Flowers in the Mist 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Flowers in the Mist

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soulstone
Member
Flowers in the Mist Giphy
Starlord Shiwi
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soulstone
BerichtOnderwerp: Flowers in the Mist   Flowers in the Mist Icon_minitimewo 3 feb 2021 - 18:54


Ze kneedde met haar pootjes in het roze dekentje dat speciaal voor haar op de grond lag om te genieten van de zachtheid die het dekentje aanbood. Daarna liep ze naar haar voerbakje toe, waar ondertussen al nieuwe brokjes in zaten. Haar favorieten waren de brokjes die naar rund smaakten met saus erbij. Ze hoorde haar wieltjes tikken over de tegels terwijl ze naar haar voerpakje slenterde en liet haar kopje zakken om even wat te eten. De flamepoint was zo blij dat ze deze vriendelijke lieve twolegs had om voor haar te zorgen. Jammer genoeg hielden haar siblings niet lang genoeg vol, anders waren zij misschien nu aan haar zijde in dit heerlijk warme huis. Het fijnste vond ze dat ze een luikje hadden die groot genoeg was voor haar er volledig door te krijgen. Ze was misschien niet zo groot, maar haar wieltjes waren best wel breed en boden ook een pakket van nadelen, maar er waren heel veel positieve dingen aan. Ze was blij dat ze nu kon rondbewegen, anders kon ze niet erg veel. Toen de jonge kattin klaar was met eten, stapte ze naar buiten, door het luikje heen en kwam ze in haar tuintje terecht. Hmm, de kat die naast haar woonde was er vandaag niet om haar te vergezellen. Waarschijnlijk sliep deze of was hij op tochtje buiten de twoleg place. Misschien moest zij dat ook maar eens doen!

De poes klom op het steegje met enorme kracht van haar voorpoten en kreeg haar wielen er uiteindelijk ook op gerold. Ze zuchtte even en ging verder, langs de gladste paadjes natuurlijk. Dan hoefde ze zich niet al teveel in te spannen. Terwijl ze langs een muur stapte ontmoette haar blauwe ogen opeens die van een andere. Hij rook niet meteen naar Kittypet dus moest het waarschijnlijk een kat zijn die niet in de twoleg place woonde. Hij was ook niet veel ouder dan hem. “Hallo”, begon ze, een beetje teruggetrokken, maar het ging nog wel.+Roger


Flowers in the Mist Soul_s10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Flowers in the Mist
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: