[event] Angry magical spirits! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [event] Angry magical spirits!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tansypaw.
Member
[event] Angry magical spirits! FfefbVt
Yanthe
78
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6,5 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tansypaw.
BerichtOnderwerp: [event] Angry magical spirits!   [event] Angry magical spirits! Icon_minitimedo 18 feb 2021 - 21:39Haar jonge poten hadden in korte tijd nog niet eerder zo'n afstand afgelegd. Tansypaw was vastberaden om de boodschap door te geven, om Wolfstar te roepen. Ze was verdrietig geweest, had niet geweten hoe ze op de situatie moest reageren, maar dat verdriet was nu weg. Ze had een duidelijke opdracht gekregen van Ashenpatch en dat had haar een vorm van rust gegeven. Tansypaw was dan ook nog jong en moest nog veel  leren. Niet alleen de vechttechnieken en de jachttechnieken, maar ook levenservaringen en alles wat daarbij kwam kijken. Eindelijk wist ze het kamp te bereiken. In de tunnel struikelde ze bijna over een uitstekend stokje, waardoor ze het kamp bijna binnen viel. "Oef," zei ze met een zuchtje en ademde een aantal keer diep in en uit om op adem te komen. "Wolfstar!" mauwde ze uiteindelijk luid. De laatste adem die ze had, werden gebruikt voor de naam van de leader. Ze trok wat nerveus met haar oortje  toen ze enkele katten nieuwsgierig dichter zag komen. Uhm, ze moest Wolfstar roepen, niet heel de clan!

Note: De laatste rustplaats van een overleden elder, Whistledew (npc), is verstoord geweest. De overduidelijke geur van Riverclan is aanwezig. Ashenpatch is ter plaatse gebleven en Tansypaw is naar het kamp gestuurd om Wolfstar te roepen. Dit topic is open voor alle Windclanners die aanwezig zijn in het kamp. De voorloper van dit topic kan hieronder terugvinden. https://www.warriorcatsnl.com/t45420-chaotically-proportionalopen#889535


[event] Angry magical spirits! JLqedDm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[event] Angry magical spirits!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: