I didn't ask for this 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I didn't ask for this

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
I didn't ask for this DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: I didn't ask for this   I didn't ask for this Icon_minitimezo 28 feb 2021 - 18:35

En het was weer eens zo ver. Die queens wilden hun poten strekken en dus moest er iemand in het kamp blijven om op die mormels te passen. En wie wezen ze daar weer voor aan? Als er echt een groep dode katten in die hemel moest zijn, dan hadden ze echt wel een hekel aan hem. Thawrage’s blik werd nog eens extra koud toen bleek dat hij echt zelf in de nursery moest gaan zitten om op die mormels te passen. Hadden ze nu nog niet door dat dit ver beneden zijn intellectueel niveau ging? Maar goed, hij kon er weinig tegen in brengen en dus ging hij maar brommend naar de nursery. Zijn blik gleed over de kleine mormels die zich in de nursery bevonden en tot zijn geluk sliepen er al een boel. Mooi. Als hij stil bleef en die andere mormels die wel wakker waren dat ook deden, dan zou hij er misschien toch niet zo’n hinder van ondervinden. De kater plofte neer ergens ver achter in de nursery waar hij zo weinig mogelijk last had van de mormels en ving helaas al meteen de blik van een nieuwsgierig kijkend mormel. Thawrage zond een ijskoude blik in haar richting, hopend dat het genoeg zou zijn om het mormel te doen af schrikken. Hij had hier zo geen zin in!


+ @Lionkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionpaw
Member
I didn't ask for this 8adcfcbd1c65958c9683b9d6bf1a31bc
Amyyy
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Lionpaw
BerichtOnderwerp: Re: I didn't ask for this   I didn't ask for this Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 21:05

Lionkit had zichzelf in het midden van de nursery genestelt. Op een grijze steen om precies te zijn. Haar steen. De kleine, witte kitten had de steen opgeëist om zo duidelijk te maken dat het van haar was en dat ze gewoon de beste was. Ze liet haar amberkleurige oogjes over de nursery glijden, tot ze op een kat belande. Een kat die ze nog nooit eerder had gezien. "Wat doe jij hier? Dit is mijn territorium." Commandeerde ze met een trotse blik zonder dat ze zich van haar steen bewoog. Wolfstar had immers ook een steen van waar hij katten van boven op kon commanderen en dat was precies wat Lion nu ook wou doen.


I didn't ask for this Lionki11
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
I didn't ask for this DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: I didn't ask for this   I didn't ask for this Icon_minitimedi 9 maa 2021 - 11:18

En alsof het allemaal al niet erg genoeg was dat hij hier was, had zo’n klein vuil wit mormel ook nog eens het lef om tegen hem te spreken. Thawrage draaide zijn kopje heel langzaam totdat zijn gouden ogen haar vonden en hij kneep zijn ogen dreigend samen. “Ik moet erop letten dat mormels zoals jij een beetje hun fatsoen houden, dus daar zou ik al mee beginnen als ik jou was…” Hij twijfelde even kort. Hij wist zeker dat het iets met een dier was. “Jaguarkit,” eindigde hij uiteindelijk. Wist hij veel. Jaguars hadden toch ook wit op hun pels? Hij had geen idee. Hij had er nog nooit een gezien, dus hij kon zich enkel voorstellen hoe dat het dier er uit moest zien. In elk geval was ze vernoemd naar een dier en het mormel mocht al heel blij zijn dat hij dat onthouden had, want als Thawrage ergens geen moeite voor deed, dan was het wel om de namen te leren van de nieuwe mormels in de nursery.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I didn't ask for this
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: