Fuil m ’fhuil 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fuil m ’fhuil

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hedgepaw.
Member
Fuil m ’fhuil A328f0c87544e7adda829f42026e21adeb5b8099
Elfje
180
Actief
You Once Said That You Wished Me To Become A Man Of Worth

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Hedgepaw.
BerichtOnderwerp: Fuil m ’fhuil   Fuil m ’fhuil Icon_minitimeza 30 jan 2021 - 19:36

Het was een koude dag, maar dat was niet nieuws. Met de weinige beschutting die het territorium van Windclan bood aan haar inwoners, was het jagen maar een koude zaak. Hedgepaw was er zeker van dat zijn poten en oren waren bevroren die ochtend terwijl hij op de Moorlands bezig was geweest. Toch had zijn dikke vacht hem beschermd van de grooste kou, maar het was alsnog duidelijk Leafbare. Het was pas wat later in de middag, een tijdje na zonhoog, dat hij het kamp weer in kwam geploeterd. De wit met bruine apprentice was net teruggekomen van een jachttraining met zijn mentor en de sneeuw had het zeker moeilijker gemaakt. Het hing nog steeds met klompjes aan zijn poten en buikvacht toen hij op een bekend gezicht in de buurt van de Apprentices' Den afliep. Met een onceremonieuze plof liet hij zich naast zijn enige zusje vallen. Hij was nu onderhand bijna een kop groter als haar, maar dat had toch niet uitgemaakt, ze zou altijd zijn kleine zusje blijven ook al was ze maar een paar minuten jonger in realiteit. Misschien was dat gewoon het typische gedrag van jongens, maar zo voelde het nou eenmaal voor de jonge kater, zelfs toen hij een lange tijd kleiner was geweest als haar. "Hey, hoe gaat het?" Vroeg hij haar met een klein glimlachje. Misschien was hij een beetje moe van zijn training, maar voor familie maakte hij altijd tijd.


+Stallionkitpaw


Fuil m ’fhuil New_pr11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fuil m ’fhuil
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: