The sun is behind the clouds, waiting to break through 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The sun is behind the clouds, waiting to break through

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sunpaw'
Member
The sun is behind the clouds, waiting to break through Giphy
Ema
93
Actief
ʂųŋʂɧıŋɛ, ʂųŋʂɧıŋɛ
Ɩaɖybųgʂ ąῳąƙɛ!

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sunpaw'
BerichtOnderwerp: The sun is behind the clouds, waiting to break through   The sun is behind the clouds, waiting to break through Icon_minitimevr 5 maa 2021 - 17:30

Het was al een tijdje dat ze zich niet echt meer aan het bezighouden was met vrienden en familie. Ze was gefocust op haar training en op het ontdekken en leren van nieuwe dingen. Sinds ze de nursery kon verlaten hing ze meestal rond in het territorium. De rode poes realiseerde dat het weer eens tijd was om haar contacten te her-contacteren. Daarom besloot ze dus naar haar goede vriend toe te gaan, Snakepaw. Hij was een beetje nors, maar hij was ook heel lief. Daar zag ze hem toen staan in het kamp, waardoor ze besloot naar hem toe te gaan. Misschien eventjes wat bijkletsen! Dat was wat vrienden deden, toch? "Hey Snakepaw!", begroette ze.


+Snakepaw
Sunhalo.The sun is behind the clouds, waiting to break through Csun0210
It's the sun that keeps us alive and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snakepaw,
Member
The sun is behind the clouds, waiting to break through DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: The sun is behind the clouds, waiting to break through   The sun is behind the clouds, waiting to break through Icon_minitimezo 14 maa 2021 - 11:52

De training was zwaar. Hij wist dat het niet gemakkelijk voor hem ging worden omdat hij ziek was geweest en omdat zijn longen daar nog steeds onder leden, maar hij had niet verwacht dat hij na elke obstakel waar hij over sprong naar adem stond te happen. Het was een moeizaam proces, maar hij merkte al wel wat vooruitgang op. Zijn uithoudingsvermogen werd langzaam maar zeker beter en beter en de kater was, hoewel hij dat niet liet zien, ergens wel opgelucht dat hij vooruitgang boekte. Zijn groene blik werd naar opzij getrokken toen hij zijn naam hoorde en zijn mondhoeken gingen licht omhoog toen hij Sunpaw daar zag staan, al had hij over het algemeen nog steeds een norse uitdrukking op zijn gelaat. “Sunpaw,” zei hij en hij gaf haar een knikje. Hij had haar niet meer gesproken sinds dat ze beiden nog in de nursery waren, dus hij nam aan dat ze wel wat bij te praten hadden. “Hoe is het met je?” vroeg hij op een norse toon, al werd zijn blik wel milder toen hij die van haar ontmoette.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The sun is behind the clouds, waiting to break through
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: