I've never been much of storyteller 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I've never been much of storyteller

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
I've never been much of storyteller 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
987
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimedi 16 feb 2021 - 12:54

Uncle Blazey

I've never been much of storyteller JDhAGUf

Lang had de kater zich bekommerd over de kits. Kits waarvan hij het bestaan pas afwist toen ze er waren. Had hij zijn zusje beter in de gaten moeten houden? Wellicht. Maar zorgen lagen nu elders. Lagen bij het leven van de kleintjes, wiens loyaliteit en onvoorwaardelijke liefde lagen bij een kattin, amper in staat om voor haarzelf te zorgen. En hoewel hij zeker door had dat de aanwezigheid van de kits misschien juist goed was voor de poes. Zou er een extra paar ogen  nodig zijn om zaken in rechte lijnen te sturen, gewoon voor de zekerheid. Voelde zichzelf verplicht deze taak op eigen schouders te leggen.

Voorzichtig stapte de deputy de nursery binnen, voelde de aangename warmte op het gezicht vallen. Hij kwam hier steeds vaker, niet enkel om Fallenflights gezin, maar ook om de kits van zijn beste vriend te ontmoetten, maar die kleine dop erwten waren inmiddels oud genoeg om buiten chaos te veroorzaken. Warriors in de weg te lopen. Nee, nu vielen zijn ogen op zijn eigen family, de kater slikte. En ondanks dat het niet de eerste keer was dat hij hen bezocht, glimlachte hij  ietwat onwennig. Het betekende veel, van de kater afkomend. "Hey" mauwde hij zachtjes, stapte op het gezelschap af. Zijn ogen vielen op de kleine mormels, zoals ze daar op elkaar geplakt lagen. Voelde hoe kort zijn houding verzachtte, ja,  nu waren ze nog schattig.

[Family only <3]I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Poppypaw,
Member
I've never been much of storyteller DPKsfdL
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 to 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice [Tunneler]
Poppypaw,
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimeza 20 feb 2021 - 0:18

De rood met witte kitten was al aardig wat gegroeid. Misschien niet even veel als sommige van haar siblings, maar ze was niet meer zo klein als toen ze pas geboren was. Haar oogjes, die ze al geopend had, waren nog steeds kittenblauw. Al zouden die nooit hun blauwe kleur gaan verliezen, hoewel de tint misschien wat lichter en feller zou mogen worden met de tijd. Maar er was een ding wat ze nog niet had meegemaakt; katten van buitenaf. In de tijd dat ze een beetje een bewustzijn had gekregen, had ze nog nooit een bezoeker van buitenaf gezien. Tenminste, ze gokte dat hij van buitenaf kwam, want hier waar ze nu leefde had ze reeds dezelfde katten gezien naast haar ouders. Dit was een grote kater vergleken met het kleine pluizenballetje wat zij was. Zijn vacht leek heel erg op die van haar; dezelfde rode vlekken op wit. Dat was al een dingetje waar Poppykit heel trots op was, dat ze alle kleuren en hun namen al had geleerd. Natuurlijk was haar kleine brein nog steeds erg aangenaam leeg, maar met de nieuwsgierigheid die alleen een kitten kon hebben leerde ze iedere dag meer. Wat ze nog niet had geleerd, en de katten om haar heen ook niet, was dat alles niet helemaal goed werkte in haar koppie. Dat het soms even kortsluiting kon zijn en ze zo om kon slaan. Veel praten en spelen had ze immers nog niet gedaan en een persoonlijkheid was zeer zeker nog in ontwikkeling. Het was echter niet iets wat er uit te stampen viel en daar zouden zij en iedereen anders nog wel achter komen. Voor nu had ze haar kopje opgelicht en nieuwsgierige oogjes gericht op de vreemdeling.


I've never been much of storyteller Poppyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightpaw"
Member
I've never been much of storyteller LYuaXBg
San
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✧ Unborn ✧
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimezo 21 feb 2021 - 19:04

I've never been much of storyteller BGidUWY


Het kleine poesje rekte haar lichaam uit en gaapte zachtjes. Ja, dat was een goed dutje geweest. Misschien wel het beste dutje tot nu toe! En dat zei wel wat; want pfoo wat sliep ze veel zeg. Maar dat was normaal! Of tja dat werd dan door haar ouders beweerd. "Omdat ze nog moest groeien." Lightkit wist nog niet echt wat dat inhield. Maar daar zou ze wel achter komen. En daarbij vond ze slapen ook wel leuk. De kitten knipperde een paar keer met haar oogjes, die pas sinds kort open waren. Nog veel variatie in kleuren was er helemaal nog niet, al haar siblings hadden blauw. Maar ze zou zweren dat haar oogjes een andere tint blauw hadden dan eerst. Hopelijk was dat een teken dat ze een andere kleur zou krijgen. Lightkit hoopte zelf op geel. Omdat het een mooie kleur was en omdat mama het ook had!

De kleine baby keek even verrast op toen ze de bekende schim van Blazesong opmerkte, hij was ook familie had mama gezegd. En kwam wel eens vaker langs. Iets wat ze super leuk vond! Want hij was altijd heel lief, en super interessant! Met de zelfde onhandigheid volgde ze het voorbeeld van haar zus en klauterde het nest uit. Ze naam plaats naast haar nest genoot en keek recht omhoog. Zodat ze de blik van haar oom zou kunnen ontmoeten. "Hwallo," piepte ze vrolijk ter begroeting.


I've never been much of storyteller VjRmi2K
Terug naar boven Ga naar beneden
Zephyrpaw
Member
I've never been much of storyteller Ehe_2
Starlord Shiwi
40
Actief
'The chicken... Is not amused'


CAT'S PROFILE
Age: 9 moons and 50 secs
Gender: Tomcat ♂
Rank: MR Apprentice
Zephyrpaw
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimezo 21 feb 2021 - 20:23


Het voelde steeds kouder en kouder aan toen dat twee van zijn zusjes besloten dat ze weg moesten voor één of andere redenen. De kater was blijven liggen met zijn oogjes dicht en zijn neusje in het mos, want hij vond zijn slaap zeer belangrijk. Maar omdat iedereen drong om te gaan kijken moest hij ook gaan kijken wat er gebeurde. Het grijze katertje hief zijn koppie op en zag oom Blazesong staan. Hij was super klein en hij kwam hen vaak bezoeken. Volgens mama was hij familie, maar hij leek meer op een insect dan op een kat, eerlijk gezegd. “Hoi”, piepte hij als begroeting en kwam wat dichterbij, het voorbeeld van zijn zusjes volgend. Zolang hij hierna maar weer eens goed kon verderslapen zonder dat iedereen opeens wegging, dank u.


I've never been much of storyteller CZephyrSig
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
I've never been much of storyteller 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
987
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 14:33

Uncle Blazey

I've never been much of storyteller JDhAGUf

Lang had hij niet hoeven wachten. Kleine bollekes, eerst zo vredig, ontwaakte langzaam uit hun dutje. De kater, diens glimlach eerst onhandig, onwennig was geweest, verzachtte langzaam. Werd iet wat natuurlijker terwijl hij toekeek. Moest toegeven dat die kleine snoetjes stiekem toch wel een beetje schattig waren. Maar daar was hij nu niet hiervoor, nee. Hij moest zichzelf weer bij een pakken, er zeker van zijn dat de kleintjes oké waren. Zijn nichtjes, zijn  Neefje.

Het was niet vaak dat hij ze wakker aantrof, had meestal behoorlijk veel geluk aan zijn kant gehad. Voor de kleintjes was hij vrij waarschijnlijk een vreemdeling. Een rol waar hij helaas niet achter kon blijven schuilen. Zijn wenkbrouwen trokken omhoog toen ze hem begroette, drie paar nieuwsgierige oogjes keken naar hem op na onhandig uit het nest te zijn gekropen. De deputy kon het niet helpen kort te grinniken, herzocht snel zijn serieuzere houding op. "Hmm, heb ik jullie wakker gemaakt kleine opdonders? Wat een stomme oom ben ik toch" mauwde de kater met een lichte hint van speelsheid. "Waar is jullie mama?"
I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Poppypaw,
Member
I've never been much of storyteller DPKsfdL
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 to 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice [Tunneler]
Poppypaw,
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 22:54

Poppykit
Haar broertje en zusje verschonen al snel aan haar zijde, waardoor de kater moest grinniken. Poppykit vernauwde haar oogjes naar hem. Dat vond ze niet leuk, er was toch niets grappigs? Hij begon te praten, maar ze wist niet echt wat ze er van moest vinden. Hij was hun oom en hij zocht hun mama. "Wewg," piepte de rood-witte kitten dan ook lichtelijk kortaf als antwoord. Waarom zocht hij mama? En waarom was mama eigenlijk niet hier? Ze keek naar haar broertje en zusje, afwachtende of die nog wat toe te voegen hadden.
Tag @[fam<3]


I've never been much of storyteller Poppyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightpaw"
Member
I've never been much of storyteller LYuaXBg
San
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✧ Unborn ✧
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimevr 19 maa 2021 - 14:11


Lightkit begon te giechelen, wat was hun oom toch grappig! Echt; misschien was zijn goede humor wel de reden waarom hij deputy geworden was! Als zij ooit Lightstar zou worden dan zou ze ook geen deputy willen die super serieus was hoor. Hij vroeg naar hun moeder, en waar ze was. Huh, dat was eigenlijk wel een goede vraag want ze had werkelijk geen idee! Maar toen ze dat ook eerlijk wilde aangeven werd ze gestopt door haar oudere zusje. Die begon te piepen. Lightkit wiebelde met haar oortjes maar begon toen fanatiek te knikken. "Gone!" Klonk haar stem hees, maar ook trots. Omdat ze het woord helemaal goed gezegd had.


I've never been much of storyteller VjRmi2K
Terug naar boven Ga naar beneden
Routpaw
Member
I've never been much of storyteller DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: She-cat ♀
Rank:
Routpaw
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimewo 31 maa 2021 - 16:34

Things end but memories last forever.
Routkit bleef vaak een beetje achter hangen, zeker als het erg druk was en ze niet helemaal wist wat er allemaal om haar heen gebeurde. Het was eng en spannend, daarnaast was ze ook niet echt een vechtertje om aandacht. Ze keek veel liever de kat uit de boom, al waren er natuurlijk geen bomen in Windclan. Misschien een kat uit het nest beter bij haar paste. Ze bewoog dan wel iets bij het horen van een onbekende stem maar was nog niet alert en wakker genoeg om net als haar nestgenoten antwoord te geven op de vraag. In plaats daarvan zwiepte ze kort met haar staartje en krulde ze zich op. Ze had haar oogjes nog niet geopend, niet alleen omdat ze gewoon nog jong was maar ook omdat het haar nog niet interessant genoeg was om daar de moeite voor te doen. Haar pootjes strekte ze uit voordat ze gaapte.


ElfjeI've never been much of storyteller Routgr10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
I've never been much of storyteller 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
987
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: I've never been much of storyteller   I've never been much of storyteller Icon_minitimevr 2 apr 2021 - 15:11

Uncle Blazey

I've never been much of storyteller JDhAGUf

Weg, Fallenflight was er niet. Kort onmoette de kater zijn oortjes zijn nek, beet op zijn wang zo doende niet te verzuren. Een knik volgde, een zachtte glimlach. Onhandig als hij was met de jongste generatie van een clan, hielp het niet echt niemand met ervaring in de buurt te hebben. Oh hoe graag hij nu Shadefeather aan zijn zijde had. De deputy zuchtte, knikte een laatste keer. "Ah, die komt vanzelf wel weer" bemoedigend keek hij neer op de kelintjes, hoopte dat zijn zorgen voor hun kleine oogjes ontzichtbaar waren. Ontzichtbaar voor Routkit was het in iedergeval, had haar oogjes nog niet open en liet haar aanwezigheid enkel blijken doormiddel van een gaap. De kleine tom besloot er maar bij te gaan zitten, krulde zijn staart over zijn pootjes en zette zijn onderzoek voort. "Dus, aapjes, hoe is het met jullie hm, hebben jullie het een beetje naar je zin in de nursey?" begon hij, zijn stem verrassend zacht


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I've never been much of storyteller
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: