[14-02-2021] Ceremonie Februari 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [14-02-2021] Ceremonie Februari

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[14-02-2021] Ceremonie Februari 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [14-02-2021] Ceremonie Februari   [14-02-2021] Ceremonie Februari Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 23:34

[14-02-2021] Ceremonie Februari

[14-02-2021] Ceremonie Februari JDhAGUf

Hoewel spoedig in herstel was de Windclan leader zelf nog niet in staat een ceremonie te houden. Moest zich voorbereiden op de gathering, waar de lat hoger lag. Blazesong liet kort zijn blik op de leader zijn den rustte. Het zal vast zwaar zijn, zeker nu wat er over was van zijn eigen kinderen tot apprentice benoemd zouden worden. De kleine tom slikte, zou zijn best doen de beste ceremonie mogelijk weg te zetten.

Met diepe zucht bewoog de kleine tom zich door de sneeuw heen, sprong iets leniger dan hij ervoor had gedaan op Wolfstar's plekje. Op Tall rock. Het voelde nog altijd ietwat onwennig hier te staan, zo neerkijkend op alles en iedereen. Een Zachte glimlach verscheen op zijn snoetje, er was veel verandert sinds hij hier voor het laatst gestaan had. Kort vond zijn blik Fawnleap, voelde hoe zijn wangetjes kort opwarmde. Wende snel zijn blik af van haar mooie verschijning. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een clan meeting!" Kort draaide de kater zijn oortjes weg toen hij zijn stem door het kamp heen hoorde galmen, keek toe hoe katten vanuit hier en daar voor hem verzamelde. Met een kort knikje vervolgde hij zijn zegje, begon zijn ceremonie. "Sandkit, Winterkit en Shiverkit. Kom maar naar voren" zijn amberen ogen vielen op het drietal kinders. "Jullie hebben de leeftijd van 6 manen bereikt en zijn daarmee klaar om apprentices te worden." klonk het vervolgens, standaard procedure. "Sandkit, vanaf nu zal je bekend staan als Sandpaw. Je zal getraind worden door Raptordash" Zijn blik zocht de zilveren pels van het katertje zijn nieuwe mentor op "Raptordash, ik vertrouw er op dat jij al je kennis en vaardigheden aan deze jonge kater overdraagt en hem opleid tot een kat, de titel van windclan warrior waardig" Een korte glimlach verscheen op zijn normaal norse kop terwijl hij de twee de tijd gaf elkaar te treffen voor hij zijn blik terug wende naar de andere twee. "Shiverkit, vanaf vandaag zal je bekend staan als Shiverpaw. Ik vertrouw jou toe aan Ambersnare" Zijn blik viel op de genoemde she cat"Ambersnare, ik vertrouw dat je met jou excellente vaardigheden, zult bijdragen aan deze jonge kattin haar toekomst, en haar traint tot een Tuneller, waar wij als Windclan trots op mogen zijn" De twee de tijd gegeven kwam hij aan bij de laatste van de drie, Winterkit. De kleine tom slikte. "Winterkit, vanaf vandaag zul je bekend staan als Winterpaw. Jouw training zal ik op mijn eigen schouders leggen." Zijn strenge ogen kruiste kort die van de jonge kater. En hoewel niet zo zeer extreem enthousiast voor het werk, schoot hij het keline ding een korte, gemeende, glimlach toe.

Dan was het nu tijd om voor een enkeling apprentices nieuwe mentoren aan te wijzen, zijn strenge blik ontmoette Whitepaw. Fallenflight was voorheen haar mentor geweest, maar gegeven de situatie rondom de poes en haar verblijf in de nursery was het beter voor de apprentice haar toekomst om haar training voort te laten zetten met een ander als mentor. "Whitepaw, aangezien Fallenflight niet in staat is jou momenteel verder te trainen zal Ashenpatch jouw training vanaf vandaag voortzetten." Zijn blik vond kort de grijze verschijning van de apprentice haar nieuwe mentor. Van het een naar het ander wendde de kater zich tot Dormousepaw. "Dormousepaw, ook jouw training zal worden voortgezet met een nieuwe mentor. Deze zal worden voorgezet met Thawrage als Mentor" zijn strenge blik vond de kater. Hij had al een apprentice, maar Blazesong was er zeker van dat die schouders breed genoeg waren voor twee.  En dan tot slot, last but not least, wendde de kater zich tot Valiantpaw. "Valiantpaw, zoals de twee voor jou zal ook jouw training wegens omstandigheden opgepakt worden door een ander. Dit zal gedaan worden door Burnetbliss." De kater knikte, merkte hoewel hij gewoonlijk slecht in woorden was, het voor zijn clan staan, de trots die het meebracht zijn spraak bevorderde. Hij knikte, liet nog snel zijn blik over de clan heen glijden. "Dat was het voor vandaag" sloot hij af voor hij zich in de sneeuw onder high rock liet vallen. Winterpaw opzoekende.

✥Lijstje✥
Kitten -> Appentice
@Shiverkit - @Ambersnare
@Winterkit. - @Blazesong
@Sandkit" - @Raptordash

Nieuwe mentoren
@Valiantpaw - @Burnetbliss
@Whitepaw'- @Ashenpatch
@Dormousepaw - @ThawrageI have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Winterbear
Member
[14-02-2021] Ceremonie Februari W13DUcR
Cammiebammie
156
Actief
sleep like a winter bear

CAT'S PROFILE
Age: V 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: V Tunneler
Winterbear
BerichtOnderwerp: Re: [14-02-2021] Ceremonie Februari   [14-02-2021] Ceremonie Februari Icon_minitimezo 14 feb 2021 - 23:51


Met zijn pootjes kneedde hij de grond onder zich. De sneeuw wat er lag was nu bruinig en weg geschoven, zo zenuwachtig was hij bezig. Hij was al heel eventjes zes Moons, maar vandaag zou de Ceremonie plaatsvinden en zou hij zijn Apprentice naam en rang verdienen. Dan zou hij een nest in de Apprentice Den moeten uitzoeken. Hoewel zijn moeder de Clan had verlaten en hij dus al soort van een beetje gewend was het zonder haar te doen, voelde hij toch een soort leegte vanbinnen. Hij zou nu écht de vertrouwde wanden van de Nursery uit moeten. Hij had zijn broertje en zusje nog wel, maar alsnog voelde hij zich een beetje eenzaam, verlaten. Hij vond het ook erg spannend om een volgend hoofdstuk aan te gaan in zijn leven. Winter was nog niet echt klaar om op te groeien, vond hij zelf. Hij bleef liever waar het vertrouwd en veilig was. Met licht trillende pootjes stapte hij naar voren toen zijn naam genoemd werd. Hij had ergens gehoopt dat zijn vader de Ceremonie zou doen, maar Blazesong was natuurlijk ook helemaal goed. Hij hoopte maar dat de lichte teleurstelling in zijn groene oogjes niet te zien was. Wat wel duidelijk te zien moest zijn was de verrassing die er vervolgens in verscheen toen hij hoorde dat de Deputy zelf zijn mentor zou worden. Wow, dat was wel wat! Het was wel cool, maar het legde ook gelijk wat extra druk op zichzelf. Was dit omdat ze niet genoeg vertrouwen in hem hadden en daarom de Deputy hem liet trainen? Winterkit - nee, Winterpaw nu, drukte wat onhandig zijn neusje tegen die van de ander en stapte toen weer terug, wachtend op het einde van de Ceremonie. Zijn bolle kopje liep over van zijn overdenkingen. Kon hij het wel aan, zou hij het wel goed doen?


over the winter lake i was thrown
[14-02-2021] Ceremonie Februari QZwHEhL
a thick ice has formed
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[14-02-2021] Ceremonie Februari DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [14-02-2021] Ceremonie Februari   [14-02-2021] Ceremonie Februari Icon_minitimezo 21 feb 2021 - 15:51

Een ceremonie. Thawrage verwachtte er niet echt heel veel van. Omdat de helft van de Clan een hekel aan hem had en hij met de andere helft van de Clan geen contact had, waren er weinig katten waar hij het echt voor nodig vond om aanwezig te zijn bij hun ceremonie. Het boeide hem werkelijk waar geen reet wie dat er apprentice, mentor, warrior of elder werd en het was meer een formaliteit dat hij erbij moest zijn dan dat het echt iets was wat hij wilde. Zijn blik werd dan ook vrij verveeld gericht op Blazesong. Hij mocht de kater in zekere mate en dat zei al vrij veel, dus hij luisterde wel naar wat de kater allemaal zei. Zijn blik gleed naar de drie kittens die benoemd werden en zijn oortje trok kort toen hij zag dat één van hun de kittens was waar hij laatst nog tegen had gezegd dat ze op moest donderen, waarna ze hem bestookt had met irritante vragen. StarClanzijdank werd zij niet aan hem gelinkt en de ceremonie ging weer verder. Nog meer apprentices wiens mentors dwaas genoeg waren om hun training niet voort te kunnen zetten, waar één van hun gelinkt werd aan hem. Dormousepaw. Nooit gezien, nog nooit van gehoord. Zijn koude blik gleed naar opzij en zijn blik viel op de kat waar Blazesong naar had gekeken vlak voordat hij Thawrage’s naam had genoemd. Thawrage wachtte tot de ceremonie voorbij was en liep naar haar toe. “We hebben nog genoeg licht voor de rest van de dag, dus laten we nu al maar gaan,” sprak hij op een koude toon tegen haar. Hoe sneller hij dit mormel op kon leiden, hoe sneller hij er van af was. Hij knikte naar de uitgang van het kamp en ging haar vervolgens achteloos voor, verwachtend dat ze hem wel zou volgen en dat ze hem maar moest bij houden ondanks dat hij vrij grote passen nam.

@Dormousepaw

OOC: Topiclink volgt, wordt in PM naar je toegestuurd (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[14-02-2021] Ceremonie Februari 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [14-02-2021] Ceremonie Februari   [14-02-2021] Ceremonie Februari Icon_minitimedi 9 maa 2021 - 23:44


Het gesprek met Wolfstar lag nog vers in haar gedachten. Ze had bij hem aangegeven dat ze er klaar voor was, dat ze in deze clan hoorde en dat ze graag een apprentice op haar wou nemen. Destijds had hij aangegeven dat ze mogelijk een van zijn eigen kits kon trainen. Maar nu, hier staand terwijl Blazesong de ceremonie bij elkaar riep wist ze dat dat niet uitmaakte. Niets maakte uit behalve de gedachten dat ze binnenkort een apprentice zou mogen trainen, een warrior zou mogen zoals haar mentor van haar had kunnen maken. Het vulde haar met zoveel trots dat ze eigenlijk verwachtte dat ze zou ontploffen.

Maar haar hartje was het enige dat bonkte, ze hielt zichzelf netjes stil terwijl ze luisterde naar de stem van haar deputy tot haar naam benoemd werdt. En haar apprentice, Whitepaw. Door de menigte heen zocht ze de witte vacht van de oudere apprentice en stapte direct op haar af. Ze wist dat de apprentice vast was gelopen in haar training, het was geen kind van Wolfstar maar een veel belangrijkere taak. Haar laatste stappen naar warriorschap, Blazesong en Wolfstar vertrouwde haar met zo'n belangrijke taak.

Breed glimlachend bracht ze haar neus naar de witte kat toe. "Zullen we gelijk beginnen Whitepaw? Het lijkt me dat je graag verder gaat?"There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [14-02-2021] Ceremonie Februari   [14-02-2021] Ceremonie Februari Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[14-02-2021] Ceremonie Februari
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: