[KS] My last, sweet lullaby 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] My last, sweet lullaby

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Outrage
StarClan
[KS] My last, sweet lullaby Tumblr_omcueqXSSX1sandloo2_r1_400
Sean
296
Actief
I may be as pretty as an angel, but I sure as hell ain't one.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Outrage
BerichtOnderwerp: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimevr 5 maa 2021 - 17:57


Hallo hallo,

Ja ja een kitten search. Maar voor wie dan Sean? Al je karakters zijn dikke losers of dood. ja, ik vind het ook erg gek... Maar hier zijn we dan toch. Ik wilde nog een laatste nestje met Outrage en dus ben ik hier, met dit topic. Heb ik spijt? Neh man, ik gun deze man gewoon nog een litter.

Ouders

De vader, Outrage, is een massieve rode tabby met grasgroene ogen. Hij was een evenbeeld van zijn opa, Luvon. Zijn ouders zijn Butterstar (flame-point met blauwe ogen) x Blizzardstorm (bruine tabby met groene ogen). Outrage heeft daarbij nog heel wat zussen en broers. Zijn littermates zijn Juicebubble (flame-point met blauwe ogen) en Whirlpool (bruine tabby met groene ogen).
Outrage was blind door een ongeval en was daarvoor een sterke en loyale warrior aan riverclan. Hij heeft kittens gehad met Winddancer, waaruit hij drie dochters (Softbelly, Quailspark en Littlefish) en een zoon (Settleddust) heeft gekregen. Deze kittens zullen dus deze kindjes als halfsibs hebben.

De moeder is Goldenpond, een wondermooie rood-wit gevlekte riverclan poes. Deze dame heeft honingkleurige ogen. Voor meer info over haar kan je op haar profile kijken.

De adoptievader zal Quietmouse zijn. Een hele goede vriend van Out maar uh... Iedereen wist stiekem wel dat er wat meer speelde. Quiet is een absoluut schatje en gewoon om op te eten so uh <33

genetics

We zullen niet te nauw kijken op kleur en genetics. Het zou echter wel leuk zijn als deze babies wat weg hebben van hun vader! Dit omda Quiet dan met veel plezier naar ze kan kijken ofc <3

extra

- De kittens zijn 25% Thunderclan, 12.5% Windclan en 62.5% Riverclan
- Babies worden opgevoed in Riverclan
- Dit zal een relatief klein nestje blijven, ik zat zelf te denken aan 2/3 kittens
- Ga los honestly! Het zou leuk zijn als de namen wat gerelateerd zijn aan Outrage ofzo denk ik aangezien ie wel, dood is lol haha
- Het is een must dat deze kinderen Settleds leven zuur maken... Jk.... Unless...

En dat wast zo'n beetje. Een datum hebben we nog niet, zal soon wel komen. Anyway thanks voort lezen schatten!

xoxo Sean


AND IN THEIR EYES HE WAS THE BAD GUY

THEME I, II, III
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] My last, sweet lullaby DPKsfdL
Anonymous
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimeza 6 maa 2021 - 17:06

Algemene info

Naam: Firekit - Firepaw - Firerun
Betekenis naam: Vanwege zijn vuurrode vacht en zijn al even vurig karakter zal dit katertje de prefix "fire" hebben. Zijn suffix zal te maken hebben met het feit dat hij zeer hard kan rennen en dat hij het leidertype zal willen zijn. Iemand die er voor anderen is en iemand die hun wil begeleiden, iemand die graag volgers heeft.
Ouders: Outrage x Goldenpond
Clan: RiverClan
Bloedlijn: RiverClan, WindClan en ThunderClan

Uiterlijk

Fire zal net zoals zijn vader een rode vacht hebben met een tabbypatroon. Hij zal in tegenstelling tot zijn vader een korte vacht hebben. Zijn ene oog zal gifgroen zijn en zijn andere oog zal van amberkleurig tot zelfs het goud gaan. Het zal al vanaf het begin uitwijzen dat een grote kater wordt met een typische RiverClanbouw. Zijn nagels zullen lang en stevig zijn zodat hij in bomen kan klimmen en zijn achterpoten zullen krachtig zijn zodat hij het lang vol kan houden met het rennen. Deze aspecten zorgen ervoor dat hij, hoewel voornamelijk RiverClan genen, ook wat van zijn WindClan en ThunderClan genen mee krijgt. Zijn pootkussentjes en zijn neusje zullen roze zijn en zijn vacht hoewel tamelijk kort zal glanzen zoals die van de rest van de RiverClanners.

Innerlijk

|| DOMINANT ||

Hoewel het zich in het begin nog niet zo zal uitspelen omdat Fire nog tamelijk speels en ondeugend is in het begin, zal het naarmate hij ouder wordt blijken dat hij erg dominant aangelegd is. Hij wil overal de beste in zijn en hij zal iemand zijn die gezag uitstraalt, iemand die graag aan anderen wil laten blijken dat hij de leiding op zich kan nemen en deze met verantwoordelijkheid kan aanpakken.

|| DIRECT ||

Bij een dominant karakter hoort natuurlijk ook dat je zo nu en dan je mening durft uit te spreken. Fire zal hier geen moeite mee hebben. Als hij iets niet oké vindt, dan zal hij duidelijk laten merken dat het niet naar zijn zin is. Hierbij zal hij niet alleen voor zijn eigen rechten opkomen, maar ook voor die van iemand anders. Het maakt hem in dat geval ook niet uit of hij tegenover een meerdere staat of niet.

|| BRUTAAL ||

Fire zal dus niet alleen zijn directe meningen kunnen geven, maar hij zal ook, zeker naar oudere katten, brutaal uit de hoek komen als hij vindt dat hij onterecht wordt behandeld. Het zal dan zeker wel eens voorkomen dat hij straf krijgt omdat hij net iets te hard uit zijn slof is geschoten.

|| COMPASSIE ||

Ondanks dat deze kater dus een vurig kantje heeft, zal hij echter wel empathisch ingesteld zijn. Hij zal gevoelens van anderen erkennen en daar op in kunnen spelen als hij vindt dat de ander het nodig heeft (dit wel op zijn eigen afstandelijke manier). Hij zal zich in dit geval ook niet makkelijk laten afwimpelen en zal blijven doordrammen tot hij weet wat het probleem is. Hij zal ook altijd mee zoeken naar een oplossing.

|| ARROGANT ||

Tegenover katten uit andere Clans zal Fire zich arrogant opstellen. Hij vindt dat RiverClan de beste Clan is en hij zal zich daar ook naar gedragen, wat het voor hem zelden tot helemaal niet mogelijk maakt om vrienden te maken in een andere Clan.

|| LOYAAL ||

Loyaliteit is iets wat hoog in het aanzien bij hem staat en hij zal het dus net zo min van zichzelf als van andere Clangenoten accepteren als ze zich te veel inlaten met katten van een andere Clan. Als hij er achter zou komen dat zijn Clangenoten bevriend zijn met BloodClanners of met rogues, dan zou hij ze al helemaal geen tweede kans meer geven.

|| AWKWARD ||

Ondanks dat hij empathisch is ingesteld en dus geen moeite heeft op het reageren van de gevoelens van anderen vindt hij het iets minder fijn als het om hemzelf gaat. Hij gaat moeilijke conversaties omtrent zijn eigen innerlijke gevoelens dan ook uit de weg en zal niet snel in zijn kaarten laten kijken. Op relationeel vlak zal dit dan ook de nodige moeilijkheden geven omdat Fire niet zomaar is die het toe zou geven als hij iemand leuk vindt. Hij vindt dat dat al snel te klef overkomt en daar houdt hij niet van.

|| AFSTANDELIJK ||

Dit houdt dus ook in dat hij zowel naar familie als katten wie hij graag heeft een tikkeltje afstandelijk over kan komen omdat hij niet de beste is in het tonen van zijn gevoelens. Als kitten zijnde zal hij hier nog niet al te veel last van hebben, maar zelfs dan zal hij eerder verkiezen om niet te veel over "kleffe" gevoelens te spreken dan dat hij werkelijk zegt wat hij daar over denkt. Als hij het even kan, zal hij emotionele onderwerpen omtrent hemzelf dan ook snel afschepen met een knikje.

|| SARCASTISCH ||

Fire heeft met momenten ontzettend droge humor en kan ook heel sarcastisch uit de hoek komen, vooral als hij vindt dat anderen zijn tijd verdoen. Dit uit zich dan in hij die overal sarcastische opmerkingen over maakt tot het punt dat anderen hem echt vervelend gaan vinden.

|| AARDIG ||

Als je dan uiteindelijk toch door heel zijn barrière heen bent gekomen en alle negatieve werkpunten aan hem negeert, dan kan hij best aardig zijn op zijn eigen afstandelijke manier. Dit heeft tijd nodig omdat hij eerst iemand beter wil leren kennen voordat hij er direct een oordeel over kan vellen.

Motivatie

Geloof het of niet, maar ik werd vanmorgen wakker met dit ideetje in mijn hoofd. Ik wilde het eigenlijk nog even laten wachten voor als de andere twee kittensearches waar ik me had aangemeld een beslissing zouden hebben gemaakt, maar toen zag ik deze kitten search en eigenlijk paste het wel bij het plaatje dat ik in mijn hoofd had omdat Outrage vooral qua uiterlijk wel op Fire lijkt en Fire oorspronkelijk ook in RiverClan geplaatst zou worden als ik hem zelf aan had gemaakt.

Ik heb vroeger zelf in de RPG wel het één en ander mogen posten met Outrage en ik vind hem een geweldig karakter. Het is jammer dat onze karakters geen interactie meer in de RPG zullen hebben omdat Out natuurlijk al overleden is, maar ik hoop dat ik toch een beetje met dit karakter zijn legacy een beetje voort kan zetten. Met zowel Quietmouse als Goldenpond heb ik nog niet zo vaak geRPG'd (met Quietmouse helemaal niet en met Goldenpond geloof ik één keer), maar ik neem aan dat ik wel in de RPG zal ontdekken hoe hun karakters in elkaar zitten.

Ik heb, zoals jullie weten, al wel een flinke lijst aan accounts, maar ik kan wel zeggen dat ze allemaal goed actief zijn met per account toch wel minstens 5 topics actief waar zeker om de twee weken of bijna wekelijks actief bijgepost wordt. Ik kan jullie dus ook wel verzekeren dat als de keuze mocht vallen op dit kleintje dat hij ook wel actief zal blijven.

Ik wens jullie heel veel succes met het kiezen van de kittens, maar ik denk dat het sowieso wel een heel leuk nestje gaat worden. Veel succes aan alle anderen nog met hun aanmeldingen!

Groetjes!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] My last, sweet lullaby DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 12:09

Sing us a lullaby tag: @[NAMEHERE]
NAME Justicekit || Innerkit || Soundkit || Creamykit || Butterkit || Firekit || Brittlekit || Dimkit
FUTURE NAMES Justiceheart or Justicesoul || Innerrage or Innerrose || Soundwave || Creamypuff || Butternut or Butterweed or Buttermilk || Firepower || Brittleshell || Dimgleam
REASON Outrage heeft nogal een grote familie en ook nogal een thema voornamelijk door zijn dood en alles wat hij heeft meegemaakt. Als eerste zocht ik een naam die een beetje een tegengestelde maar ook hand in hand gaat met die van hem, namelijk Justice. Voor gerechtigheid moet er soms gevochten worden en ook het feit dat de kitten aan hem zal herinneren zorgt ervoor dat dit wellicht een mooie optie kan zijn. Ook heeft Starclan waarschijnlijk voor gerechtigheid het vuur laten ontstaan, waardoor dit mooi aansluit bij het lopende sitewide verhaallijn.

Inner is weer het tegenovergestelde van Out, het is vanbinnen, diep en sterk. Echter zal het vanbuiten wellicht een ander verhaal zijn. Ik vond het mooi in het thema dat de kitten op Outrage zal lijken maar toch een eigen identiteit zou krijgen, ze zal dan waarschijnlijk meer vanbinnen de kracht tonen die haar vader altijd vanbuiten heeft getoond. Outrage staat naar mijn idee dan ook bekend als een sterke kater, zelfs al was hij Elder de laatste Moons van zijn leven. Hij was opstandig, krachtig en wist wat hij wilde. Inner zou dit ook wel iets hebben maar ze zal zich minder uitspreken en vanbinnen misschien heel boos zijn maar dat vanbuiten niet tonen.

Sound heeft te maken met de titel van deze search. Immers bestaat een lullaby uit geluiden,en sinds ik een mooi achtevoegsel voor deze naam kon verzinnen die ook bij Riverclan past heb ik deze er tussen geplaatst.

Creamyfrost was familie van Outrage en vandaar dat ik deze naam erbij heb gezet ook zal het passen in verband met de vacht van de kitten, die een geheel crème kleur zou vertonen.

Butter is een directe vernoeming naar de moeder van Outrage, meer dan dat kan ik natuurlijk niet zeggen. Ook was Butterstar net zoals deze kitten een crèmekleurige kattin ook al zal de kitten de vlamkleurige aftekeningen die een flamepoint sieren waarschijnlijk wel missen.

Fire is een voorvoegsel die ik niet kan laten in verband met het vuur dat de kater heeft doen overlijden. Ook was Fire de zoon van Creamyfrost dus de naam komt al in de familie voor.

Brittle vond ik mooi klinken omdat de boom verpulverd is door het vuur en daardoor erg bros is geworden. Ook kan dit wijzen naar de mentale stand van zaken die in de Clans aanwezig is en zal het wellicht ook wijzen naar het kleine lichaam dat de kitten bezit wanneer ze geboren wordt.

Dim is een naam die gekozen kan worden doordat haar vachtje zo zwak lijkt te glanzen in het zonlicht. Een zacht licht voor een zacht uitziend kindje.

CLAN Riverclan
BLOODLINE Riverclan & Windclan
PARENTS Outrage x Goldenpond
BASED UPON & INSPIRED BY Fate the Winx Saga (alleen de sfeer) & Sherlock (het af en toe slimme en ongeorganiseerde)

APPEARANCE
FUR LENGTH kort tot halflang
FUR COLOR oranje/crème
FUR PATTERN zwakke aftekeningen
EYE COLOR Amber of groen/blauw
PAW PADS Bruin/Roze
NOSE Bruin/Roze
WHISKERS Wit
TAIL Lang
CLAWS Klein maar stevig
BUILD Klein
ELABORATED Ze zal als een kleine, smalle kitten geboren worden. Ze lijkt dan ook weinig te zijn maar haar krachtige karakter en goede verzorging van familie zullen haar sterk genoeg maken. Uiteindelijk zal ze in het einde van haar Apprenticetijd een groeispurt krijgen waardoor ze steviger en groter wordt dan verwacht.


EXTRA Haar uiterlijk kan aangepast worden want heb James om een Design gevraagd.
VOICE A dulcetlike drawl
SCENT Coneflower and rain
SCARS Geen

PERSONALITY
POSITIVE CHARACTERISTICS Hard-working , Demanding, Simple-minded, Dreamer
NEUTRAL CHARACTERISTICS Gentle, Tireless, Imaginative, Adventurous, Caring
NEGATIVE CHARACTERISTICS Messy, Patriotic, Witty, Challenging

Deze kitten is een harde werker, ze heeft de mentaliteit van een goede Warrior, zeker met de juiste opvoeding. Ze wilt net zo goed worden als haar oma en streeft hier dan ook naar. Ze eist vaak een bepaald respect op maar geeft deze vaak ook zonder problemen aan anderen. Voor wat, komt wat. Ze heeft een zeer eenvoudige, simpele insteek en vergeet soms dat er ook emoties zijn die mee kunnen spelen in een beslissing. Ze heeft moeite om de emoties van anderen te begrijpen ook al begrijpt ze die van zichzelf wel maar lijkt ze deze vaak niet echt te gebruiken. De kitten is een beetje een dromerig type en lijkt daardoor niet altijd in staat om een focus te behouden om wat nodig is. Dit kan haar als Apprentice wel tegen gaan werken.

De kitten is zachtaardig ook al heeft ze een felle kant die soms op komt met scherpe opmerkingen. Ze is onvermoeibaar en altijd wel in staat om springend uit haar nest te komen, zelfs als ze ouder wordt zou ze waarschijnlijk haast altijd haar vermoeidheid kunnen negeren en oneindig door gaan. Totdat ze letterlijk neer valt omdat haar lichaam de stop er op zet. Ze heeft een groot inbeeldingsvermogen en lijkt soms tekens te zien in de manier waarop het water stroomt of de wolken bewegen, zelfs al is dit natuurlijk niet zo. Het is een groot bijgeloof van haar. De kitten is avontuurlijk en wil niets liever dan op avontuur en haar ouders laten zien dat ze een sterke goede kattin is en alles aan kan. Ze is ook best wel zorgzaam naar anderen toe, al zal ze dit nooit in het oog van haar moeder doen want ze is echt geen zwak, lief meisje.

De kitten kan behoorlijk wat vuil en smerig maken en lijkt soms behoorlijk goed tegen rondslingerende rommel te kunnen. Ze lijkt het zelfs af en toe niet te zien. Ze is erg Patriotic, wat betekend dat ze trouw is aan de Leader van Riverclan zelfs als deze het niet verdiend. Ook is ze in staat om anderen net zo lang te irriteren totdat ze op haar uitdagingen in gaan.TRIVIADe kitten is gefascineerd met de wolken en denkt dat elke wolk iets kan voorspellen. Hierdoor kan ze dagen naar de lucht staren. Donderwolken betekenen bijvoorbeeld dat er een dood aan komt volgens haar en als dit ook echt zo zou zijn... Kan ze best wel eens argwanend worden. Ze geloofd enkel in het bewijs van zichzelf en niet het tegenbewijs van anderen.

De kitten is avontuurlijk en daagt zichzelf dan ook waag uit en ziet niet altijd gevaar. Hierdoor springt ze soms letterlijk in het diepe voordat ze daar klaar voor is.
MOTIVATION
Ik ben al tijden fan van je karakters en de kans om een kitten van Outrage en die geweldige familie te spelen kan ik dan ook niet laten schieten. Dit meisje wordt een pareltje dat ontwikkeld kan worden en ik hoop dan ook dat ik de kans krijg om dit in de RPG te doen. Hoe dan ook ik zie dat er veel geweldige aanmeldingen zijn dus hoop dat je je droomnestje kan kiezen. Heel veel succes daarmee en succes aan de anderen met het aanmelden.

Butter
e v e


[KS] My last, sweet lullaby Flutte20


Laatst aangepast door Flutterpaw' op di 23 maa 2021 - 21:32; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] My last, sweet lullaby DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 16:02

[KS] My last, sweet lullaby Jdw7Hx
Name: Searkit
Reason name: Hij zal de naam krijgen vanwege de kleine rode vlekjes in zijn vacht.
Gender: Tom-cat
Parents: Outrage x Goldenpond (foster: Quietmouse)
Clan: Riverclan

Appearance
Pelt color: Cream tabby with white
Eye color: Green
Fur length: Lang en dik.
Build: Sear zal vrij stevig gebouwd zijn, zoals een riverclanner. Zijn spieren zullen niet even goed te zien zijn onder zijn lange en dikke vacht, maar ze zijn er zeker wel en dat zal dan ook te merken zijn tijdens vechten. Hij is dan ook zeker meer geschikt voor vechten dan jagen.
Extra: -

Personality
Good: Admirable, Alert, Calm, Clear-headed, Constant, Earnest, Hardworking, Loyal, Realistic, Reliable, Strong
Neutral: Determined, Formal
Bad: Blunt, Clumsy, Fiery, Opinionated

Sear is een kater die eerlijk en hardwerkend is. Hij doet zijn best om iedereen tevreden te houden en de kat te zijn waar ze op kunnen steunen. Hij zal dan ook iemand zijn die altijd naar je luistert, maar ook eerlijke antwoorden terug geeft dan. Soms zal dit dan ook zeker verkeerd kunnen vallen, maar het zal hem niet bang maken om de volgende keer gewoon weer zijn mening te uiten. Hij is dan ook aardig lomp wanneer het op zijn woorden aankomt, maar ook wanneer het op andere fijne dingen aankomt. Door zijn grote bouw is hij ook gewoon niet handig in jagen bijvoorbeeld. Hij is veel beter in vechten, maar doet wel zijn best in beide.

Ideeën: Het leven van Settled moeilijk makenxD Maar nee, even serieus. Wat ik voornamelijk voor Sear voor me zie is dat hij echt zo'n rots zal zijn waar anderen op kunnen steunen wanneer ze het nodig hebben. Maar daartegenover is hij wel echt een kat die de waarheid spreekt en zich dus ook niet in zal houden. Hoe dit zich dan ook zal uitspelen is iets wat ik aan de rpg over zal laten.

Motivatie: Eerlijk, ik ben niet een hele grote fan van motivaties schrijven, maar zet er toch een neerxD. Ik kon deze laatste kans om een kitten van Outrage te spelen tenslotte toch niet laten liggen. Tenslotte is het ook zeker een interessante familie waar deze kitten in terecht zou komen. Verder had ik geen kater meer in Riverclan, dus dit komt stiekem ook gewoon goed uitxD


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] My last, sweet lullaby 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] My last, sweet lullaby XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimedi 16 maa 2021 - 20:02

Alvast bedankt voor alle leuke aanmeldingen!

De aanmeldingen zullen sluiten op dinsdag 30 maart om 20:00


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] My last, sweet lullaby 2f0cec05a615aaec17a7d5431d4a07f4
Inge
497
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimeza 20 maa 2021 - 18:36

ik trek me terug sorry! wil niet teveel hooi op mn vork nemen : ')


all i know all i know
[KS] My last, sweet lullaby P5pvg010
loving you is a losing game
:::


Laatst aangepast door Glazeheart op zo 28 maa 2021 - 16:20; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
[KS] My last, sweet lullaby AwVF0q5
Sans
317
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimezo 21 maa 2021 - 14:29[KS] My last, sweet lullaby 4HdLWiH

GENERAL
Name: Dovekit-Dovepaw-Dovescreech
Gender: She-cat
Age: Unborn
Clan: Riverclan
Rank: Kitten
Bloodline: Mixed, 25% Thunderclan,12.5% Windclan,62.5% Riverclan
Parents:
Outrage x Goldenpond


[KS] My last, sweet lullaby 9IoArq9

APPEARANCE
Fur: Flame-point, long. What you would expect from a Riverclanner.
Eyes: Big,round. Blue colored
Nose and pawpads: A soft pink hue
tail: Long length
Legs: Long legs
Ears: Normal size
Teeth: Shorter than usual, but still very sharp
Claws: sharp
Built: Thanks to her large frame she towers over most cats. You'd think this would make her less round but you would be wrong. Her long fur falls in such a way she seems to only be made up of stores fat. Giving her a very curvy appearance. However if you peel away those long locks the only thing you really find are very defined muscles.
Voice: Emma Stone Klik


[KS] My last, sweet lullaby MSufaIi


INSIDE
Personality traits:good-natured,energetic,vain,protective,childish, blunt, impatient,bossy, spoiledcaring, honest.
strong willed: Dovekit zal altijd een mening hebben over zaken, en is niet bang om die te uitten.  Ze zal het vertikken om met de menigte mee te gaan en is iemand die tegen de stroom in zwemt. Of de mening hard aankomt zal haar niet deren. Ze doet haar zegje en als iemand daar het niet mee eens is, zal ze dat als een grote "Sounds like a you problem" zien. (Al komt het vooral omdat ze simpelweg niet over de vaardigheid beschikt om het naar een meer zachtere kant toe te filteren)
Vain: Dovekit zou al vanaf jongs af aan erg ijdel zijn, over haar uiterlijk maar ook over aspecten zoals haar familie, vrienden, en clan. Deze dingen zullen nog wel eens kunnen botsen met elkaar, wat haar veel stress zou kunnen opleveren. Kiezen tussen haar hart en haar hoofd zou dus nog wel een opgaven voor haar zijn. Aan de andere kant is het ook zo dat als eenmaal haar goede mening best kwijt geraakt het bijna onmogelijk is om die weer terug te verdienen.
has a lot of energy:
Als kitten zou ze veel energie hebben, en doet ze niks liever dan spelen met andere kittens. Wanneer ze ouder is zal het speelse er een beetje afgaan. En zal ze een echte werklust ontwikkelen. Ze is constant in de weer op een dag en zelfs dan is het meestal nog niet genoeg voor haar. Ze stelt een hoge lat voor haarzelf, maar ook voor anderen.

[KS] My last, sweet lullaby TmD5dZu

MOTVATION
Ik zat eerst een beetje te twijfelen of ik mezelf wel zou moeten aanmelden of niet, maar toen dacht ik; ach wat the heck waarom ook niet. Ik heb niet zoveel accounts, ik kan er makkelijk nog een bij nemen. Daarnaast vind ik het super leuk om een kitten van Outrage te kunnen bespelen! (ook al is ie nu dood jenken) Ik vind Riverclan ook echt een leuke clan om een karakter in te hebben, en om een familie er omheen te hebben werkt altijd super goed voormij! Ik weet niet zo goed wat ik nog meer moet schrijven want erg goed in motivaties ben ik niet HAHA Maar in ieder geval super veel succes met kiezen!
destruction was not what I intended but this is what happens to all who follow in my wake
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] My last, sweet lullaby Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimewo 31 maa 2021 - 20:34

Te laat komen is altijd cool!

Jk hahah. Beer en ik hebben onze keuze gemaakt;

- Searkit van Cynthia
- Dovekit van Sans
- Mystery baby Van Sean (ik moet nog een naam verzinnen dont end me) -> Maar deze jongeheer zal er zo uitzien! Klik

Congrats guys! En superbedankt iedereen voor de leuke aanmeldingen!


[KS] My last, sweet lullaby N3DJlqEZ_o
Extra:


Laatst aangepast door Brokentune op wo 31 maa 2021 - 20:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
StarClan
[KS] My last, sweet lullaby DPKsfdL
Cynthia
3763
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimewo 31 maa 2021 - 20:36

Hartstikke bedankt^^


If you are strong, you'll find responsibility
[KS] My last, sweet lullaby 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] My last, sweet lullaby DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimewo 31 maa 2021 - 20:54

Gefeliciteerd ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dovekit"
Member
[KS] My last, sweet lullaby JvHzGni
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dovekit
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitimevr 2 apr 2021 - 16:11

Dovekit leeft ^^


[KS] My last, sweet lullaby A7Dg2lT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] My last, sweet lullaby   [KS] My last, sweet lullaby Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] My last, sweet lullaby
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: