[Thawrage] Morning glory 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Thawrage] Morning glory

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Squirrelnose
Member
[Thawrage] Morning glory Bliep10
Sannemander hihi
126
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Squirrelnose
BerichtOnderwerp: [Thawrage] Morning glory   [Thawrage] Morning glory Icon_minitimeza 27 feb 2021 - 14:45

It's easy to smile when you have a squirrel's intellect.

Een waar vroege vogel had haarzelf een weg omhoog gewerkt. Een goede klimmer van nature, bewees dat zelfs op de kortste pootjes het niet een onmogelijk taak was omhoog te komen door de dikke laag sneeuw. Ze glimlachtte, was op jacht gegaan zodra de zon haar een goede morgen wenste. Ze was nooit iemand geweest die lang in het kamp rond hing. Hield ervan er op uit te gaan, te doen waar ze goed in was. En hopelijk terug komem met iets om de trip het waard te maken. Maar nu, nu had haar nieuwsgierigheid haar het woud uit gelokt. Weg gevonden naar de grote eiken die de bestemming vormde voor de maanlijkse gathering. De kattin keek haar ogen uit over alle andere terrioria, vond haarzelf in een uiterst grote vorm van nieuwsgierigheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[Thawrage] Morning glory DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [Thawrage] Morning glory   [Thawrage] Morning glory Icon_minitimezo 28 feb 2021 - 18:28

Het was weer eens zo’n dag dat ze hem moesten hebben om tegen te klagen. Eerst over een apprentice die haar spartraining niet wilde doen, daarna over een apprentice die weigerde om voor de elders te zorgen en vervolgens over een apprentice die het lastig had met op konijnen te jagen. Dachten die dwazen nu werkelijk dat hij naar dat geleuter luisterde? Als ze het ergens niet mee eens waren, dan moesten ze Blazesong of Wolfstar hebben en niet hem. Zo lang StarClan hem geen negen levens had gegeven en Wolfstar hem niet tot zijn rechterpoot had benoemd, weigerde Thawrage om ook maar één seconde één enkele blijk van interesse te tonen in die nietsnutten. En dus wimpelde hij de zoveelste kat die naast hem wilde gaan zitten simpelweg af door op te staan en het kamp uit te lopen. Een koude blik was te vinden in zijn ogen terwijl hij zijn weg buiten zijn territorium zocht. Als die dwazen hem niet in het territorium zouden vinden, dan zouden ze vast een ander aanspreekpunt vinden die wel zijn best deed om medelijden te tonen. De grote kater liep in de richting van Fourtrees. Niet om te socializen met de katten buiten zijn Clan, maar eerder om wat rust te hebben. Dat ging echter alweer aan zijn neus voorbij toen hij de nieuwsgierige blik van een ThunderClanner opving dat alle Clanterritoria aan het scannen leek te zijn. Hij maakte zich opzettelijk breed zodat ze niet langs hem kon kijken en ving haar blik op met zijn gouden ogen. “Kun je het zien?” vroeg hij op een koude toon aan haar.

Terug naar boven Ga naar beneden
Squirrelnose
Member
[Thawrage] Morning glory Bliep10
Sannemander hihi
126
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Squirrelnose
BerichtOnderwerp: Re: [Thawrage] Morning glory   [Thawrage] Morning glory Icon_minitimedo 4 maa 2021 - 20:37

It's easy to smile when you have a squirrel's intellect.
Natuurlijk had ze de windclanner op gemerkt, nog voor hij brutaal haar uitzicht ontnoemen had. Ze glimlachtte, keek de kater nieuwsgierig aan terwijl hij haar vroeg of ze het kon zien. "Ik zag prima, ja" vertelde ze hem koeltjes. Niet bepaald geïntimeerd door zijn grote postuur. Zijn norse uitstraling. Wat wilde hij doen? Haar verjagen van neutraal grond gebied? "Enig reden voor het ontnemen van dit prachtige uitzicht, of was je uit op een gezellig gesprekje meneer?" Ze haalde haar wenkbrauwen op, keek de grote kater afwachtend aan.  Ze had praatjes genoeg hoor.

Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[Thawrage] Morning glory DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [Thawrage] Morning glory   [Thawrage] Morning glory Icon_minitimedi 9 maa 2021 - 11:26

Thawrage deed zijn best om de neiging om zijn mondhoeken naar boven te laten krullen te onderdrukken toen ze hem er nadrukkelijk op wees dat ze prima had kunnen zien. Wat dus eigenlijk betekende dat hij haar zicht succesvol had ontnomen. Er waren niet veel dingen die hij tof vond om te doen, maar anderen dwarsbomen was wel één van zijn favoriete hobby’s. Vooral als ze van een andere Clan waren. Een blik van afgunst verscheen in zijn ogen toen ze haar woorden sprak. “Straalt iets van mij ook maar uit dat ik zin heb in een gezellig gesprekje?” vroeg hij op een koude toon aan haar, al was het meer een retorische vraag dan één waar hij antwoord op wilde hebben. “En dat daar,” hij knikte naar zijn territorium, “is mijn territorium en verboden voor boomklimmers. Je hebt daar niks te zoeken en je hoeft dus ook niet te zien hoe het er uit ziet.” Er verscheen een uitdagende blik in zijn ogen terwijl hij haar strak aankeek, wachtend op een respons die ongetwijfeld zou komen. Dat soort katten trof hij immers altijd.

Terug naar boven Ga naar beneden
Squirrelnose
Member
[Thawrage] Morning glory Bliep10
Sannemander hihi
126
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Squirrelnose
BerichtOnderwerp: Re: [Thawrage] Morning glory   [Thawrage] Morning glory Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 21:28

It's easy to smile when you have a squirrel's intellect.
“Straalt iets van mij ook maar uit dat ik zin heb in een gezellig gesprekje?” Squirrelnose greens kort waar andere wellicht wegdeinsde van zijn koele neidige woordjes. Haalde haar schouders op "Hm ik heb geleerd andere niet te beoordelen op eerste gezicht." Uitdagend keek ze op naar de grote norse kater. Wat wilde hij? Dat ze van angst terug de boompjes in dook? “En dat daar,” de kater knikte naar zijn territorium. Squirrelnoses oortjes prikte nieuwsgierig naar voren. “is mijn territorium en verboden voor boomklimmers. Je hebt daar niks te zoeken en je hoeft dus ook niet te zien hoe het er uit ziet.” beet de kater de kleine kattin toe. Zijn ogen zo uitdagend als de kijkers die ze ontmoette. De thunderclanner vernauwde haar oogjes lichtjes, sloeg uitdagend haar dikke staart heen en weer "Denk niet dat ik achterlijk ben konijnen vreter. Ik sta op fourtrees. Je hebt geen zeggen in waar ik mijn eigen verdomme ogen opleg." beet ze hem, niet bepaald onder de indruk, toe. Ze had hem de benefit of the doubt gegeven. Maar als je naar haar blafte, beet ze terug.
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[Thawrage] Morning glory DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [Thawrage] Morning glory   [Thawrage] Morning glory Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 16:30

“En ik heb geleerd om geen enkele dwaas het voordeel van de twijfel te geven,” beet hij haar terug toe. “Tot nu toe heeft me dat aardig geholpen en van wat ik nu al kan zien, ben jij daar geen uitzondering op.” Als ze met woorden wilde gooien, dan zou hij haar geheid verslaan. Hij was goed in het voeren van dit soort gesprekken en hij wist hoe hij een ander zich ellendig kon laten voelen. De meesten testten hem en dachten dat hij zo ver niet durfde te gaan of dan zou kampen met een schuldgevoel, maar daar had hij allemaal geen tijd voor. Als ze hem uitdaagden, dan konden ze ook de volle laag verwachten en als ze daar dan niet klaar voor waren, dan was dat een fout dat in hun kamp lag. Niet in het zijne. De ThunderClanner beet nog wat woorden terug en Thawrage’s snorharen trilden geamuseerd, al bleef zijn blik strak naar haar gericht en was daar geen greintje van amuse in te vinden. “En jij hebt geluk dat ik vandaag in een tamelijk goede bui ben en dat ik mijn klauwen niet door je lelijke, asymmetrische pels haal, vuile boomklimmer,” siste hij haar op een lage, gevaarlijke toon toe. Het had niet zozeer te maken met dat er zogenaamd dode katten in de hemel op deze plek neerkeken, maar eerder dat ze hem nog niet voldoende had uitgedaagd voor hem om uit te halen. Als hij dat eenmaal gedaan had, was hij er vrij zeker van dat ze wel spijt zou krijgen van wat ze zei.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Thawrage] Morning glory
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: