[AG] Fireside (closed) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [AG] Fireside (closed)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Moderator
[AG] Fireside (closed) E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1521
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitimevr 5 feb 2021 - 10:15


Heyhey, ik heb toestemming gekregen om Fireside weg te geven aan een nieuwe eigenaar! Dit account is al bijna twee jaar niet echt actief geweest, en is intussen meer dan verdubbeld in leeftijd. Hij kan dus nog makkelijk overal heen en al vanaf het begin een hele nieuwe persoonlijkheid hebben dan wat er nu voorgeschreven is.

Algemene informatie en familiezaken van Fireside:
- Hij zit in Riverclan en is ook 100% van RC bloed
- Zijn ouders zijn de huidige leader Crystalstar en de overleden Creamyfrost, waarmee hij ook in Butterstar's familie zit
- Hij is geboren samen met zijn broer Icecream (Julia)
- Hij heeft intussen drie halfzusjes: Thistlekit (Babs), Tearkit (Eline) en Mousekit (Sans)
- Via Icecream heeft hij ook een adoptief neefje en twee nichtjes: Hermitpaw (Eline), Shrimppaw (Camilla) en Skadi (Elfje)

Ik hoor graag een kleine motivatie voor waarom jullie dit account graag willen hebben. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt geldt hier dus ook niet. Ik zal niet te lang wachten met iemand goedkeuren, maar het zou best kunnen dat ik niet de eerste de beste kies. Verder zal ik na het accepteren nog even toezien op de activiteit van het account. Als het niet lukt om hem actief te houden, kan hij opnieuw verplaatst worden.

Ik kijk heel erg uit naar de reacties, en hoop snel iemand voor hem te vinden! <3

Edit: vanwege verschillende vragen, het is mogelijk om de suffix van Fire te veranderen.


Laatst aangepast door Crystalstar op zo 7 feb 2021 - 21:05; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[AG] Fireside (closed) DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitimevr 5 feb 2021 - 12:14

Be honest, be nice, be a flowernot a weed.
Geslacht Mannelijk Leeftijd 23 Moons
 
Vacht Tabby Ogen Blauw
He loved like sparkling fire, stars in the sky and his smile was soft like beautiful flowers budding at night. Butter on Fireside
Sometimes love burns just like fire. 

GENERAL
Naam Fireside
Reden Zijn rode vacht en het vlamachtige patroon op zijn flanken.
Toekomstige Namen None


Geslacht Kater [mannelijk]
Bloedlijn 100% Riverclan 
Seksualiteit Hetero
Leeftijd 23 Moons
Broer Icecream
Halfsiblings Tearkit, Thistlekit & Mousekit
Ouders Crystalstar & Creamyfrost

APPEARANCE

Vachtkleur Een bleke oranje vacht
Patroon Gestreept
Vachtlengte Kort 
Oogkleur blauw
Neus Roze
Pootkussentjes Roze
Bouw Stevig en sterk maar klein voor een Riverclanner
Poten Normaal
Staart Normaal
Klauwen Stevig, normaal
Snorharen Wit, normaal

Extra Zijn stem is altijd zacht en soepel waardoor het soms lijkt alsof hij zingt iin plaats van praat.
Stem Lief, melodieus en kalm
Geur Honing, moederkruid en madeliefjes
Littekens Nog geen

PERSONALITY
Positieve eigenschappen Beschermend, Sociaal, Nieuwsgierig, Humoristisch, Creatief, Speels, Warm, Verdraagzaam
Neutrale eigenschappen Dromerig, Dramatisch, Flirterig, Control Freak, Denker
Negatieve eigenschappen Onhandig, Naïef, Onzeker, Onvoorspelbaar, Chaotisch, Welwillend


Houd van Felle kleuren, Familie, Vrienden, Schapenwolken
Houd niet van Sterke geuren, Twolegs, Ruzie
Haat de Dood, Bloodclan, Eenzaamheid
Angsten Niet in Starclan terechtkomen, niet trouw kunnen zijn aan zijn Clangenoten, Ruzie maken met zijn gezin

TRIVIA
• Doordat hij zo welwillend is heeft hij een grote valkuil. Hij kan soms iets doen dat achteraf niet de juiste manier is om het doel te bereiken. 
• Hij weet niet zo goed zijn grenzen aan te geven.
• Hij is een goede Warrior maar slecht met verantwoordelijkheid. Wellicht omdat hij te graag door iedereen geliefd wilt worden.

Zoals je ziet heb ik maar een paar eigenschappen toegevoegd voornamelijk omdat ik hem in de RPG nog wat vrijheid wil geven en verder uit wil diepen maar ook omdat het al een goed karakter was waar al mee gepost is en ik de vorige eigenaar er eer aan wil doen door nog niet te veel te veranderen en hem rustig te laten groeien naar een karakter waar ik veel mee kan.MOTIVATIE
Ik ben nu nog aan het uitschrijven hoe ik Fireside voor mij zou zien als ik hem zou mogen overnemen. Hoewel ik de basis van het karakter gebruik om op verder te bouwen wil ik er natuurlijk een eigen draai aan gaan geven. Zeker omdat hij nu ouder is. Ik heb vanaf het begin al familie van Crystal willen spelen maar tot nu toe met aanmeldingen nog geen kans gehad. Toch lijkt het mij leuk om een ouder karakter in Riverclan te hebben. Zeker met de onrust tussen Shadowclan en Riverclan erbij, ik denk dat het een mooi moment is om Fireside verder te ontwikkelen en met een wat ouder karakter in Riverclan te kunnen posten.

Zijn uiterlijk zal heel licht veranderen naar een wat bleker oranje, nog steeds geen crème maar gewoon een wat zachtere kleur omdat ik dit vond passen. Mits ik de kans krijg natuurlijk. Ik ben van plan om in ieder geval wekelijks te psten zolang ik voldoende topics heb daarvoor.

Liefs,
ButterAanmelding is nu af ^^


[AG] Fireside (closed) Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tinystep
Member
[AG] Fireside (closed) DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: » 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tinystep
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitimevr 5 feb 2021 - 16:39

 
Fireside
 
Crystalstar x Creamyfrost . Warrior . Riverclan . 23 Moons
  • Red Tabby
  • Shorthair
  • Pink Skin
  • Sea Green Eyes
General

Fireside is de oudste zoon van Crystalstar en Creamyfrost. Hij heeft een redelijk reserved karakter, wat betekend dat hij niet snel dingen deelt met andere. Hij heeft een neutrale band met zijn moeder, waarvan hij het idee heeft dat ze veranderd is sinds ze de leiders rol op zich heeft genomen. Aangezien hij zijn vader nooit heeft leren kennen, en er alleen maar verhalen van heeft gehoord, miste hij een vader figuur in zijn leven. Hij heeft hierdoor geen hele sterke bang met zijn moeder, maar wel met zijn broertje. Hij zou door 't vuur gaan voor Icecream en voor diegene die hij als familie beschouwd. Verder is Fireside een stil vuurtje. Hij is vriendelijk en loyaal aan zijn Clan, maar als iemand hem kwaad maakt, heeft diegene het verpest. Als apprentice had hij agressie problemen, wat wat geblust is als warrior, maar it can flare up als men hem echt te kwaad maakt. Dit maakt hem ook direct een gevaarlijke vijand in one on one combat, maar doet hij het minder goed in groeps gevechten.

 
Appearance

Fireside is een knappe rode kater met zeegroene ogen, die lijken op die van zijn moeder. Hij heeft een korte vacht, met een gemiddelde lengte staart. Hij heeft een licht tabby patroon in zijn vacht zitten, wat vooral opvalt als zijn vacht nat is en dus donkerder. Fireside is een echte Riverclanner, wat betekend dat hij een olie laagje over zijn vacht heeft, waardoor zijn vacht water bestendig is en hij goed kan zwemmen. Zijn lichaam is gespierd, ondanks dat hij niet al te groot is, hierdoor kan hij soms wat bulkier eruit zien dan dat de bedoeling is. Door regelmatig te trainen, behoud hij zijn spiermassa en dus zijn imposante uiterlijk. Fireside is alles behalve lelijk en doet 't hierdoor ook niet slecht bij de dames, ondanks dat hij ze niet bijster veel aandacht schenkt.  

 
Motivation

Ok, ja, een motivatie. Ik ben net terug gaan zoeken. Ik heb me vier (bijna 5) jaar geleden al opgegeven als sibling van Icecream, helaas is hier niet veel van gekomen. Ik hoop dat in de jaren die ik ben gegroeid als persoon, en als RPG'er, dat ik men alsnog kan overtuigen dat ik goed genoeg ben voor deze kat :C Fireside lijkt me super leuk om te spelen, omdat hij het stille vlammetje is dat eigenlijk veel erger brand dan dat hij laat zien. Tevens vind ik 't leuk om iemand te spelen die dicht bij Crystalstar staat met de huidige stand van zaken. En  ik wil eens een keer een échte sibling van Julia spelen :')  

 ♥ 


Ik heb de aanmelding geschreven als Fireside, en ik zou deze naam behouden.
Maar als het mogelijk zou kunnen zijn, met overleg en goedkeuring, zou ik voor de naam Firespirit willen gaan <3Yep! That tasted Purple
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Moderator
[AG] Fireside (closed) E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1521
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitimeza 6 feb 2021 - 11:52


Zondagavond wordt de nieuwe eigenaar van Fireside gekozen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[AG] Fireside (closed) DPKsfdL
Anonymous
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitimeza 6 feb 2021 - 13:27

Hallo

Ook ik wil een aanmelding plaatsen voor Fireside. Ik heb zijn profiel eens doorgelezen en gezien het feit dat ik zowel aan uiterlijk en innerlijk niks wil veranderen - behalve dan dat ik het ga uitschrijven in de stijl zoals jullie het gewoon van mij zijn, maar dan wel nog met dezelfde informatie - lijkt het me niet echt nodig om hier te beschrijven hoe hij er uit ziet en hoe zijn persoonlijkheid is. Ik vind het zo al op zichzelf een interessant karakter en wil hem graag ook zo overnemen.

Motivatie

Zoals al eerder aangegeven, vind ik Fireside dus een interessant karakter. Het is niet meteen iets wat in me op zou komen om zelf te RPG'en en ik vind het altijd heel interessant om ideeën van anderen uit te werken en toch succesvol om te kunnen vormen naar mijn eigen ontwerp (een voorbeeld daarvan is Steelpaw en Butterpact). Ik gooi mezelf een beetje in het diepe met deze aanmelding omdat ik nog niet goed weet hoe ik zijn posts zou aanpakken als ik hem over zou mogen nemen, maar ik denk zeker wel dat ik een poging kan wagen om het te proberen.

Buiten dat vind ik het ook heel leuk om een karakter te mogen spelen die dichtbij Crystalstar staat en die dus erg betrokken is met haar beslissingen. De familie omtrent Crystalstar lijkt me ook heel interessant en ik ben benieuwd om te zien hoe het zich uit gaat pakken in de RPG. Gezien hij erg veel van zijn moeder houdt en het in zijn karakter past om goed te doen voor anderen zie ik ze wel een heel goede band met elkaar hebben omdat hij haar erg steunt in haar beslissingen, ook als ze minder goed zijn. Het lijkt me uiteraard ook leuk om weer eens familie te mogen spelen van Julia, dus dat is ook al zeker een motivatiepuntje.

Ik kan van mezelf wel zeggen dat ik actief ben. Het klopt dat ik op dit moment veel accounts heb (21, om precies te zijn), maar ik heb niet het idee dat dat me ooit echt belemmerd heeft om veel te posten en ik heb ook niet het idee dat anderen lang moeten wachten op hun posts, dus inactief zal deze jongen als hij opgenomen wordt in de accountlijst zeker niet worden.

Dat was het dan. Ik wens al diegenen die zich al hebben aangemeld en zich eventueel nog gaan aanmelden veel succes en wie het ook wordt, ik denk dat Fireside zeker wel een goede, nieuwe eigenaar krijgt.

Groetjes!


[AG] Fireside (closed) Dragonpawsig2embers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Dark forest
[AG] Fireside (closed) Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitimeza 6 feb 2021 - 22:51

he was wildfire
slighty out of his wits
Prefix: Fire (duh)
Suffix: -Side, -Spark, -Hound, -Wick, -?

Personality: impulsive, born leader, passionate, courageous, explosive temper, upbeat, positive, competative, honest
Weakness: lack of patience, short temper, (too) impulsive, insecure, reckless

Personality?:
Fire zal zijn naam -wanneer ik hem over zou nemen- zeker eer aan doen. Met een redelijk kort lontje en een impulsief karakter zal dit zeker een interessante tegenpool zijn met Newt. In mijn ogen is Fire dan ook een actieve gozer die eigenlijk hartstikke onzeker is en de goedkeuring wilt hebben van zijn moeder, Icecream en de rest van zijn familie. Hij is niet zozeer je typische 'jock' maar erg slim zal hij ook niet zijn. Muscle over brains.

Nouja, ik weet niet zo goed wat ik hier verder moet zeggen dus nouja dit is fire in het kort hier.

Motivation?"
Bonjour! Hallo! en alle andere begroettingen om hallo te zeggen natuurlijk.
Nouja ik durf van mezelf te zeggen dat ik -redelijk- actief ben, maar nu met mijn nieuwe rooster heb ik een stuk meer tijd voor warrior cats en, nouja, er moest nog een riverclanner aan dat ellendige lange lijstje van shadowclanners die ik arm heb.

Ohja en ik ben Dodo.

buh-bye

 
MONTY
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Moderator
[AG] Fireside (closed) E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1521
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitimezo 7 feb 2021 - 21:04

Bedankt voor de aanmeldingen! Het was niet gemakkelijk om te kiezen, aangezien alle ideeën mij ergens wel aanspraken. Maar ik ben er uit!
De nieuwe eigenaar van Fire is:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AG] Fireside (closed)   [AG] Fireside (closed) Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[AG] Fireside (closed)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: