[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pantherlight
Member
[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!   [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 19:53

Ze was een beetje zenuwachtig vandaag. Ze zou haar Sibling spreken en Orroz bezoeken. Ze had al een tijdje niet met haar sibling gepraat en Orroz heeft ze een keer ontmoet. Ze had een beetje spijt dat ze tegen hun had gelogen. Ze had namelijk gezegd dat ze ging jagen, maar eigenlijk ging ze naar de Fourtrees voor een kat buiten de Clan! O ja, ze had getwijfeld, maar wat kan je tegen liefde doen?

Na een tijdje lopen bereikte Pantherlight de fourtrees. Ze had zich al voorgenomen om op de terugweg te gaan jagen. Ze ging op het veld zitten en wachten op haar geliefde Orroz.
Terug naar boven Ga naar beneden
Orroz
Member
[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! DPKsfdL
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Orroz
BerichtOnderwerp: Re: [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!   [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 19:59

Orroz wist dat hij in de buurt was. Als Pantherlight maar niet te lang heeft gewacht dacht de kater. Wanneer hij door de bomen zigzagde. Hij had als in smerige smurrie zitten rollen om zijn geur te maskeren. Richting de Fourtrees dacht hij weer aan het moment hoe hij Pantherlight had leren kennen.

Het was een maan geleden dat het was gebeurt. Orroz ging langs de RiverClan en hoopte dat hij wat interessants zou ontdekken. Maar alles ging niet zo als gepland. Iets na dat hij de grens overstak werd hij van achter besprongen door een RiverClan warrior. Wanneer Orroz er onder vandaan was gekomen siste de Warrior dat hij weg moest. Orroz keek diep in de ogen, en de blik van de RiverClan poes werd zachter. Ze hebben gepraat, maar het was niet lang. Ze hadden afgesproken om het gesprek bij de Fourtrees af te maken.

Intussen was Orroz al het veld opgegaan. En ja hoor, daar zat de beeldschone RiverClan poes.

@Pantherlight
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherlight
Member
[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!   [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 20:04

Pantherlight zag hoe de kater het gras opkwam en snorde blij. Hij was er! De poes rende gelijk naar de kater toe en likte zijn oor. Hij zag dat Orroz verrast was door haar zet. Waarom, het is toch dood normaal? Ze gaf met een zwiep van haar staart aan dat de kater haar moest volgen. 'Ik heb een paar vraag en heb je wat te zeggen' miauwde Pantherlight. 'Ik begin met de vraag' Vervolgde ze. 'Uit welke Clan kom jij? Niet uit de RiverClan dat weet ik zeker. Omdat jij je geur had gemaskerd kon ik het niet ruiken.' miauwde ze. Panntherlight was verbaasd dat de krijger een beetje geschrokken keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Orroz
Member
[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! DPKsfdL
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Orroz
BerichtOnderwerp: Re: [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!   [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 20:16

Orroz snorde toen Pantherlight naar hem toe stormde. Orroz werd verbaasd wanneer de poes een lik over zijn oor gaf. Dat hoef je in de BloodClan niet te verwachten dacht hij. Wanneer Orroz gedag had gezegd volgde hij de poes naar een andere plekje. Hij wachtte op de vraag die ze wilde stellen. 'Uit welke Clan kom jij. Zeker niet uit de RiverClan!' miauwde de poes. Orroz verstijfde. Hoe moest hij nou uitleggen dat hij BloodClan is terwijl het woud niks van hun wilde hebben. De poes keek hem nieuwsgierig aan. Liefde is liefde toch, dacht de kater, het zal vast niet veranderen. 'BloodClan' murmelde de BloodClanner. Hij zag de ogen van de poes groot worden. 'Maar het is niet wat het lijkt!' voegde hij er snel aantoe. 'Ik doe alleen wat Orchis van me vraagt. Ik zal nooit met opzet jullie dwarszitten. En je weet het vast; eenmaal in de BloodClan is de kas klein dat je eruit komt.' Het voelde slecht om te liegen tegen zijn liefde. Hij was vrijwillig in de Clan gegaan aan was er blij mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherlight
Member
[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!   [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 20:25

Ze sperde haar ogen wijd open wanneer ze erachter kwam dat haar liefde BloodClan was. Hij zei dat het niet was wat het leek. Pantherlight hoopte dat het de waarheid was. Ze zag aan Orroz dat hij echt haar geen kwaad wilde doen. Pantherlight twijfelde. Ze had een beetje spijt, maar ze kon het echt niet weten. Ze dacht dat hij een Kittypet was ofzo. Ze dacht nog even na en besloot de kater het te vertellen. 'Het zal nog ongeveer 10 manen duren, of weet ik veel hoelang, maar' Pantherlight werd even stil. 'Ik weet zeker dat er kitten zullen komen.' Ze wist echt niet hoelang, waarschijnlijk echt heel lang. Maar ze wist het gewoon, ze waren verliefd en ze wist dat het een keer zou komen. Ze zag de kater met grote ogen kijken. Ze dacht even na en nam daarna afscheid. Ze moest maar eens terug gaan.

Na gedag te zeggen liep ze terug en ving onderweg nog wat vis bij de rivier. Ze deed het expres om te zorgen dat de Clan niet de geur van Orroz konden reuken. Ze had spijt. Oh StarClan waarom dacht ze zielig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!   [Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do! Icon_minitimedi 2 maa 2021 - 23:13

Hey!
Het is niet de bedoeling dat er met jezelf geroleplayd wordt. Ook schendt dit topic enkele IC-regels, waaronder partnerregel en powerplay. Als je vragen hebt, kan je met iemand het team contact opnemen. Voor nu komt er een slotje op dit topic.

Renske (Settleddust)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Orroz] I Dont Like It, But I Have To Do!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: