I'm at the end of my game [TS] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'm at the end of my game [TS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Iroh
Member
I'm at the end of my game [TS] DPKsfdL
Anonymous
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Iroh
BerichtOnderwerp: I'm at the end of my game [TS]   I'm at the end of my game [TS] Icon_minitimezo 31 jan 2021 - 14:57

Hallo iedereen!

Onder het motto van je kunt nooit topics genoeg hebben, open ik hier nog eens een topic search met daarbij een duidelijk overzicht van welke accounts ik ook allemaal weer heb (want ik weet het soms zelf niet meer). Ik waarschuw wel: ik neem alles aan en ken geen limiet, dus beware als je topics met mij aanvraagt x)

Ik heb ze even per Clan gesorteerd met een kleine omschrijving erbij zodat je weet wat je van het account kunt verwachten. Ik ben ook van alle markten thuis en ik supporter bitch fights, dus karakters die met elkaar botsen, zouden wel grappig zijn. Maar ik ben ook hopeloos romantisch, dus iets cute mag ook. Anyway... here we go!

ThunderClan

Steelpaw

Vrolijk, avontuurlijk katertje. Beetje ADHD-achtig. Weet wat de regels zijn, maar vindt het geen probleem om ze te breken als het hem goed uitkomt.

Icepaw

Een poes die het niet erg vindt om overal over te bitchen als ze het ergens niet mee eens is. Niet op haar mondje gevallen, klauwt je gezicht eraf als je iets doet wat haar niet zint. Pittige tante.

Blazepaw

Verbitterd katertje. Heeft veel zelfvertrouwen wanneer het aankomt op training, maar voor de rest is zijn zelfvertrouwen vrij laag. Heeft een behoorlijk temperament en wil zich altijd bewijzen.

RiverClan

Thornkit

Vrolijk katertje. Het boeit hem allemaal niet zo veel als anderen hem niet moeten, heftige emoties gaan volledig langs hem heen. Soms een beetje lomp, maar wel heel aardig.

Ebonypaw

Vreselijke betweter. Zal je corrigeren als ze dat nodig vindt, maakt hierdoor niet veel vrienden. Erg direct, zegt wat ze denkt, maar best wel aardig als je daar doorheen kunt kijken.

Stormflight

Grote vriendelijke reus. Heel aardig naar iedereen, behandelt anderen zoals ze hem behandelen, zeer rechtvaardig en durft zijn mening uit te spreken. Eigenlijk all fun and games totdat hij boos wordt, dan is hij niet zo leuk.

Butterpact

Heeft veel meegemaakt in zijn leven, is heel achterdochtig en wantrouwend en best wel arrogant. Zal niet snel uit zijn schulp komen en is eigenlijk enkel echt aardig tegen familie. Veel personal issues.

Missingclaw

Rechtvaardig, rechtdoorzee, strikt en klauwt nog net je gezicht er niet af als je brutaal tegen haar bent. Kan over veel klagen, maar is eigenlijk best wel aardig en zal je altijd helpen als het nodig is.

Jaggedgaze

Door een accident recent geleden elder geworden, maar is daardoor niet verbitterd geworden of iets in die trant. Heel behulpzaam naar zijn Clanmates en aardig voor ze, maar zijn blik staat precies altijd op onweer en lijkt niet makkelijk te benaderen. Ook zeer koppig en zal dus niet snel hulp accepteren wat zijn handicap betreft.

WindClan

Featherpaw

Recent geleden te horen gekregen dat ze hoogsensitief is. Beïnvloedt nogal haar leven waardoor ze vrij bitter overkomt en niet veel kan hebben. Zeer onvoorspelbaar, schiet snel uit haar slof of in paniek.

Dragonpaw

Zeer beleefd tegen zijn Clangenoten, wat terughoudender tegen katten buiten zijn Clan. Gaat elke uitdaging aan en komt op voor zijn rechten als dit moet. Wel aardig.

Thawrage

Botterik. Behoorlijk arrogant, zeer goed in provoceren en kleineren, behoorlijk koud tegen iedereen en haalt het bloed onder je nagels vandaan. Heeft behulpzame intenties, maar deze komen vrij weinig aan bod en dan nog weet hij dat behoorlijk goed te verdoezelen. Wordt zowat door iedereen in zijn Clan gehaat, geeft er geen reet om.

ShadowClan

Snakekit

Recent geleden ziek geworden door de ziekte van Acornstar. Is nu nog altijd aan het revalideren en zal er waarschijnlijk de rest van zijn leven last van blijven hebben. Is nors aangelegd en heeft muren om zich heen gebouwd, maar kan wel uit zijn schulp gehaald worden als je weet hoe.

Sharkpaw

Shark 2.0, maar dan zonder de flirt uit te hangen. Bloeddorstig, zeer goed in het bedreigen van anderen, goed in manipulatie, loopt rond met duistere gedachten en ziet het liefste heel zijn Clan aan de schandpaal hangen. Heeft een ongezonde interesse in alles wat met bloed, dood en verderf te maken heeft en is niet geliefd in zijn Clan. Geeft geen zier om liefde om flirts, dus we hoeven niet bang te zijn voor meerdere generaties in andere Clan zoals een andere bepaalde kat die we kennen.

Disarmingpaw

Nogal een flirt, behoorlijk arrogant en houdt wel van een pesterijtje hier of daar. Toont interesse ook als het hem geen zier interesseert en is eigenlijk heel erg bot en koud, maar weet dat aardig goed te verbergen onder een pantser van arrogantie en gespeelde interesse. Vindt basically iedereen behalve zijn zus een zwakkeling en kan daar duistere opvattingen over hebben die hij voor zichzelf houdt.

BloodClan

Harmony

Van de Tribe naar de Elite gekomen. Bang vogeltje, kan niet voor zichzelf opkomen, is voor iedereen bang, maar probeert wel het goede in iedereen te zien en eigenlijk gewoon echt een schijterd die beter niet naar de Elite had kunnen komen, maar ja, ouders hè.

Kauhu

Grootste toneelspeler die er waarschijnlijk rondloopt in de Elite. Heel goed in interesse en sympathie opbrengen voor anderen, maar buiten zijn familie kan eigenlijk niks hem schelen. Hij gebruikt zijn verstand en dat is dan ook wat hem in leven houdt. Weet wanneer hij moet spreken en wanneer hij zijn bek moet houden, werkt zijn weg met stille ambitie naar de top zonder daarbij te veel op te vallen. Ziet iedereen als zijn marionet, toont niet snel zijn ware aard.

Tribe

Frozen •

Schat van de Tribe. Heel warm en lief naar iedereen, stelt zich al snel moederlijk op naar jongere katten, all fun and games totdat ze eens een keertje goed boos wordt. Zal je op je nummer zetten wanneer ze dit nodig vindt, maar dit komt zelden voor. Een echte teddybeer.

Rogue

Amortentia

Voormalige ShadowClanner, rogue geworden omdat ze haar plek niet kende in de Clan + nog wat persoonlijke issues waar ze toch nooit over gaat zeggen, so don't even try. Wel heel erg vriendelijk, openminded en behulpzaam naar anderen. Behoedzaam voor de Elite.

Kittypet

Iroh

Dikke vriendelijke papzak die het met iedereen wel goed voor heeft. Geeft vaak wijze raad waar letterlijk niemand iets van snapt. Was een fervente theedrinker, maar blijkbaar worden katten daar ziek van, dus is het maar melk geworden. Heeft vroeger in de Elite gezeten *gasp*, plottwist en weet dus wel één of twee dingen van vechten, so watch out.

Zo, dat waren ze dan... Hopelijk zit er iets tussen!

Groetjes
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'm at the end of my game [TS]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Topic search-
Ga naar: