lesser thing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 lesser thing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Windblade
Member
lesser thing KvGvDIl
San
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Windblade
BerichtOnderwerp: lesser thing   lesser thing Icon_minitimedo 18 feb 2021 - 23:45

lesser thing 6ESmEHX

Nog altijd verwonderd om haar heen kijkend liep de kattin door het heilige gebied heen. Waar eens in de zoveel tijd alle clans samen kwamen en direct onder Starclan waren, als één. Ook al leek het soms niet zo. Ze was wel eens op een Gathering geweest, en wist dat er vaak onderliggende spanning was. Windblade glimlachte zwakjes terwijl ze voorzichtig één van haar poten op de grote eik voor haar legde. De schors daarvan voelde vreemd aan. Misschien een vrij vreemde geachte; maar door het leven gaan als een van de bomen die hier stonden. Was zo slecht nog niet. Ja; je had geen emoties of bewustzijn. En je levensweg stond wel eens waar al geschreven. Maar het was ook een stabiel bestaan. Zonder zorgen of angsten. En eens in de zoveel tijd kon je je jurk veranderen- zodat je perfect op de muziek kon dansen die dat seizoen zou spelen.
Ja, het leek haar wel wat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
lesser thing 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: lesser thing   lesser thing Icon_minitimedi 9 maa 2021 - 23:44


Iets had haar naar fourtrees getrokken. Of het het verlangen was naar even alleen zijn of de gedachten, herinnering, opzoeken van haar mentor.. Ze kon het niet helemaal plaatsen. Wat ze wel wist was dat het goed voelde om haar poten te strekken, de wind in haar vacht te voelen. En rennen deed ze, zo hard ze kon tot ze door de schaduwen van fourtrees glipte. En enkel daar kwam ze er achter dat ze niet alleen zou zijn met herinneringen en geesten van haar verleden. Een knappe calico poes stond daar en ze moest voor enkele seconden knipperen tot ze de thunderclan geur binnenkreeg. "Oh.. Ehm.. Sorry." Mauwde ze, wetende dat dit neutrale grond was en deed enkele passen achteruit. "Ik had niet door dat er op zo'n tijdstip als dit meer katten zouden zijn." Glimlachte ze naar haar. Geen rede tot woede of haat, neutrale grond Ashen. Neutrale grond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Windblade
Member
lesser thing KvGvDIl
San
141
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ▽18 Moons▽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Windblade
BerichtOnderwerp: Re: lesser thing   lesser thing Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 18:20

lesser thing 6ESmEHX

Ze werd ruw uit haar gedachten gehaald, alsof iemand haar slapende lichaam in een koude rivier gegooid had. De calico draaide haar kop en vond daar een windclanner. Ze zag er netjes uit, en had een mooie glimlach. "O-oh, sorry" Murmelde ze zachtjes, het was misschien ook wel tijd voor haar om terug naar het kamp te gaan. Ze was hier immers al een tijdje. En dromen over bomen kon ze ook wel doen in haar nest. "Als mijn aanwezigheid echt zo vervelend is, wil ik wel vertrekken hoor." Klonk haar stem nogmaals zacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
lesser thing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: