A gift for Tidekit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A gift for Tidekit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
A gift for Tidekit 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: A gift for Tidekit   A gift for Tidekit Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 11:27

Things my heart used to know
Ook kittens mochten niet ontbreken aan de pret, zo bleek maar weer. De gever had een prachtig cadeautje voor Tidekit uitgezocht en Pepperpaw wist zeker dat het de jonge kat heel erg gelukkig ging maken. Volgende maan zou ze zelfs apprentice worden, hopelijk gaf dit presentje haar moed en kracht. Ze stak haar kop de nursery in, waarna ze Tidekit spotte. Met voorzichtige pasjes stapte ze tussen de nesten door, totdat ze de mooie rood met witte poes had bereikt. Ze boog zich naar voren en legde de mooie hartvormige steen neer voor de bijna-apprentice. ”De gever wil dat je weet, ‘ik ben trots op je, kleine muis’,” zei Pepperpaw met een brede glimlach, voordat ze weer wegliep om de volgende cadeautjes weg te geven.
Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
A gift for Tidekit BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: A gift for Tidekit   A gift for Tidekit Icon_minitimema 15 feb 2021 - 17:26

Tidekit was heel benieuwd of zij zelf ook een cadeautje zou krijgen. Eerder had ze een beetje spinnenweb aan Pepperpaw toevertrouwd, met de boodschap voor Newtpaw bij. Oh, ze hoopte dat haar vriendin er blij mee was, dat ze het kon gebruiken. Het jonge poesje keek op met glanzende groenblauwe oogjes toen pootstappen de nursery in kwamen. Oh, was ze hier voor haar? De medicine cat's waren de hele dag al heen en weer aan het lopen, het hele camp door, cadeautjes brengend van her naar der. Tidekit bedacht zich was voor een goed geheugen ze moesten hebben, om te onthouden wat van wie was en voor wie het bedoeld was en welke boodschap erbij hoorde. Maar ja, het was wel logisch dat ze als medicine cat een heel goed geheugen nodig hadden, om al die kruiden te onthouden. Pepperpaw kwam de nursery in, iets in haar bekje, en liep recht op haar af. Tidekit richtte zich op, een enthousiaste en nieuwsgierige blik in haar oogjes. Voor haar werd een hartvormig steentje gelegd, met de boodschap dat iemand trots op haar was. En diegene noemde haar 'kleine muis'. Hmm.. Haar papa? Maar ze had hem haar nog nooit muis horen noemen. Lieverd, meisje, ja. Misschien Newtpaw dan? Dat zou wel logisch zijn, toch? Tidekit besloot om het te vragen wanneer ze ook zou vragen wat de ander van haar cadeautje gevonden had. Voor nu keek ze op naar de andere medicine cat met een glimlachje om haar snuit; maar Pepperpaw was alweer weggelopen, naar de volgende blije ontvanger, waarschijnlijk.


A gift for Tidekit AHtVtD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A gift for Tidekit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: