There is just a remnant of us...that will never go away... [FAMILY SEARCH] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 There is just a remnant of us...that will never go away... [FAMILY SEARCH]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Remnantwolf
Medicine cat
There is just a remnant of us...that will never go away... [FAMILY SEARCH] Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: There is just a remnant of us...that will never go away... [FAMILY SEARCH]   There is just a remnant of us...that will never go away... [FAMILY SEARCH] Icon_minitimezo 31 jan 2021 - 20:13

Remnant
There is no such thing as death. In nature nothing dies. From each sad remnant of decay, some forms of life arise.
Een leuk account zonder biologische familie kan eigenlijk niet. Dat betekend dan ook dat ik verschillende katten voor mijn jonge Remnantkit. In de familie zit wel een verhaal aan vast, maar dat plot zal ik in Discord aan de gekozen mensen voorleggen met de mogelijke rollen voor elke kat.

Moeder
Remnantkit's biologische moeder heeft haar opgegeven kort nadat ze geboren was. Ze kwam er namelijk achter dat haar partner andere kittens had waar hij niet met haar over had gesproken. Deze kittens zijn ongeveer zes Moons ouder dan Remnantkit en naderen dus het einde van hun Apprentice schap. Karakter en uiterlijk maakt niet uit, ze heeft al wel een naam Meltdown. Meltdown is een Senior Warrior van tussen de 40-60 Moons. Ze kan dus meer kittens hebben gehad. Deze zijn waarschijnlijk niet geheel bekend met Remnantkit.

Halfsiblings Vader's Kant
Broers/zussen die ongeveer 8 Moons oud, deze staan helemaal vrij om zelf te bedenken. De banden tussen Remnantkit en deze katten staan geheel open. Het zou wel leuk zijn als er tenminste een is waar Remnant later goed mee om kan gaan.

Halfsiblings Moeder's Kant
Deze broers/zussen zullen een stuk ouder zijn dan Remnantkit aangezien dit een nest was van Meltdown toen ze nog Young Warrior was. Het zou leuk zijn als er een tussen zit waar ze wellicht niet al te best mee matched.

Ooms & Tantes + Neven en Nichten
Hierin is alles mogelijk. Wel belangrijk is dat Remnantkit de jongste is van haar familie en dit dus geen kittens kunnen zijn.

Deadline
Deze is nog niet bekend omdat ik mensen de tijd wil geven te reageren.

Hopelijk is hier interesse voor.

Liefs,
Butter
Terug naar boven Ga naar beneden
 
There is just a remnant of us...that will never go away... [FAMILY SEARCH]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: