Change the paradigm 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Change the paradigm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Amberhunt
Member
Change the paradigm 2a9d3510
Bo3
3455
Actief
"Competing feelings so disparate and strange"

CAT'S PROFILE
Age: 100 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Change the paradigm   Change the paradigm Icon_minitimedi 2 feb 2021 - 8:48

Zijn oren draaiden langzame, bijna onmogelijk kleine bewegingen, terwijl hij zich focuste op de prooi die hij besloop. Een muis. Hij voelde de hartslag, horde het getrippel van de minuscule pootjes op de koude grond. Zijn bek, die openstond om de geuren nog beter vorm te geven, werd vochtig van het vooruitzicht aan prooi. Leafbare was een moeilijke tijd, alleen de beste jagers met de beste kansen haalden nog regelmatig prooi binnen. Nu rekende Amberhunt zich tot één van de beste jagers, en was hij niet van plan die positie te verliezen. Plotseling werd zijn opperste concentratie verbroken door zwaardere pootstappen op de naalden. Geïrriteerd draaide Amberhunt zijn rechteroor, nu moest hij opschieten. Hij hield van het sluipen, het stalken. Nu zou hij moeten springen en het succes aan kans over moeten laten. En dus sprong de kleine kater, en zonder verbazing of adrenaline rush had hij zijn prooi te pakken. Hij begroef het lichaampje snel en keek op, zich afvragend wie er zo onvoorzichtig was geweest. Het antwoord was niemand, of tenminste: niemand die echt in de buurt was. Amberhunt had zich simpelweg zo geconcentreerd dat hij een heel ver verwijderd geluid een stuk harder had vernomen. Een heel stuk verderop, tussen de bomen door, zag hij de gestipte vacht van Inkspots. Dat was dus de 'boosdoener.' Amberhunt bleef staan, wachtend of de ander naar hém zou komen.

[Ink]


Change the paradigm 6e2468efeaa6705c8d4aba7494634950_1
:☩:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Change the paradigm
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: