Bro time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bro time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sparrowkit.
Member
Bro time C3fc9d003e9826db00b155d354a1c587
fox
14
Actief
Dance, dance, dance
(While you cry)
Dance, dance, dance
(As you try)

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sparrowkit.
BerichtOnderwerp: Bro time   Bro time Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 16:53


Met de manen die langzaam voorbij gleden bleef Sparrowkit maar groeien en groeien. In veel opzichten was hij nu het ideale kitten: gezond, vrolijk en vol respect tegenover de oudere clankatten. Zelf stond hij er allemaal niet zo bij stil terwijl hij door het typische kitten leven heen ging. Knuffelen met zijn moeder, naar verhalen luisteren van iedereen die bereid was om ze te delen en af en toe achter een mosbal aan jagen. Wachtend tot het moment dat hij apprentice kon worden en op echte avonturen kon gaan. Met uiteindelijk het doel om een trouwe warrior te worden en zijn familie te beschermen. Inclusief Pridekit, of de wat afstandelijke kater het nu wilde of niet. Het was een mysterie voor Sparrowkit hoe hij met de ander moest omgaan, maar dat hield hem niet tegen van het proberen. Ook nu trippelde hij weer met vrolijke pootstapjes naar zijn broer toe. "Pride! Drie keer raden wat er vandaag gebeurd is!" begon hij enthousiast het gesprek. 

- PridekitYou've never felt so alive
until you dance

Terug naar boven Ga naar beneden
Pridekit
Member
Bro time BBTakD
Bunny
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pridekit
BerichtOnderwerp: Re: Bro time   Bro time Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 16:38

Pridekit zat in de schaduw, zoals meestal - van daar had hij de kans om te observeren zonder zelf al te veel opgemerkt te worden. In tegenstelling tot sommige anderen vond hij het maar al te best als hij niet opviel. Hij had het idee dat hij zo het meeste leerde. Pas wanneer hij écht iets interessants te zeggen had, trok hij zijn bek open. Sommigen zouden beter zijn voorbeeld volgen. Het jonge katertje volgde de kitten die op hem af kwam met een neutrale blik in zijn tweekleurige ogen. Hij was niet vijandig, maar ook niet warm - wat hij misschien wel zou moeten zijn, sinds het zijn broer was die op hem af liep. Sparrowkit begon meteen enthousiast dat hij moest raden wat er vandaag gebeurd was. Geen goeiemorgen, geen 'hoe gaat het', niets van beleefdheid. "Goeiemorgen, hoe gaat het?", zei Pridekit daarom ook, besluitend om het goede voorbeeld te geven en verder de enthousiaste vraag negerend. Daar zou hij later wel op terugkomen, als dat aan de orde was.


Bro time J5KgHN
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bro time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: