Uh oh 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Uh oh

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowflight
Member
Uh oh Ezgif_10
fox
141
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowflight
BerichtOnderwerp: Uh oh   Uh oh Icon_minitimema 1 maa 2021 - 19:01


Whoo fourtrees. De plaats van vrede en samenkomen en van boven op de rotsen staan om te doen alsof je leider was. De gesprekken met Salmonsight en Volepaw gingen af en toe nog steeds door zijn hoofd heen. Crowstar, leider van de Spiderclan. Een clan waarin alles perfect ging. De omgeving had hem stil geleken en dus nam hij het risico om zijn keel te schrapen en zijn onzichtbare clan toe te spreken. "Gegroet allen, het is Crowstar, leider van- van-" verder kwam hij niet voor hij in lachen uitbarstte over zijn eigen woorden. Nope, leider zijn ging hem nog steeds niet worden. Met een grijns op zijn gelaat plofte hij neer op de grote steen onder zijn poten. Zo in de zon die nog licht scheen in de schemer was het nog best comfortabel. Het laatste beetje warmte viel op zijn donkere vacht terwijl hij op zijn rug rolde en zijn poten uitstrekte. 

- Thawrage
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
Uh oh DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: Uh oh   Uh oh Icon_minitimema 8 maa 2021 - 22:16

Thawrage had weer eens genoeg van al die dwazen in zijn Clan. Aangezien hij dat moment elke dag wel had, vond hij het wel erg knap van zichzelf dat hij er nog niet eerder de brui aan had gegeven. Maar nadat een apprentice een grote bek op had gezet nadat hij haar op haar plek had gewezen, vond hij het wel welletjes geweest en was hij van het territorium weggestormd. Denk maar niet dat hij haar zou redden als ze op het punt stond verscheurd te worden door een paar beesten. Die privilege was ze nu kwijt. De kater liep in de richting van Fourtrees en bewoog met zijn oortjes toen hij een kat een paar woorden hoorde zeggen. Hij verwachtte half en half een apprentice te zien die tegen de leeftijd aan was om warrior te worden, maar zijn gezicht betrok merkbaar toen hij zag dat het een warrior was. En een wel heel bekende. Thawrage had hem vaker op Gatherings gezien en wist dus wie hij was. “Ik denk dat als je die kinderachtige houding zo aan blijft houden dat ze je zelfs in StarClan geen kans meer geven om ook maar iets meer te worden dan dat je nu bent,” sprak hij op een koude toon. “En dat dan als familie van Crystalstar zijnde. Schaamt ze zich niet behoorlijk voor je? Ik weet dat ik het zou doen.” Thawrage richtte zijn gouden ogen strak op de kater terwijl hij wachtte op een respons dat ongetwijfeld zou volgen.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Uh oh
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: