er aan te komen, dat wist ze zeker. En hoewel ze er niet aan twijfelde dat Riverclan een goede kans had om te winnen tegen alleen Acornstar's clan, wist ze ook dat hij niet dom was. En als hij een andere leader kon overhalen dat ze graag nog wat oude rekeningen wilden vereffenen, zouden ze twee tegen een staan. Crystalstar opende haar ogen weer, ze had ze even gesloten om beter te kunnen denken, en spotte opeens een kattin. Daintywhiff, ze hoorde de naam in Shatteredice's stem. Het was één van de doelwitten van diens persoonlijke strijd tegen Windclan. Crystalstar zelf had nog maar weinig om tegen de kattin te hebben, en besloot dus dat ze haar niks kwalijk zou nemen totdat ze zelf een oordeel kon vellen. En wat was een betere kans dan nu? Ze sprong van de grote rots af en liep op Daintywhiff toe. "Goedemorgen." Sprak ze rustig, zich afvragend wat er van haar gedacht zou worden door iemand die haar voor het eerst op de gathering had horen spreken.
[Dainty] 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
One is the next Caesar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: