Evermore 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Evermore

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evermore DPKsfdL
Bunny
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thunderfox
BerichtOnderwerp: Evermore   Evermore Icon_minitimedi 23 feb 2021 - 16:43

Het was geen nacht en het was ook geen dag. De zon was niet zichtbaar, maar ook de sterren lieten zich nog niet zien. Ze bevonden zich in die intermissie tussen het zonlicht en het maanlicht, waar de hemel als de kleur van diep water over de horizon stroomde. Dit moment leek zich altijd eeuwen uit te strekken - sommige dagen verwachtte hij dat het voor altijd zou duren. Maar er was altijd dat moment waarop je je plots besefte dat het nu wel héél donker was, dat de zon wel degelijk verdwenen was, waar het laatste licht uitgedoofd werd en de kilte van de nacht je besloop en ineens in je ruggengraat kroop. Thunderfox rilde even; zijn vacht was misschien wel halflang, maar in het licht kroop de warmte erin dankzij zijn donkere kleur en nu dat plots weg was, leek het net alsof hij een koude douche gehad had. Maar de kater vond dat niet per se erg. De plotselinge kilte leek hem wakker gemaakt te hebben, gered van de lome deken van het avondzonnetje. Hij stond op en strekte zijn poten uit. Tijd voor een nachtjacht.

+ Foxtrail eerst


Evermore Jj6oTJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foxtrail
Member
Evermore DPKsfdL
102
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxtrail
BerichtOnderwerp: Re: Evermore   Evermore Icon_minitimeza 27 feb 2021 - 21:10

Na even gepocht te hebben met zijn Tunneler's spieren bij een paar wel geïnteresseerde poezen en katers keek de flirt naar de mooie hemel boven hen. Een veel betekende glimlach sierde zijn lippen als hij naar zijn vrienden keek. "Nog een mooie avond voor een jacht, ik ben zo weer terug met nog wat lekkere prooi voor jullie''vertelde hij ze overtuigd, zijn woorden gepaard met een knipoog. Eenmaal buiten het kamp ging Foxtrail naar de dichtstbijzijnde tunnelstelsel, met het plan om daar in het donker nog een konijntje of misschien meer te kunnen verschalken. Hij was natuurlijk niet de enigste, aangezien het nog niet zo laat was. Het was voor hem ook geen hele verrassing toen zijn pad kruiste met die van een andere. Thunderfox was net als hem geleerd om in de tunnels te kunnen jagen en ze werkten wel eens samen. De andere was ook meteen wel wat ouder, dus altijd wel de meest ervaren. Naast die momenten die ze samen onder de grond deelden, moest Foxtrail toegeven dat hij niet veel met de andere omging. Misschien wel zonde ergens. Ze hadden allebei fox in hun naam, dus dat moest toch een beetje een band scheppen. ''Ook nog lekker buiten?''vroeg hij aan Thunderfox. Met buiten bedoelde hij natuurlijk buiten het kamp, maar dat was weer zo veel om te zeggen.


Evermore Fox2_110
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Evermore
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: