To belong [TRAINING] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 To belong [TRAINING]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shadefeather
Member
To belong [TRAINING] VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: To belong [TRAINING]   To belong [TRAINING] Icon_minitimezo 28 feb 2021 - 13:30


Een nieuwe dag, een nieuw begin, zo was het toch? Shade voelde zich niet zo, maar het leven ging door en zijn taken moesten wel door. Zo liep hij nu - ironisch genoeg - met de jongere zus van zijn ex, Frailpaw. Frailpaw was gelukkig alles wat haar zus niet was, dus dat was een opluchting voor de kater. Hij hoopte haar voldoende zelfvertrouwen te geven, net als de skills van het jagen en vechten die ze natuurlijk nodig had als Warrior. Vandaag zouden ze een lesje jagen doen, iets waar Shade in uitblonk. Iets simpels. Dat had hij wel nodig. Hij draaide zijn kop naar de Apprentice en schonk haar een klein glimlachje. 'Wat zullen we gaan jagen vandaag, Frail? Jij mag het zeggen.'

Frailpaw


To belong [TRAINING] Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Frailpaw
Member
To belong [TRAINING] DPKsfdL
Babs
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 manen
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frailpaw
BerichtOnderwerp: Re: To belong [TRAINING]   To belong [TRAINING] Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 22:08


Frailpaw was de laatste tijd wat meer aan haar mentor gewend. Ondanks dat ze nog steeds zenuwachtig was en angstig, durfde ze zichzelf wat meer open te stellen naar hem. Onder zijn training, leerde ze in ieder geval wat en ging ze vooruit. Wellicht zou ze uiteindelijk zelfs wel een warrior kunnen worden. Langzaam maar zeker althans. Misschien hielp het ook wel dat hij niet meer zo aan Daintywhiff kleefde, dat gaf.. iets meer vertrouwen in ieder geval. Haar tweekleurige ogen stonden desondanks nogs steeds zenuwachtig terwijl ze omhoog keek naar haar mentor. Was.. daar een fout antwoord? Nee toch? "Uhm.. Is.. goed?" miauwde ze, met een voorzichtige glimlach, "Waar wil je gaan jagen Shadefeather?"When you hit rock bottom... all you can go is up.
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadefeather
Member
To belong [TRAINING] VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: To belong [TRAINING]   To belong [TRAINING] Icon_minitimevr 14 mei 2021 - 16:57


Frailpaw was altijd al zenuwachtig geweest, ook rond hem. Zeker rond Daintywhiff. Hij vond het ergens wel komisch dat hij haar had willen inzien dat het allemaal wel goed zat. Bleek dat Frailpaws instinct over haar zus juist was. Ach ja, gelukkig wreef ze het er niet in. Ze vroeg waar hij wilde jagen, en hij haalde zijn schouders lichtjes op. 'We gaan eerst maar richting de Moorlands. Als daar niets te vinden is gaan we naar de Maizefields,' miauwde hij met een knikje, voor hij zichzelf in beweging bracht. 'Wat voor dingen heb je al geleerd over het jagen? En heb je al wat gevangen?' vroeg hij haar vervolgens.


To belong [TRAINING] Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
To belong [TRAINING]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: