Control 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Control

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Control Byw2eUe
<3
70
Actief
For the Greater Good

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightcurse
BerichtOnderwerp: Control   Control Icon_minitimema 1 maa 2021 - 16:08

De kater schraapte met zijn nagels over de grond heen, terwijl hij wachtte op de jonge apprentice met wie hij had afgesproken. Het was al weer eventjes geleden sinds zijn laatste training en hij hoopte dat Whitepaw precies had gedaan wat ze hadden afgesproken, in de tijden dat hij weg was geweest. Het zag er niet naar uit dat ze binnen Shadowclan hadden gemerkt dat de witte kater er eventjes vandoor was geweest, maar aan de andere kant hadden de katten van Shadowclan sowieso maar weinig dingen door. Hij snoof zachtjes en ging verder met 't tekentje dat hij in de grond aan het krassen was. Een driehoek, met een rondje erin en een streep erdoor heen. Een grijns verscheen op zijn gezicht toen hij een geluid achter zich hoorde. "Whitepaw," miauwde hij, terwijl hij zich omdraaide om zich te richtte op zijn apprentice. "Glad to see you again," grijnsde hij vervolgens.

[@Whitepaw.,]


"The clock is ticking faster. My dream, we live for truth, for love."
Control KMULsvl
"Still we must skulk in the shadows. But the old ways serve us no longer."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Control OuyEXxt
James
204
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Control   Control Icon_minitimewo 3 maa 2021 - 13:10

De spierwitte kater sloop licht voets als hij was door het gebied heen, compleet opgaand in dit winterbeeld. Hij had het vreemde talent om bijna onwerkelijk onopvallend te zijn. De manier hoe iedere stap uiterst voorzichtig werd genomen, om zo min mogelijk sneeuw onder zijn pootjes te laten buigen. Het was ook daarom dat hij nauwelijks in deze sneeuw wegzakte, en er compleet bovenop liep, enkel een dun spoor aan pootjes achter latende. Hij ontweek het harde licht van de zon, bewoog van schaduw tot schaduw in een vloeide wijze, altijd alert op gevaar. Want de wereld zat vol gevaar voor iemand als hem. Zijn laatste aanranding met gevaar, met de dood, was nog scherp op zijn netvlies. De plek zonder schaduwen. Waar de nacht sterrenloos was en de tweebenen alles mak maakte onder hun handen, waaronder hem. Hem was iets ontnomen, en sinds dien was zijn geur veranderd naar iets.. zoeters.. vrouwelijkers. Hij kon het niet plaatsen, maar het sierde hem wel. Er was tijd en zodoende afstand tussen hem en zijn mentor gegroeid in het absens van beiden, maar eenmaal zijn figuur ziende voelde hij zijn hechtheid weer opbloeien. Whitepaw liep naar hem toe en drukte zijn kop kort tegen diens schouder, zowel om contact te maken als een tegen van respect. Altijd onderdanig. De kat nam plaats. "Glad to see you as well Nightcurse" Sprak hij, zijn toon zacht. Alles was voor een rede. Er was een reden waarom ze nu weer samen konden spreken, waar dat eerst niet kon.


WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Control
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: