[Training 1] It's woven in my soul 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Training 1] It's woven in my soul

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterpact
Member
[Training 1] It's woven in my soul DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: [Training 1] It's woven in my soul   [Training 1] It's woven in my soul Icon_minitimedi 2 feb 2021 - 22:13

Butterpact sprong in de rivier en zwom snel naar de overkant van het eiland nadat hij Frogpaw had gevraagd om al met hem mee te komen. De ceremonie was nog maar net voorbij, maar Butterpact wilde graag weten wat voor vlees hij in de kuip had en dus wilde hij al direct aan de slag. Hij beloofde zichzelf en haar in gedachten dat hij het deze keer goed zou doen en dat hij zou proberen om een warrior van haar te maken. Zijn gedachten gingen kort naar zijn tweede apprentice die was overleden vlak nadat ze begonnen waren met hun training. Gedood door roofvogels. De zoon van Pantherstar. Butterpact had de kater niet meer in de ogen kunnen kijken nadat incident, het idee hebbend dat het zijn schuld was dat de apprentice daar gelopen had. Hij wiebelde met zijn oortjes. Nee, deze apprentice mocht hij echt niks laten overkomen. En dus moest hij haar zo streng en hard mogelijk aanpakken, zodat ze zeker klaar zou zijn voor het leven en geen domme beslissingen zou maken. “Frogpaw,” sprak hij op een rustige toon en hij keek zijn apprentice strak aan. “Wat weet je al?”

@Frogpaw*
Terug naar boven Ga naar beneden
Frogpaw*
Member
[Training 1] It's woven in my soul DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frogpaw*
BerichtOnderwerp: Re: [Training 1] It's woven in my soul   [Training 1] It's woven in my soul Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 20:54

Al had ze niet verwacht dat Butterpact haar meteen mee wou nemen, heel erg vond ze het ook niet. De poes was er klaar voor om verder getraind te worden en met een nieuwe mentor kwam ze verder dan zichzelf proberen te trainen. Hij ging voor haar door het water heen en Frogpaw volgde hem vlug. Helaas was het nog steeds koud natuurlijk, waardoor ze merkte niet helemaal wakker te zijn. Nou hopelijk kon ze dat overwinnen, anders liet ze slechte impressie achter op Butterpact. Toen beide aan de overkant stonden richtte de grijze kater zijn aandacht op haar en luisterde ze aandachtig naar wat hij vroeg. Een geeuw onderdrukkend beantwoorde ze hem met alles wat ze klaar had staan in haar kop. "Ik ken de gebieden inmiddels wel uit mijn hoofd en ik weet de jachttechniek voor muizen en het vissen wel zo ongeveer, alleen ben ik nog niet verder dan dat gekomen.''ze wou liever niet zomaar jagen op ander prooi met de kans dat ze het verprutste en ze wegjoeg. Dus was het vooral muizen en vis waar ze mee terug kwam. ''Oh ja, en ze zeggen dat ik erg ver kan springen...Maar dat is vast niet nuttig''voegde ze er aan toe, want dat hoorde ze vaak. Net als een kikker, waar ze grappig genoeg ook naar vernoemd was.


[Training 1] It's woven in my soul New_pr14
Terug naar boven Ga naar beneden
Butterpact
Member
[Training 1] It's woven in my soul DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: [Training 1] It's woven in my soul   [Training 1] It's woven in my soul Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 16:43

Butterpact luisterde aandachtig naar de woorden die ze sprak. Ze kende de gebieden al, ze wist hoe ze op vissen en muizen moest jagen en daar hield het wel mee op. Dit zou ongeveer het punt zijn waarbij ze op vechttechnieken zouden gaan oefenen, maar er was eerst iets anders wat Butterpact haar nog wilde leren. “Zeg niet te snel dat iets niet nodig is,” sprak hij op een strenge toon. “Ver springen kan heel erg nuttig zijn. Bij het jagen zul je sneller vanaf een lange afstand op je prooi kunnen springen, je zal geen moeite hebben met op vogels jagen en als je tegenover een grotere tegenstander staat, zal je geen moeite hebben met op zijn rug te springen. Het is dus een kwaliteit dat wel nuttig kan zijn, mits je het natuurlijk goed gebruikt.” Hij gaf haar een knikje en richtte toen zijn blik naar voren. “Ik wil dat je een vogel voor me vangt. Gebruik de kennis die je weet over het op muizen jagen en gebruik voor de rest je gezond verstand als waar je op moet mikken bij een vogel om hem neer te krijgen.” Hij gaf haar een strak knikje. “Begin.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Training 1] It's woven in my soul   [Training 1] It's woven in my soul Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Training 1] It's woven in my soul
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: